lauantai 2. helmikuuta 2013

Rättiä, vettä ja reipasta siivousmieltä....osa 81


 Koti sai ensimmäisen tekstin...vaikka niin vannoin että ei yhtäkään! Muttä lisää näistä voi kysellä tai katsoa kuvia tulemalla  sivustolleni : https://www.facebook.com/groups/romanttiset/

Siivotaan siivotaan... Sirkkeli vielä pörisee olkkarin puolella, vielä viimeisiä ovenpieluksia valmistaen ja meikäläinen ei malta ei sit millään.. Puhdasta on saatava vaikka kilo kakkaa lenteleeki ilmastossa pölyn mudossa. Keuhkot kyllä muistuttavat että ei oo kovin puhdasta vaikka kuinka emäntä ahertaa.. Sain minä jotain aikaiseksi sentään...pesuhuone siivottu ja raivattu kertaalleen jopa lattiakin uudella suihkulla pestynnä irtotomuista. Ei meikäläinen malttanut olla laittamatta tulia saunanuuniin...muka piippua kuivatakseen! Paskanmarjat sanon minä itte fiiliksen takia piti joka ainoaan luukkuun saada tulet, meinaan leivinuuni täyteen kuivaa koivuhalkoo ja tulipersuuksiin.. Ihana tunne voi kertakaikkiaan kun voisinkin sen teille välittää näin sanoin! En muuten saanut käryä aikaiseksi eli uunit alkaa olemaan kuivat ja vetää hyvin...jee ei kuin leivänjuurta laittamaan.. No elkääs nyt sentään sitä luulko vielä kunhan en ensin polta jokaikistä sapuskaa siinä pohjaan niin voin jotain känttyä yrittää kärräyttää siinä...pizzaa??

Miten rakentaminen vaikuttaa parisuhteeseen? Mikä hiton parisuhde, onko sellaista kun rakentaa? Toisen näkee vastaan tulevien kaistalla monesti viehko vilaus kädenheilauksella ja niin tuli armas mieskin taas tälle päivälle tavattunna.. Tänään aistin jo miehestäni että olisko emännän aika jo vajota johonkin maankoloseen...joo-o olin kuumellemma kokoajan tiellä? Mitä hittoa yhtälailla ne on minunkin touhujani, kuka muukaan siellä sit siivoaa? Minusta joskus tuntuu että kun oikein siivoaa niskavillat vedenvarassa niin silti ei saa sitä arvostamaansa huomiota, miksi moinen? Voisiko se tasavertaisuus hömpötys jo loppua kyllä se on yhtälailla miestenkin puuhia ja hyvinkin arvostettua sellaista.

Miehen ja naisen ero on siinä, että mies osoittaa rakkautta toiminnallaan. Nainen on tunteellinen. Ihminen on järkiolento. Sinun tulee järjelläsi ajatella tämä tilanne. Rakentaminen on nyt tärkeämpää kuin energian tuhlaaminen vaimoon. Mies ei ole kone, joka jaksaa kaikkea yhtä aikaa!
 Miks se onneton raasu vaimoparka sitten unohdetaan? Tekeekö hän mitään tämän yhteisen brojektia kohtaan? Hmm...minusta kumpikin tarvitsisi sitä ansaitsemaansa huomiota ja hellyyttä mutta mistä hitosta sitä saa kun vierellä on se toinen joka kansa tuskin ukkoonnoaa ossaa tai jaksaa sannoo kun illalla ittensä sängylle leväyttää. Me kaksi uupunutta mutta kuintekin tavallamme onnellista...ei sanoin mutta se katsekkin riittää ja siitä kumpikin tajuaa että vielä ...puserra vielä rakkaani tämä ponnistus niin helpottaa!


