keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Viettelyksiä...

Emännyydellä on ollut aikaa ihmetellä tätä maailman menoa ja mihin kaikkeen se vielä johtaakaan.
Kuinka uusavuttomia paapotaan ja elämä tehdään niin helpoksi että enään ei tarvitse edes ojentaa kättään keittokirjaakaan kohti jotta mahansa saa täytettyä "maittavalla" aterialla saatikka jottain sen eteen tehdä.
On lihapullat valmiiksi paistettu samaten murekkeet, letutkin on paistettu hyvä jottei hillotkin sipastu valmiiksi jotta perheen avuttomat saavat ne mättää suihinsa.

Nyt emännyys on enemmänkin miettinyt noita kauneuteen ja ehostamiseen liittyviä asioita.
Kasvata nyt ripsesi tuuheaksi ja pitkiksi tällä uutteella!
Katumusta et koe mutta tuskin ripesikään kauaa silmilläsi pysyy kun tätä mahtavaa uutetta alat epätoivon vimmalla itteesi mättämään!
 Näitä mainoslauseita on niin monenlaisia ja me onnettomat tunarit niihin lankeamme.
Milloin tosiaan kasvatetaan ripsiä, milloin turvotetaan huuliamme että ne olisi pussailun kohteelle mahdollisimman pulleina ja houkuttelevina esillä...näilläkö me sitten ne miehet saadaan?
Ei oo emännyys vielä tekoripsiä itseensä tunkenut mutta nyt en uskalla edes mainita..ei koskaan kun kuitenkin oon niin hölmö ja teen jotain vastaavaa. Tunnen itseni varmaan jo liian hyvin?!

On itiimialueen pesuaineita, vaahtoja ja hajusteita..siinä mies polo saa varmasti astmakohtauksen kun nainen viehkosti edessään reitensä avaa!
Näin meitä akkapahoja viedään kun pässejä narussa ja langetaan jokaiseen mainokseen ja mätämme kroppamme täyteen mitä kummallisimpia uutteita ja mitä tekee suomalainen mies?
Kävelee naisensa ohitse, nuuhkaisee isolla nenällään, ei tokaise mitään ei käännä edes katsettaan naistaan kohti..suorittaa "tehtävänsä" jättäen naisen toimituksensa jäkeen yksin kaikkien tuoksujensa ja uutteidensa keskelle... .ja pyh sanon minä taidan lisätä hajusteita sinne ja tänne  ja yritän saada edes  sitä astmakohtausta aikaiseksi!!

Niin se tämäkin akkapaha lankesi moneen mainokseen...sanoisinko liian moneen? Tulisi vain joku joka kaiken tämän hömpötyksen huomaisi ja noteeraisi..saisi vaikka sen astmakohtauksen niin emännyyskin voisi sanoa saaneensa!


Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...