sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pintoja...osa 70

Nyt on sitten koti saanut uuden pinnan, pohjamaalilla! On hiottu paklattu ja taas hiottu ja maalattu ja vielä vaan paklattu ja hiottu...ja hyvää tulee!
On se ihanaa kun miehenä on tuollainen vimosen päälle tarkka mies niin kädenjälkikin on semmottista että ei tuu virheitä! Väsynyt on onneton moisesta raatamisesta ja entistä harmaampi pää kuin oikeasti onkaan..pölyssä koko reppana.
Eli miten sitä uskoiskaan että kuinka kova homma on tehdä pohjatöitä seinille? En todellakaan olisi uskonut mutta nyt sekkii on nähty.
Laitettiin jopa tapetti seiniinkin pohjamaali että näkkee virheet niin ei mee tapetit piloille kun joutuu uusimaan...






vaajacontrol.fi 


 Tässä sitä pohjamaalia vedeltiin pintoihin, niinkuin huomaatte myös panelikatto on saanut valkolakkauksen pintaansa...


 Kurkihirsi tulee vielä tuonne harjalle koristamaan tuota kaikkea... Sen voin luvata että se tulee olemaan se PISTE iin päälle!

Tapetitkin ostettiin..en tiedä hiukan mietityttää valinnat mutta ne on nyt ostettua ja sillä viissiin....niihin on tyydyttävä! Otinko liian rohkeat?
No ei sentään mitään alastonkuvia seinille mutta voin sanoa että kokoa on kuvissa ym..
Tälle seinälle ----------------------------->
tulee oikein iso ornamentti tapetti musta / harmaa muuten onkin aika vaaleaa unohtamatta savun harmaata takan ympäristöä.







Eli tälle seinustalle, --------------------------------------->
jossa on tuossa kuvassa vielä pohjamaali, tulee savunharmaa maalipinta.









 Sara se on ottanut paikkansa jo talosta...koisaa sen kun kerkiää. Neidillä ei tuu edes kuuma tomma mantteli päällä ja kaksien vällyjen alla takan ääressä...voisin sanoa että aikas moinen lekottelija emäntäänsä tullut. Me otettiin kahtena päivänä koiran kanssa päiväunet tontilla, minä kuorsaten ja koira yrittäen samaa vieressä.. VÄsynytkö..minäkökökö?? Olen joo voin sen myöntää mutta miten väsynyt on ukko-kultani?




Tässä on uusin ostos yrityksellemme...teollisuus imuri!! Voi pirskale se on muuten eto näihin meikäläisen siivoushommiin! Ei leiju pöly ilmassa vaan tehokkaasti imee kaiken mahaansa...isojakin paloja lähtee ja roskia!













Kuka väittää ettei meidän raksalla ole siistiä? Mitä hä? Uskallappaskin...pihan siivosin aamulla ja päivällä talon! Terassitkin tuli imuroitua uudella imurilla.
Terassilla hetken vietinkin aikaa ja mietin että tuohon voin laittaa sitä ja tuohon voin laittaa sitä ja tätä...tilaa on meinaan terasseja on nyt kolme suurin niistä on jo 40 neliötä kooltaan...palju se on saatava!

Nyt alkaa olemaan jo hymy korvissa!! Tapetit on ostettu, laatat ja saunan seinään tuleva kivi ostettu ja odottamassa paikalleen laittajaa. Enään ei puutu kuin lattailaminaatti ym pientä lisuketta..kodinkoneet on hankittu paitsi pesukone ja kuivuri...kohta sitä voi laittaa jo ittensä asettumaan kotio ja ei liikkua mihinkään! Ette uskokkaan kuinka olen ikäni kaivannut maalle asumaan ainakin näin vanhempana. Entisessä elämässä ei olisi ollut puhettakaan moisesta eihän ex-ukko olisi päässyt joka viikkoiselle ryyppyseissulleen jos oltaisiin maalla asuttu..mutta niin sitä huomaa miten erillaisen ihmisen kanssa sitä on aikoinaan elämäänsa aloittanut ja nyt löytänyt sen kannen siihen omaan vakkaansa...rauhallinen, kiltti ja niin ihana rakastan sinua mieheni!! ♥



2 kommenttia:

Valoblogin Taru kirjoitti...

Niin se kyllä on, että kipsilevyissä on sellanen homma ettei sitä voi uskoa jollei ole itte kokeillut tai nähnyt. Olen ikuisesti onnellinen ettei meille tullut sitä kuin muutamaan hassuun seinään :D :D Muistan liiankin hyvin paljonko kiroilin niidenkin kanssa iän kaiken, tuskaisena suojalasit ja tukka kittipöllystä valkoisena :D Sanoisin että never again.

Paljon onnea, teillä näyttää homma etenevän hyvin! :)

The Sarppa kirjoitti...

joo Taru samaa mieltä täällä! Onneks meille ei tullut kuin väliseiniin sitä ei ulkoseiniin ollenkaan..
No onneks se rupeama on jo ohitse ja nyt alkaa varsinainen maalaus ja tapetointi!
Ihanaa kohta pääsee muuttamaan ja aloittamaan uutta taloa, vaikka mieheni sanoi että nyt ptää pienen tauon...

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...