maanantai 13. elokuuta 2012

Mööbelit...osa 52

Tänään ne tuli ne kauan odotetut ruokapöydän tuolini!! Johan sitä säästettiinkin rahaa moisiin kapistuksiin mutta nyt on mieleiset...heh vielä kun saa mieheltä hyväksynnän niin vot!

Eli nyt pöytäni alkaa olemaan valmis...puuttuvat penkit kotiutuivat!
Kiitolilja saapui mitä suurimmalla rekalla tuomaan onnettomia ruokapöydän tuoleja eikö siihen pienempikin pirssi olisi riittänyt? No eikä siinä vielä kaikki... Tää hyvä kuski sitten meni ja pärräytti sen ison autonsa tuohon A-talon katonkulmaan että katto vaan rymisi ja lautaa katkesi...naapurin emäntä juoksi aamutakkisillaan ulos että mitä ihmettä kun lasit helisee seinällä!! Hehhe sillon ei naurattanut mutta nyt alkaa jo hymy suupielissäni vahingoniloisesti näkyä..lällälläääläää mää ajan aina peruuttamalla sen s-mutkaisen kävelytien ja en kertaakaan ole isompaakan autoa kolhinut siinä mihinkään!










Kiitolinja tuo ja kolhii mennessään....








Siinä ne nyt on kaikki 12 kappaletta kivasti kääräisty elmukelmuun...kuka kumma kantaa tän kaiken sotkun roskiin?

Nyt vaan siirsin ne tuohon keittiön nurkkaan odottamaan talon valmistumista koska haluan että kaikki tavarat ei oo sit vanhoja ja kuluneita kun sinne muutetaan...vanhat pallit saa vielä pitää oman virkansa..



Maalaisromanttista sen ollapitää ..................... ♥

2 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

No olipa tohelo kiitolinjan kuski!!! Onneks ei mee teidän piikkiin.

Nuo tuolit on NIIIIIIIIIIIIIN ihanat !!!!!!
Kivat nuo kahvat noissa tuoleissa.Joku on taas keksiny hyvän idean :)

Teitkö jo koeistunnan tuoleille...miltä tuntu,oliko persuksille sopiva ?

The Sarppa kirjoitti...

Persuukselleni kuin tehty...ei malta nousta no ei vaan.. Tosi ihanat ei mitkään Jyskin "rottinki"tuolit joissa rottinkia on vain nimessä...kannatti säätää ja ostaa hyvät!

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...