torstai 28. kesäkuuta 2012

Oireiluja...osa 43

Töistä palattu, jalat poikki..mutta sanoisinko että jopa oikein mukava työpäivä takana! Joskus työkin on antoisaa!
Jalat on poikki mutta se kertoo että niitä on rasitettu ja nyt kipu ei olekkaan kompurointini syytä. Miehelle sanoin eilen että olen hiukan huolissani voinnistani, aivokasvaimen vuositarkastuskin on vasta tulossa eli se magneettikuvaus. Hiukan jännittää mitä se tuo tullessaan! Johan minulta jokin pahkura löydettiin poskesta eli eikö se jo riitä yhdelle kerralle? MInusta on tullut meinaan kömpelö! Kaverit nauraa että sille Sarille sattuua alati jotain onko se niin tohelo että koheltaa ittensä kippeeks alati? Ei vaan minusta joskus jopa tuntuu että en tiedä mitä jalat tekkee ja mitä pää käskee...hehehehe Sekkii vielä!
Toissa iltanahan potkaisin varpaani tuolinjalkaan ja varvasta komistaa nyt komia mustelma..eli onko minulla jotain mistä pitäisi olla huolissaan? Elän päivän kerrallaan kun kahtakaan ei voi ja sen sanon että toista aivoleikkausta en HEVILLÄ ( mut humpalla mielummin) halua kokea.
Ajatukset välillä vaan liitelee oman jaksamisen ja voinnin puolella ei sille vaan voi mitään.. MS-tautikin on jopa häilynyt ajatuksissani...se selittäisi tämän kömpelyyden ja jatkuvan toheloinnin. Raajojen nykiminen on taas pahentunut, samoja oireita oli silloin kun kasvain löytyi.. Nykimistä ei ole kun kävelen mutta kun ilta koittaa ja rentoutan itseni niin johan alkaa polkantahtiin poljenta! No ei ihan mutta kutakuinkin..





Nyt pois mielikuvat sairauksista ja sisustamaan...
www.tasamaa.com


Seikkailin taas Tasamaan sivuilla ja löysin uusia aarteita... eikä muuten ole ihan hinnoilla pilattukkaan!
http://www.tasamaa.com/ sivuilta löysin heidän kanaset ja voi miten kivaa olisi katsoa omalla pihalla samanlaisten tipusten touhua..pitääkö kaikki elukat jotenkin EU:n säännösten mukaisesti rekisteröidä? Eipä taida kaupan munista ihan hautumalla onnistua mutta jos jostain saisi kanan ja kukon niin silloinhan homma alkaa pyyhkimään?

Voi ei muistankin lapsuudesta sellaisen tapauksen kun me kummitädin pihamaalla maaseudulla kakarana hätyyteltiin kanoja että ne munisi hädissään nopeammin...heh saankohan äiteeltä vielä selkää moisesta kiusanteosta? Voi ei miten ihania ne kesät maalla olikin..meikäläinen avojaloin tepasteli lehmihaassa olkihattu korvilla, imppu kädessä! Joo-o mää en ollukkaan ihan tavallinen tyttö suurinosa leikkikavereistakin oli poikia eli olisiko mahdollisesti osa luonteestani jo lapsuudessa muotoutunut tämmöttiset irvileuaks? Pojat osasi kyllä olla ilkeitä..arvaa kuka oli aina se vanki jossain rosvo ja pollari leikissä, mutta neppiautossa peittosin jäbät heittämällä! Siitäs saitte...

