lauantai 23. kesäkuuta 2012

Strömsöstä...osa 40

Tämä väkerrys menee osastolle : " ei mennyt kuin Strösössä"! Siellähän kaikki askareet onnistuu ja lopputulos on niiiiin muodokas ja mallikas!
No omin käsin tehty ja päivä sotkettu ja tulostakin jottai saatu aikaiseksi.

Eli minulla on noita puisia vanhoja perunalaatikoita joista päätin tehdä meidän karvaiselle kaverillemme pedin, isot renkaat alle ja joku kiva teksti kylkeen...

Eli ensin oli perunalaatikko johon tehtiin pohjaa tuetaksi ja alle tulevien renkaiden pysymistä parantamaan nuo laudat ja oviaukkoonkin laitettiin sivuun puut ettei neiti saa suurennettua oveaan..
Tää laatikko olis ollut niin makee tuollaisena menin sen sitten pilaamaan seuraavassa työvaiheessa :(
Tässä vaiheessa se näytti vielä hyvältä mutta nyt opin tosiaan jotain maalaamisesta ja seuraavan kerran katson tarkkaan millaisella maalilla alan touhuamaan..


Näillä renkailla neiti saa sitten ottaa vautia ja liitää pitkin parkettia kun isäntäväki ei ole kotosalla!! ♥Nyt alkoi jo vatuttamaan siihen malliin että maalasin koko laatikon. Suututti niin kovin! Mää pilasin sen !


Jätin sen tontille ja sanoin miehelle että kun tulet kotio niin ota mukaas tai polta koko juttu aivan sama..paskaks men mutta menköön! Ei minusta mihinkään ole...snif..

Mies toi sen laatikon, näin jo ikkunasta mikä sen kädessä roikkui kun tuli tontilta omia aikojaan. Väsyneen raatajan mukana oli vielä sutimani laatikko...onko tämä sitä rakkautta? On se kun mies ajattelee minua kuitenkin.. Katseltiin sitä yhdessä ja sain väläyksen mitä sille seuraavaksi teen!Laitoin siihen sitten mustan tekstin!! Tuo teksti Petit déjeuber tarkoittaa pieni aamupala...onkohan meillä joku aamu koiraa syömiseksi vai mitä? No ei vaan tämä laatikko on vanha appelsiinilaatikko eli varmaan tarkoittaneen nyt sitä!  Eli Sara sai sittenkin pedin mutta vielä on hiukan kesken. Käyn ostamassa siihen deddy-karvan tuon pehmikkeen päälle jonkun ihanan ehkä vaaleanpunaisen tai jotain. Sit on perheen vahdin hyvä kölliä!   

 Kun ei sunnuntai-iltana muka ollut muuta tekemistä niin väsersin tälläisen muistoksi meille! ♥

7 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

Hyvinhän tuo neiti näyttää uudessa kolossaan viihtyvän :)

Tuo on kuule ihan hyvännäkönen. Täytyyhän joka työssä näkyä oma kädenjälki.

Jos nyt totta puhutaan,niin mie en kyllä löydä mitään vikaa koko pedistä.
Kirvesmies/nainenhan sinusta ois pitänny tulla,eikä hoitsua.

Hoitsusta puheenollen ,sullahan alkaa muistaakseni huomenna työt pitkän saikun jälkeen.
kuulostele nyt tarkaan itteäs,että jaksatko aloittaa työntekoa. Puolikuntoisena EI SAA tehdä työtä. Viehän se tietty muutaman päivän ennekun taas tottuu työntekoon. Muuta toivotaan että paluu työhön sujuu hyvin :)
on se työ kuitenkin jonkinlaista terapiaa, ainakin miulle.


tsemppiä työhönpaluuseen :) :9

The Sarppa kirjoitti...

Määä elän sittenkin! Ekku työpäivä takana 4 kuukauden paussin jälkeen....

The Sarppa kirjoitti...

Jee mä elän sittenkin..ekku työpäivä takana 4 kuukauden paussin jälkeen!!!

Justiina kirjoitti...

Noniin, siitä se sitten lähtee taas työnteko rullaamaan entiseen tahtiin.
Miulla on nyt 2 päivää vapaata,kun viime viikolla tein sikapitkiä päiviä ja olin eilenkin vielä töissä (jee,sain sunnuntain-tuplapalkan )

Tänään sitten kävinkin Kärkkäisellä ja en ostanut sieltä kuin kaksi ruosteista avainta !!!
ja Triossakin käytiin ja sieltä ostin NIIIIIIN IHANAN kastelukannun ulkokukille.
Siellä Kärkkäisellä ois kyllä olu kaikkea niin ihanaa,mutta rahapussi vaan ei tykännyt ostaa mulle mitään sen kummempaa. Mutta saimpahan ainakin hipelöidä niitä ihania juttuja.

Koitahan sie jaksella siellä työmaalla :)

The Sarppa kirjoitti...

Sullapa huono "saalis" Kärkkäiseltä!! Onks siellä vielä niitä kalusteita myynnissä?
Joo elossa ollaan työviikon alusta vielä..voi tilanne muuttua viikonloppuna kun tuplavuoroa pukkaa eli aamusta iltaan...Kyllä Sari painaa onhan se levännyt monta kuukautta kotona..systeemillä...Ou jeah..paskat!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana peti teidän koiralla, kyllä kelpaa kelliä! Kyllähän siitä vasarankäyttötaidosta on hyötyä hoitsullekkin....varsinkin jos on vähän kovakalloisia potilaita... :) Anita

The Sarppa kirjoitti...

Hehe sitä pääsis ainakin nopiaa seiskalehden kanteen jos sitä taitoa käyttäisi potilaisiin..

Tää on sellaista kiukun siirtämistä elämättömään kohteeseen kun alkaa potuttamaan niin ottaa nipun lautoja ja vasaran niin kohta ei vatuta yhtään :)

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...