perjantai 15. toukokuuta 2015

Suomalainen mies

Emännyyskin on elämänsä aikana tavannut erillaisia miehiä. Miehiä suhteessa ja ilman suhdetta.
Tämä omaa rotuaan, Suomalainen Mies, on aivan omaa luokkaansa!
Joku muu voisi sanoa että nehän on niitä hiljaisia ujoja työtään rakastavia raatajia, miehiä jotka ei turhia rakkauden rimpsutuksia lurittele, tekee työnsä kunnialla ja parisuhteessa toimivat hiljaisena taustalla emännyyden häärätessä omiaan.
Mies osaa vaieta, tämä Suomalainen Mies, mutta emännyys on siinä onnellisessa asemassa että tuntee myös näitä jotka eivät tähän suomalaiseen rotuun sijottaudu, ovat ilmeisesti jonkin geeninsä perinneet menneestä elämästä liekö naapurimaasta tai jostain.

Mitä tekee tämä Suomalainen Mies kun alkaa isot jääkiekko ottelut?
Ostaa kopan kaljaa tai ainakin mäyräkoiran, ajaa akkansa pellolle tai ainakin sohvan nurkkaan tai suoraan makuuhuoneeseen nukkumaan. Valloittaa omalla olemuksellaan koko olohuoneen tuoden mukanaan rääväsuut kaverinsa. Ääni television ylittää tämän karjunnan ja naapurin napakka naputus patteriin tietää tulevaa varoitusta äänen voimakkuuden ylittäessä sallitun rajan.

On myös niitä joilla tunteet kuumenevat pelin aikana niin että suorittaa irstaan vaatteiden riisumisen lätkän taustamusiikin tahdissa. Tunteet kuumenevat ja kodin tuoma viileys ei enään suomalaisen uroon nahkaa riitä viilentämään joten päättää suunnata seuraavaksi pihamaalle...mukanaan se mäyräkoira tällä kertaa elävässä muodossa mukanaan sekä samalla aaltopituudella olevat kaverinsa.
Siellä nämä suomalaiset uroot yhdessä, aatamin asussa, viilentävät pelin tuomaa hikeä kalpeilta nahoiltaan, toivottomana kylmässä avaimet tietenkin sisällä, mutta jos voin sanoa suoraan tämä tekee niin hyvää sille suomalaiselle miehelle. Jospa se vaimokulta nyt jatkossa onkin tärkeämpi ja pelin aikana ei häntä tarvitse kaappiin piiloon tunkea. Voi olla että jopa Suomalaisen Miehen tie yhteiseen aviovuoteeseenkin on suorempi!




Kyllä...kyllä me rakastetaan näitä suomalaisia miehiä vaikka heitä välillä viiraakin...meidän valkoihoiset viikingit!



Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...