torstai 6. joulukuuta 2012

Katti nimeltä Ritva ♥....osa 71

Eläm on alkanut rauhoittumaan...joainen murhe saanut syömmestä oman sopukan ja oikaisseet hiukan "itteään" niin ei tunnu niin raskailta kantaa..
Elämä etenee vaikka välillä tuntuu että ei tästä tuu kertakaikkisesti mitään...käveli mihin suuntaan tahansa tai jopa olla tekemättä mitään niin silti maaima kaatuu..
No katti nimeltä Ritva...joo eiks ookkin mielettömän ihana nimi?

Poika tuossa ilmoitti että haluaa katin kaverikseen, sellaisen mustan pirulaisen! Siinä se meikäläisen mielikuvitus alki vilkkaasti laukkaamaan ett mikä katille nimeksi...piki, Siru, Mirre ja murre mit kummempia vääntöjä...MITÄ HITTOA eihän se katti oo edes minule tulossa!
Aikansa poika ootti ja niin kävikin että oli aika mennä hakemaan tätä arvon kattia kotitalouteemme vieraaksi ja pojan talouteen vaki asukkaaksi! Katti tomerasti touhusi omiaan lattialla ja mietin että meissä on jopa jotain samaa tuon katin pirulaisen kanssa...no joo kumpikin on mustia, toheloita! Se onneton karvapallero otti sen asunnon toisesta päästä vauhtia ja loikkasi komialla kaarella pienen leikkipallon kimppuun ja PAM! Suoraan seinään...joo-o toi otetaan se on kuin minä!!
Ihan otus kertakaikkiaan...notkea vartaloinen, sinisilm pirulainen! mutta niin syötävän ihana kertakaikkiaan..
Katti koriin ja kamat autoon ja kohti meille pariksi päiväksi, niin me siinä vaiheessa sovittiin.. Kattia kans...meitä odotti kotona peto....mäyräkoirastamme kuoriutui suuri saalistaja...voi sitä riehumista ja huutoa! Ei iik ei koskaan enäään...
 Tälleen se onnistui kuin kuvassa on...eli mäyräkoira ja katti mutta....






tähän tilanteeseen ei päästä varmaan koskaan....









Kuva: Keksi katille nimi? Milliä ehdotin ei kuulemma kelpaaTämä suuren suuri katti sitten pisti perheemme auvoisen tila aivan shokkiin....kalusteet sai kyytiä matoista sanokattakaan...kissa sylki ja rääkyi juoksi koko asunnon läpi läähättävä koiran-pirulainen persuuksiissan... Ei auttanut muuta kuin ottaa kisu syliin ja yrittää näitä kaveruksia totutella nenätysten. Näki selvästi että kumpikaan karvakuono ei tiennyt mikä toinen on.. Mäykky nuoli katin naaman ihan märäksi mutta katti sihisi ja pihisi...miten ihmeessä niin pienestä otuksesta lähtee niin kamala ääni?

No tästäå katista tuli sitten se Ritva ♥ ja voin sanoa että aivan nappiin sopiva nimi...selvä Rituhan tuossa kuvassa on, mutta on se kuulkaa syötävän ihana otus kertakaikkiaan!!
















Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...