tiistai 1. tammikuuta 2013

Mustaa...osa 76

Mustaa savuista utuista...tuliko siitä sitä ?
Eli hausin / halusimme saunaan savusaunafiiliksen ja sitä lähdettiin toteuttamaan tänä aamuna..uuden vuoden kunniaksi nyt sauna on valmis!

Mies veti saunan katon ja osan pesuhuoneenkin katosta minä seinät...eli yhteistyöllä ♥

 Tästä se taas alkoi...voin ihan myöntää että hiukan nikottelin välillä että iiiik mitä tästä taas tulee!?
 Minun omat työkalut...arvatkaa kuinka sain sotkettua itseni? Huomen aamulla onkin kiva mennä labraan verikokeisiin kun suoniä ei käsissä näy heh..

 Tässä kuvassa näkyy että siinä sävytteessä on mukana hiukan pling plingiäkin...joo-o meidän sauna onkin kimalteleva...


Pesuhuoneen ja saunan väliin tulee parin viikon sisällä se lasiseinä ja se lasiovi...savunharmaa! Sit alkaa olemaan kiuasta vaille valmis...

 Pesuhuoneenkatto...


Nyt kun itse katson kuvia niin on ne tummia!! Ei ihan kuitenkaan noin mustaa ole...valaistus on tosi huono jne jne maali on kuivunut jne jne..mut savun harmaa on katto..!!
Kiukaaksi valittiin Harvian 200 kg kiviä syövän lämmönlähteen...lempeät ja hempeät löylyt tästä kuulemma saa...
Miks on Suomeen sauna saatu?

Miks on Suomeen sauna saatu
kyly kylmälle kyhätty?
Hikihuone Härmän maille
Pohjan perille pykätty?

Tuop on jotta joutuaisi

kasvuaisi kansan tahto
sisu siitä sirkiäisi
lohtu oisi laihan luonnon
tuop on paikkamme pakista
tai ilman riitaa hiljaa olla
tuop on paikkamme elellä
kylmän maailman kesellä

Siks on kylymme kyhätty

siks on Suomeen sauna saatu 
7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistava kiuas valinta! Meiltä löytyy samanlainen ja voin vain kehua =) Ja todella hyvin sopii tuo musta seinien sävy teidän saunaan/kylpyhuoneeseen. Makoisia löylyhetkiä!

The Sarppa kirjoitti...

Kiitos...
Olen kuullut monien kehuvan kyseistä kiuasta koska antaahan se makoisat löylyt tuon kivimääränsä takia jo...ihan malttamattomana odotan pääsyä uuteen kotiin ja saunaan..

Savusaunafiilis käy hyvin tänne maalle ei ihan varmaan keskelle Cityä joten uskallettiin "repäistä" kun kerta muaalla ollaannii.. Pihaan on jossain vaiheessa tulossa ulkosauna en tiedä joko olis se savusauna vai ei..

-sari

Paula kirjoitti...

Tosi kiva lisä tuo bling, bling :). Lisäsin muuten vielä kommentin tuonne tapetti-postaukseen. Kiinnostaisi kovin, mistä olohuoneen mustaa tapettia löytäisi? Se on aivan ihastuttava!

The Sarppa kirjoitti...

Paula...toi musta tapetti on K-raudan mallistosta ja voin sanoa että huh kun näkisit livenä sen isossa alassa...samettinen pinta siinä harmaassa kohdassa muuten tapettimainen..suosittelen!!

Justiina kirjoitti...

Siis aivan mahtava tuo saunaosasto tummine kattoineen !!!
mie vaan tuijotin ja tuijotin ,kun se on niiiiiin mahtava !!
Hyvät värivalinnat olet kyllä tehnyt, täys kymppi !!!

The Sarppa kirjoitti...

Voi kun näkisit sen nyt kun se on kivasti haalistunut savusauna fiilikseen, sauna on valmis (kahta heinäseivästä vaille ja lasiseinää vaille) nyt voin sanoa että voisin samantien kantaa puut kiukaaseen ja mennä löylyyn..

Itse pidän tuosta tummasta ja toi lattia on tosi ryhdikäs, aina ennen ollut niin vaaleaa kaikki että vetästiin kunnolla erillainen tälläkertaa. Katsotaan kuinka kauan tuo on tuollai ja koska taas keksin muuta mutta odottakaa kun saan kunnon valot niin tulee oikeuksiinsa tuo...

Anonyymi kirjoitti...

You realize a great deal about saunas. I like your recommendations and views. How frequently would you sauna?  saunajournal.com

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...