lauantai 21. marraskuuta 2015

Bile hile

Emäntäkö se olisi "bile hile"?
No ei tasan ole! Siellä ne uudet vetimet pölyyntyy nyt naulakossa viikattuna ja odottavat käyttäjäänsä, pukijansa ylleen joka yrittäisi hurmata kaikki kanssakulkijansa samalla. Tuleeko se aika vielä että jollekkin itteään komistaisi ja jaksaisi antaa kaikkensa?

No ei vaan...tämmönen nynny emännyys sitten kuitenkin on!

Niin jäi korkealta ja kovaa Kaija Koon tahtiin hoilaamiset karaokessa mutta säästyttiin monelta murheelta..minä ja alkoholi ei kuuluta eikä käydä yhteen.
Ei jaksanut lähteä tanssuihin, ei pistää korkkareilla korreesti, ei mennä uroksille iskemään silmää vaan veti ne villasukat kinttuihin ja kaivaitui soffalle haaveilemaan ! ;)

Ennen kuintenkin haaveilua sai emäntä paha jotain aikaiseksikin.   Käsiään käytti muuhunkin kuin koneella näpyttämiseen.
Hiukan mentiin taas mielikuvituksessa liiallisuuksiin ja tuotoksesta ei nyt ihan semmottinen tullut kuin tähän ajankohtaan niin kävisi, mutta kesä ja romanttiset ajat ovat vielä tulollaan jolloin tämän kädentaidon tuotteensa voi pistää esille.

 

Nippu kahvinkeittimen valkoisia suodatinpapereita, sakset. kynä, jumalattomia hermoja,   pitkää pinnaa, sorminäppäryyttä, ideaa ja keskittymistä...sitä tarvittiin.



Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...