sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Niin lomalla ♥

Emännyys heittää tänään lomaolon päälleen ja heittäytyy viikoksi täydeksi oloneuvokseksi!
Väsynyt on sen voin myöntää.
Hulluhan sitä itsensä työllä tappaa joten jonkin sortin hullu sitä meikäläinen on! Töitä on tullut tehtyä melkein ympäripyöreitä päiviä, kolme viikkoa yhdellä vapaalla...voin sanoa olen väsynyt mutta tyytyväinen!

Uudessa työpaikassa on alkanut luistamaan hyvin!
Ne kiitolliset ilmeet vanhempien ihmisten kasvoilla.."olet tuonut ilon taloon tullessasi!" Päivän piristys kuulemma! Minäkö..olen ylpeä ja röyhistän rintaani!
Laulu huulillani ja iloinen vihellys on ilmeisesti tuonut uutta eloa tähän taloon ja vanhempien ihmisten mieleen oma nuoruus.
Onneksi takaraivossani on muistissa ne vanhat hoilaukset joita isävainaan kelamagnetofoonin kautta kuuntelin...vangin toivetta ym saa laulaa luikauttaa mitä muuten ei tasan tuu hoilattua ääneen.

♫ ♪  Hämy sellin on minun seuranain
kun täällä vietän pitkää iltaa niin.
Ja katson hetken muiston helminauhaa
ja noihin kolkkoihin vankilan muureihin.  ♫ ♪



"Teille tulee hiljaiset viikot kun olen lomalla!" Totesin asiakkaille joiden kasvoilta näin selvän alakulon..tulethan vielä kuitenkin takaisin?
Olen tykännyt työstäni kovin ja se ilmeisesti myös näkyy omassa käyttäytymisessäni. Tokikin kevään tuoma pieni kiherrys rintapielissä myös on yksi asioista jotka pistää hoiturin kasvoille pienen hymyn.
Liekö viidenkympin villitystä jo tässä iässä vai mitä lie?

Emäntä on niin lomalla! Voi on sitä odotettukkin! Moni muukin varmaan odottaa että jään jo lomalle...se tuo hiljaisuuden työpaikalle jossa on ilmeisemmin totuttu rauhallisempaan menoon...tiedä häntä onko noin.

Mitä teen lomalla?
               OLEN NAUTIN ILAKOIN...
...tästä se seikkailu alkaa ja varmasti olen loman aikana kirjoittamassa lomaterveisiä teille jotka viitsitte lukea kirjoituksiani...ihanaa kun olette olemassa! Juuri katsoin että tänäänkin on 1550 kpl lukijaa vieraillut blogissani...jokin magneetti lie mikä vetää?

Sauna lämpiää samoin sapuska...voisiko sen paremmin vielä...VOI voihan tokikin..katsotaan mitä viikko tuo tullessaan! ;) hymiöö ;)

 Vikitteli viltin alle
Varpaitansa heilutteli
Silmillä sirkeillä vietteli

Kikatuksella kainolla vastasin
Sipsuttelin siveänä syliin lämpimään
Suudelmilla pienillä kutittelin

Läheisyyden lämmössä loikoiltiin.



Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...