perjantai 15. toukokuuta 2015

Sisko ♥ ♥

Emännyydellä on sisko. Sisko jota ei vanhemmat ole hänelle luoneet ja hiekkalaatikko kaveriksi tuoneet.
Emännyydellä on sisko joka olisi tämä jos sen saisi vaan itse isosiskona valita.
Emännyys on aina kaivannut siskoa, mutta on vain yksi veli Vesa ja Vesa ei aina tajuu mitä me naiset yritämme hänelle viestittää.

Viime aikoina siskoni on ollut vallan mahdoton.
 Puheluita tulee päivän aikana useita ja mitä isosisko muuta tekisi kuin kuuntelisi ja kulkisi pikkusiskon rinnalla?
Tätä juuri olen kaivannut sisarussuhteesta eli ei käy valittaminen. ♥
Siskolla on ollut suruja..suruja joita on helppo isonsiskon käsitelväksi purkaa. Näitä ongelmia me sitten kaksin jauhamme, lopputuloksesta en niin varma ole..tunnetustihan neuvoni ovat olleet mainiot ja lopputulos ei aina toivontunlainen.
Parisuhde, se on kaihertanut siskonkin mieltä, kunnes niin monen muunkin parisuhteen tavoin otti ja kaatui. Kaatui kuin korttipakka hennossa tuulessa. Mitä jäi jäljelle tuosta? Kaihertava mieli, verta vuotava sydän ja tyhjä peti.
Tätä petiä sisareni sitten on alkanut täyttämään.
Voi sitä kikatusta, useita viestejä mitä isompien sydämien koristamina, pitkiä puheluita näitä me ollaan kaksin toisillemme toimittaneet.
Tänään siskolla on sitten treffit.
Treffit jotka ovat tuottaneet suuren päänvaivan toiselle. Mies jota hän menee tapaamaan on tyyntäkin tyynempi ottaa asian sillai kuin on eikä turhia murehdi. Viestittää siskolleni lempeitä asioita, mutta silti mitä tekee sisko?
Monta kertaa elämässä päähänpotkittu nainen jolla on suurtakin suurempi sydän?
Itkee, oksentaa, voi pahoin, panikoi, istuu peilin edessä "MÄ NIIN EN KELPAA SILLE KUITENKAAN?"
"Voi rakas sä oot just tuollaisena panikoivana, naamapunaisena, turvonnein silmin, meikit poskella, vaatteet jotenkuten päällä, hiukset länässä...sinä olet juuri se mitä se mies haluaa!"
Miten sen viestität toiselle että hän kelpaa varmasti juuri sellaisena kun on. Ovathan he jo pari kertaa toisensa nähneetkin ja hyväksi havainneet.
Tähän ollaan tultu..kun monta kertaa saat neniisi sanallisesti toiselta niin itsetunnosta ei ole kuin rippeet takataskussa tiukasti pakaroiden painon alla. Miten saada se itsetunto taas kukoistamaan tai miten minä emännyys autan toista jolla itsetunto on jossain matonalla?
Sanoin siskolleni...katso peiliin, rakasta sitä mitä siellä näet! ♥ En ole itsekkään kyseisiä sanoja unohtanut.

Sisko soitti matkalla tapaamiseen, ääni väristen, kertoo myös oksettavan ja maha tyhjentynyt jo kahden autokahvilan veskiin. Voi perhana miten sanoa naiselle joka on kaunis niin ulkoisesti kuin sisäisesti että nyt rauhoittuu? Kysyin että missä päin menet että osaan ajaa sinne tulen antamaan tukkapöllyä että heräät paniikistasi?
"Nyt menet ja ostat purkin pursotettavaa kermaa jonka ojennat uroolle illan herkutteluja varten, voit toki ostaa myös paketin vadelmia jos toinen ei muuten ymmärrä mitä purkilla voisi tehdä."
Näin antoi isosisko pienemmälleen ohjeita joita toinen kiltisti toteutti.. Emännyys vielä opetti repliikitkin mitä sanot kun miehen näet.."Jos et muuta tuolla kermalla keksi tekemistä niin syö edes noiden vadelmien kera ettei mene hukkaan!"
VOI KUN OLISIN OLLUT PAIKALLA! Sain myös kuvan että näin oli toimittu, ostokset ostettu ja päämäärää kohti alkanut ajaminen reippaasti alkanut. Kuvankin itsestään siskolle nappasi.."kelpaanhan tän näköisenä?" Kyllä rakas oot tosi kaunis!
Voi tätä pientä rakasta joka käy kohti suurta rakkauttaan, puki itsensä kauniiksi ja puolessa välissä matkaa vasta huomasi että jalassa todellakaan ei ole ne kengät jotka siihen piti laittaa vaan kengät joilla mennään esimerkiksi puita hakemaan liiteristä...taas on uusi paniikin aihe kasassa. Puhelu isosiskolle mitä mä teen mulla on puukengät jalassa ja nahkarotsi niskassa??
"Kuule se mies ei kerkeä sun kenkiä katsomaan kun on jo sen kerman pursottaut päällesi ja touhuaminen on alkanut...unohda jo ne kengät!"

Mistä emännyys saa tämän tarmon kun sisartaan opastaa..emännyys jolla itsellä itsetunto on matonraitojen alapuolella ja tiukasti siellä? Mistä se tulee se voima jolla opastaa nuorempaansa ja toinen vielä opit uskottavasti noudattaa? Niinpä...kun alkaa emännällä tositoimi mitä tekee emäntä? Itkee, panikoi, ilmeisesti voi pahoin ainakin vatsa on kuralla, juoksee sinne ja tänne, harjaa hiuksensa uudestaan ja uudestaan, pesee pari kertaa meikitkin pois laittaen taas uudet, soittaa kymmeniä puheluita siskolleen, jauhaa samaa asiaa..kelpaanko mä sille ? Kyllä rakas sinä kelpaat sellaisena kun olet ja jos et niin se vätys ei ole sinua varten tehty...näin sanoo tyyni pikkusisko isonsiskon paniikin lomassa!





ps...ps....tässä on lopuksi kuva teille miehille jotka pidätte naisista joilla on näitä muotoja! ♥

Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...