tiistai 2. helmikuuta 2016

Kaksi tunaria ♥

Persuus on kipeä! ?
Mitä hittoa melkoinen aloitus taas uudelle tarinalle, mutta jospa se kertoo jo jotain siitä mitä teksti mm sisältää.

Sain paskaset naurut kaverin kustannuksella..ne naurut olisi varmasti pitänyt jättää väliin, mutta kerrankin kohtalon sormi osoitti vuorostaan Mimmiä eikä minua joten enhän turpaani osannut pitää kiinni.
Niinhän sitä sanonnassakin sanotaan että vahingonilo se paras ilo on, mutta paskasesta naurusta voi koitua jotain..niin kävikin ja persuus on nyt kipiä.
Se mille nauroin tuntuu jostakin kovinkin vähäpätöiseltä, mutta kun kaverin tuntee niin ei usein moisia kommelluksia hänelle satu vaan se kohtalo joka sen kokee niin on itse kirjoittaja...ota kolme askelta eteenpäin niin et kerkeä sanoa seis kun jo sattuu!
Mimmi rehki elämän innoissaan pihatöissä nuorimmaisensa kera, ahersi hikihatussa ja tyytyväisenä katsoi omaa kädenjälkeään.
Teki siis taloyhtiön huoltomiehen taas työttömäksi, mutta eipä sitä laiskaa vätystä kovin siellä olekkaan nähty eli asukkaiden on itse otettava työ haltuun jos ei halua joka askeleella kastella kinttujaan.
Mikäs siinä lumityöthän on kivoja varsinkin jos lumi ei ole märkää, itsekkin siitä tykkään kovin...mutta kannattaisi katsoa mihin tarvikkeensa asettaa ja miten ne voi osua nokkaan juuri silloin kun sitä vähiten odottaa!
Niin siinä kävi..harjanvarsi sivalsi kovaotteisesti Mimmin naamaan ja tämä onneton oli viel nähnyt kun se tulee mutta refleksit jäässä osannut tehdä mitään estääkseen tulevan tapaturman.
Pläts....auts...huuto ja mekkala senmoinen että! Poika vieressä, silmät isoni isonemistaan tokaisi.."nyt sulle kävi kuule mamma vanhanaikaisesti!"
Toinen soittamaan että arvaa Sarppa miten kävi? Siinä minä sukkuloin tuhatta ja sataa motarilla juuri ohittamassa autoa kun toveri tohelo kertoi että nyt sattui ja pahasti.
Nauroin katketakseni...taatusti naapuri auton ihmisetkin nauroi tai katsoivat ainakin että mikä tolla akalla on?
Nauroin itseasiassa parikin päivää sattumukselle..tosin silloin ei hymyilyttänyt kun näin kaverin naaman!! Poski turvoksissa otsassa kuhmu, mutta onneksi selvittiin pelkällä säikähdyksellä ja paketillisella Burabaa mitä hän oli joutunut vetämään kipuihinsa...kipuja niitä tosiaan oli ollut. Ikenet turvoksissa niin taatusti on kipeä..voi raasua ♥

Miksi ihmeessä nauroin kaverista parhaimmalle...osuuko se pilkka siihen omaan nilkkaan vai miten se menikään? No persuukseen se osui ja upposikin.
Piti alkaa taloa siivoamaan kun myyntitykki saapuu abaraattiensa kera kuvaamaan kohdetta jotta saadaan omaisuus myytyä ja jaettua kahtia.. Siis tämä tarinan alku laitetaan kahtia kuin täytekakku syöjilleen tälläkertaa rakentajilleen. Kovaltahan se tuntuu taloa tulee ikävä, mutta elämässäni on vielä haaveita ja toivoa mitä tulevaisuus tuo..en oo suohon kuokkaani kaivannut piiloon meinaan sillä vielä kovin kuopia.

Siivosin kipeänä taloa, keuhkoihin sattuu kovin, mutta onhan se tehtävä kerta näin on sovittu. Siivouksestahan tulee aina sotkua ja näitä sitten aloin roskalaatikkoon viemään. Kun siivoan niin minä olen aika vähissä vaatteissa ja niillä vähillä vaatteilla sitten akka pahan piti uloskin mennä..jaloissaan reiskat!
Lopun jo tiedättekin..ei varmaan tarvitse edes kertoa?
Kaksi ensimmäistä askelta rappusilla varovasti ja sitten kunnon loikka ei täällä oo liukasta!
No joo ei kun löysin itseni hangesta, housut täynnä lunta, perse tunnottomana, roskat pitkin poikin, kengät lensi paljaista jaloistani minne sattuu...minuun sattui!
Konttasin takasin rappusille ja paljailla jaloilla kipusin takasi kotio..tämä tekeekin niin hyvää tulevalle keuhkokuumeelle että!

Mitä tästä siis opimme?
En varmsti naura enään koskaan kenellekkään jos jotain toheloi koska sen todellakin tunnen omissa luissani sen jälkeen..nytkin istuminen on hankalaa eli meikäläisellä on siis alapää poissa pelistä ja Mimmillä taasen yläpää...hmm no miestähän saisi nyt yhden oikein täydellisen naisen kun yhdistettäisiin terveet osat toisiinsa!

Pilkka osuu omaan nilkkaan....niin se vaan kuulkaas menee!! ♥

Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...