Kakarana poltettiin naapurin nurmikkokin kovan hellejakson aikana...vuokralaiset kun tuli illalla kotiaan niin kuuluivat sanonneen että omistaja käyny kulottamassa mutta ei ei ollut omistaja vaan naapurin kakarat! Perhana siinä oli oikeasti tosiaan suurpalon vaara olemassa! Jumalaton helle ollut viikkoja, nurmi pitkää ja tosi kuivaa, 4 kakaraa tuskin koulussa vielä, tulitikut sekä uudenvuoden raketteja, iso kivi ja jumalattoman innokas mielikuvitus! Arvatkaa millainen on yhtälö? Siinä paloin naapurin nurmikko mutta onneksi ei levinnyt viereiseen mettään se olisi meinaan kuusikko ollut äkkiä ilmiliekeissä!
Siinä minä onneton taaperi hiekka-ämpärillä yritin kantaa vettä ja sammuttaa paloa ja itkee tihutin että "veli kuolee veli kuolee", olin siis paniikissa! No hyvin siinä kuitenkin kävi saatiin palo tukahdutettua mutta jotain opin...en leiki tulella!! :)


www.vaajacontrol.fi
www.tasamaa.com

4 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

Miulla oli 7 vuotta sitten ihan sama tilanne kuin siulla Nyt.
Omasta mielstäni sairastin MS-tautia, ja otettiin sitten ihan selkäytimestä kokeetkin.Mutta onneksi se tauti jäi pois "tauti-listasta".
ja loppujen lopuksi sainki diaknoosin siihen oireiluun,joka jatkuu tänä päivänäkin ihan säännöllisesti.
Mutta pakko vaan kestää välilä oikein pahatkin oireet.

Ja minun syövän jälkeen saa aina olla varpaillaan,ettei se vaan uudistuisi :/ Sitä kun kuuntelee itteään alati,jos jotain erikoista tuntuu kehossa :/

Mutta eihän men Sari nyt anneta perkisi,eihän ?

juu, noista kanoista...kai siihen on joku EU-laki olemassa ,mutta paljonhan ihmisillä on niitä pari -kolme kappaletta ihan vaan lemmikkieläiminä. Mistä ne "herrat" tietää jos on muutama kana nurkissa pyörimässä :)

miun tädilläkin oli omassa lapsuudessani aika isokin kanala. kerran sitten haettiin siskon kanssa munia sieltä ja samalla reissulla mie opettelin ajamaan pyörällä "ilman käsiä". No ojastahan mie itteni sitten löysin ja munat tietenkin kaikki rikki !!!
hyvä jos kotiin uskalsin mennä :D
Kai mie siitä huudot sain äidiltä ja isältä :/
Hehheh,mutta opin sitten kuitenkin ajamaan ilman käsiä :)

Pysy sie nyt pois sieltä tasamaan sivuilta !!!!
Porttikielto siulle sinne pitäis antaa :D :D


Tsemppiä sulle taas toivottelee Justiina

The Sarppa kirjoitti...

Ihana Justiina oot...me selvitään!
Astelen lääkärille kun vaan kerään uskallusta siihen..odotan magneettituloksen ekku..

Kanat ja munat niihin liittyy tarinaa jos monenmoista :)

Anonyymi kirjoitti...

Kottakaahan jaksaa....sekä Sari että Justiina. Tää ei varmasti lohduta, mutta oon sitä mieltä, että vain vahvoille ihmisille annetaan isot taakat. Me heikommat ei niin niitä saada. :)

Ja munista...just meidän 2v seisoi portailla syyllisen näkösenä, kun tivasin että mikä on, ni se astu askeleen sivuun ja takana oli kaksi munaa portailla rikkinäisenä....melki pääsi sisälle asti. :)

Anita

The Sarppa kirjoitti...

Kiitos Anita!
Elämä antaa ja elämä ottaa! Yhtä taisteluahan tää elämä on...myötä ja vastamäkeä. MInun elämääni kun tutkii niin ja joskus kun olen jollekkin kertonut kaikkea mitä surua saan kantaa sydämessäni (en kuitenkaan ihan kaikkea todellakaan tänne voi kirjoittaa) niin moni on sanonut että olisivat jo kaulakiikkuun ittensä laittanut...voi ei ei nyt sentään! :)

näillä mennään ja lujaa mennäänkin...hymyä pyllyyn!!

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...