Ihanaa wc:t sai pönttönsä ja voin sanoa että pelkkä niiden olemassa olo helpottaa !! Ei tarvii olla pyllypaljaana pitkin penkkoja ähisemässä kyykkyhippaa varoen ettei kukaan näe...voi iik pitihän ne vihkiä jo käyttöön!Emännän ja isännän oma suihku!
 Löylynhenki...koelämmityksiä useita ennenkuin varsinainen löylyily alkaa.. Tää syö hyvin kaikki raksarieppeet jäljelle jättää vain pehkeän tomun...roskissyöppö siis..
 Heinäseivästä sisustamisessa ja tälläkertaa saunassa... Jotain vanhaa on aina sinne tänne työnnettävä liian uutta ei kaikki kuitenkaan saa olla...noi on muutan yli 100-vuotta vanhat seipäät ja erittäin kuivat ja hyväkuntoiset! Suihku...
 Tässä näkyy tarkemmin raitana olevan kaakelin kuvion..eli toi ruskeakaan ei ole tasainen vaan tosi eläväinen raidallinen...suosittelen!

 Keittiön kalusteet sai välitilaansa tälläista laminaattia... Oli siinä miehellä näpertämista kerrakseen! Kuviot menee samassa laudassa molemmin päin eli kuvio voi välillä olla ylösalaisin ja taas toisin, mutta näin oli pakko laittaa koska muuten pontti ei olisi käynyt... mitäs siitä kunhan talonväki on tyytyväinen niin vot!


 Suosittelen ehdottomasti käyttämään laminaattia myös välitiloihin! Me kaksi aikuista ei kuitenkaan roiskita vettä sinne ja tänne eli varmaan pysyy kunnossa hyvinkin kunnes taas mieli vaihtuu ja materiaalia pitää muuttaa...eli näillä mennään!

 Tyynyt paikoillaan? No ei ole...sain idean...laitankin heinäseipään tonne seinään kiinni ja siihen nämä tyynyt sillai niskatueksi...olisiko ideaa?

Eli elo maalaisromanttisessa kodissamme alkaa häämöttämään alkuaan...vielä vielä on pinnistettävä ja kuljettava kahden kodin väliä joka päivä melkein! Dieseliä palaa ja hermoja kuluttaa mutta jospa sitä jokunen päivä saa jopa sitten ansaitustikkin nauttia...uskokaa pois nautin todellakin ja ei tuo ukkokultakaan varmaan kakkoseksi jää!

Pidän sisustuskutsut heti maaliskuun aikana...innokkaat voivat viestiä laittaa tuonne alas niin tiedän lisätä sinut vieraslistaan!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ja hauska päivitys jälleen! Mukavasti "romantiikkakin" otettu mukaan ;) Niin ihana koti jo lähes valmis. Jaksaa, jaksaa...

T. Pia

The Sarppa kirjoitti...

jaksaahan se...miks ei jaksais? Uudet ideat jo päässä seuraavaa brojektia kohti...-sari

Justiina kirjoitti...

Nyt varmaan tuntuu,että kyllä kannatti alkaa moiseen projektiin,kun jo niin hilkulla on muuttopäivä :)
Ei voi muuta kun iloita teidän puolesta :) :)

Ja tosi mukavaa on ollut seurailla ja naureskella siun juttusia ja kommelluksia :D
Välillä oon ollut lukevinani,että TÄÄ EI VALMISTU KOSKAAN !!! :)

Kyllä te ootte niin kaiken ylimääräsen ajan antaneet koko projektille ,ettei sitä varmaan oikeen vielä tajuakkaan.

Tuo saunaosastohan on nyt ollu esillä paljonkin ja se onkin kyllä aivan mahtavan upea ja kotoisan oloinen.Hyvin onnistunut laittamaan yhteen aika moderniakin ja kuitenkin niin vanhaakin sekaisin. tykkään tosi paljon :)

Tsemppiä loppurutistukseen ja siehän pääset sitten oikein KUNNOLLA SISUTAMAAN :) JES !!!

The Sarppa kirjoitti...

Jee ja bileet muijat tiedossa!!

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...