lauantai 21. marraskuuta 2015

Vahvoja tunteita

Emäntä on pysähtynyt, kokenut jotain "suurta" kuluvan viikon aikana.. Kokemansa on saanut miettimään. Se on selvästi selkeyttänyt omia ajatuksiaan mitä mietteissään on pyörittänyt.
On jotenkin helpotus kuulla kaikilta tahoilta kuinka pitäisi tehdä tai kuinka paljon mahdollisuuksia minulla onkaan vielä elämässäni?

Emännyys on kokenut suuria voimia selllaisia joihin koskaan aikaisemmin ei olisi uskonut alkavansa uskomaan...tuntenut niiden läsnäolon ihan ihollaan...jokin kulkee vierelläni, tukien askeleitani tukien ajatuksiani joita pyöritän päässäni.
Elämässäni alkaa ison askeleen ottaminen. Mielestäni tämä ei jää enään askeleeksi vaan iso harppaus tulevaisuuteen. Sain kuitenkin kuluvan viikonn aikana vahvistusta että en ihan "ulalla" ole ollut omien ajatuksieni ja haaveideni suhden ja niitä kohti alan rämpimään.
Olen kaivannut että voisin sinulle tämän kaiken kertoa, naurat sille varmasti et ehkä ymmärrä, mutta minulle tämä kokemani on ollut niin voimakas tunne että itse siihen uskon...se on tuonut selvän huojentumisen, hyvänolon ja rauhan sydämeeni...kaikki menee vielä hyvin. Kerron sinulle tämän kaiken vielä kun sille on aikansa, kun et enään naura minulle...otat minut tosissaan!

Sytytin kynttilän, toisenkin..toivon  ja ♥ rakkauden kynttilän!!


Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...