sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Nimpparit

En vietä kovin herkästi juhlapäiviäni. Varsinkaan niin vähäisen kuin nimipäivän päivää.
Jotkut tekee kakut ja paakkelsit ja pyytää puoli sukukuntaa päivää juhlistamaan, meikäläinen ei ihan semmottinen ole...en ole tottunut moiseen.
Toki rakastan yhdessäoloa ja juhlia ja juhlakalunakin oleilua jne jne mutta mielestäni nimipäivä on aika vähäpätöinen juhlinnan aihe.
Voi että en voi muuta sanoa kuin kyllä se kuitenkin lämmitti rintaa kun töihin mennessä moni asiakas otti kaulasta kiinni halaten ja onnea toivottaen..jopa sellaiset jäykemmätkin miehen köriläät kuiskasi..mää kattosin kalenterista että neiton päivä olisi tänään arvasikko oikein?

Mimmi ja minut on jotenkin yhdistetty tuohon Kumman kaa ohjelmasarjaan ...toki toisemme sieltä aina vaan enemmän ja enemmän löydämme ja voin sanoa että jopa olemme alkaneet jo ohjelman tavoin käyttäytymäänkin osin.
Sain kuvaviestin Mimmiltä joka pistää monta asiaa miettimään mitä rakas ystävä sillä minulle yrittää viestittää. Olen löytänyt nyt monta kohtaa joita hän tällä yrittää sanoa...


Olen tilannut ne uudet lenkkarit...joo eli tarkoittaako se Mimmi että nyt akka se lenkkeily tosiaan alkaa ja mukaani tietysti blogissakin vilahtaneet mäyräkoirani saavat tulla?
Hmm vai tarkoitetaanko  tällä edes minun mäyräkoiriani...vai perhana tarkottiko hän edes mitään elävää mäyräkoiraa??
Niin se terassilla olokin jäi kokematta kun se muuttui lähi ABC:n herkkujen mättämiseen heidän ankealla pihapenkeillä, mutta tuskin millekkään terassille omia mäyräkoiriakaan saisi mukaansa ottaa.
En  tiedä mitä rakas ystävä tällä yrittää meikäläiselle viestittää mutta onhan tuota kesää vielä jälkellä...ehkä se selviää lähipäivinä...eli pliis elkää vielä purkako niitä terassejanne!! ♥

Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...