maanantai 13. elokuuta 2012

Muurari-maalari...osa 53

Kauan odotettu muurari liihotti paikalle...vihdoinkin! Stub oli jo unohtanut missä kohde oli mihin piti ajaa joten kiersi kuulemma kiertoteitä pitkin! :)

Kohta alkaa ollee meidänkin töllissä lämmintä sisällä kun tämä muurarimme hetken siellä pyörähtää laastinsa ja tarvikkeidensa kera! Toivottavasti jälki on sitten sitä odotettua...elämme jännittäviä aikoja :)

Kova poika taitaa olla tekemään meinaan jälkeä syntyy ettei kameran kera kerkiä perässä pysymään.. Piippu olisi ollut jo paljon korkeammalla valmiina mutta ostettiin sittenkin kaksi liian pientä savupeltiä joten homma katkesi siltä päivältä siihen...joo arvatkaa kenet laitettiin Starkille asialle?



Raksa-piski  Sara







 Kerrankin miehenkin kädessä näkee vatkaimen!! Hyvinhän tuo onnistuukin eli saa useimmin pitää käsissään ja alkaa leipomaan!









Kamera jäi tänään kotio kun piti ottaa pitkä kuvasarja muurauksesta!
Huomenna ajan tontille ja otan jopa kameran matkaan eli uusia kuvia tiedossa missä vaiheessa piipun kanssa mennään vai mennäänkö missään!


Niin se maalari mestari se oon mie!! Minä otin ja sutaisin sitten tallin pitkät seinät jo valmiiksi ensimmäisestä kerroksestaan huomenissa sitten päädyt. Voi kamalaa korkean paikan kammo ja meikä kiikkuu jossain taivaissa?! Sanokaa mun sanoneen mutta jotain tapahtuu.. Pitäiskö joltain mummolta lainata lonkka-housuja tai sitten jääkiekkoilijalta suojia? Pelottaa vietävästi vaikka huomennahan se HOO-hetki vasta onkin. Jälki ei ollut parasta tänä päivänä mutta peskeles pistä sit paremmaks on täällä tuota pintaa ilman väritystä...tule ja näytä!!


 Ensikertalaiseksi sanoisin hyvä ellei erinomainen...söhellys meinaan! Snif...toinen puoli oli paljon parempi ja olisi se pitänyt ottaa ensimmäiseksi kohteeksi jossa harjoitella.
Tämä oli vasta tosiaan ensimmäinen kerros vielä toinen niin toivottu värisävykin siitä tulee esiin..

Harmaa sen pitäisi olla....


















2 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

:D :D Vai pääsi se Rouva Starkille shoppailemaan :D :D, ei hitsi kun taas nauratti :D
"Päivää, ostaisin isompia savupeltejä,kiitos"

Tuleeko tuosta talostakin tuollanen harmaa niinkun tallista ? Jos tulee,niin upean värin olette valinneet (vai onko emäntä saanut päättää värin ihan ite? )

Nyt sitten varovasti Sari siellä räystäitten alla!!!!! SIIS IHAN OIKEESTI!!!
Mie en kyllä uskaltais moiseen hommaan..miulla on niin hirvittävä korkeanpaikan kammo että keittiöjakkarakin on liian korkea miulle :/

Mukavia maalausurakoita siulle :)

The Sarppa kirjoitti...

Kiitos kiitos...ei päästänyt mies minua tänään tikkaille...vetosi kovin aurinkoiseen ilmaan!! hehe hehe olis sanonut suoraan että kun ei oo sitä henkivakuutusta niin pysyt maanpinnalla...

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...