perjantai 6. heinäkuuta 2012

Auringonpolttamat....osa 44

Olen ottanut aurinkoa, ihonikin todistaa jo sen! Nahka on kärventynyt niin monesti jo tämän kesän aikana että lisää siihen ei varmaan tarvitse tätä tuputtaa tai kohta olen kävelevä tuhkamainos uurnan myyjille!
Karisee kävellessään!

Tontille oli tänäänkin ajettava, osittain auringon takia ja osittain siksi että sain kassillisen kuunliljoja jo valmiiksi tulevaan pihaamme...mitä mitään istuttaa tähän aavikkoon? No hitsiläinen parin kilsan päässä on kylän ihmekauppa mistä saa napeista multaan asti mitä vain aamusta iltaan ja sieltä lähti iso kasa multaa ja tein valekukkapenkin kasveilleni...toivotaan vaan että reppanat tarkenevat talven tässä penkissäni..

Jotenkin aika on pysähtynyt, tontillakin! Tiistaina tulee vihdoinkin meidän oma mestarimme tarkistamaan jotain putkimiesten tekemisiä ennenkuin keskiviikkona tämä tuotos saa betonisen hunnun ylleen! Meille tulee lattia ja sit päästään oikeisiin rakennus töihin! VIHDOINKIN... Tää meidän mestari on ainakin mestari unohtamaan asioitaan sovittuja sellaisia. Nytkin nuorimies on jo kesälomalla ja hommat jäi kesken...jaa-a voisin sanoa että hittolainen! Pation korotus odottaa laittajaansa (kun mokasi ensiyrittämällä) ja mies vaan lomailee eikä edes sano jäävänsä lomalle? Kivaa...antaa hyvän kuvan!

No jospa se tästä taas, huomenna uudestaan tontille kärtsää kuivaa nahkaa ja sisustusikkunan kimppuun...siitä tulee ainakin hyvä ja ajallaan!



Tämän kuvan liitin siksi koska näkisittepä minut raksalla...voisin sanoa että ilme ja into on samanmoinen kuin tällä hemmolla!  
                                 

2 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

Hah, taas sieluni silmissä näen siut siellä teidän tontilla :D
Vähänkö meinas naurattaa,kun sie jo laitat valekukkapenkkiä,vaikka talo on vasta alkuvaiheessa :D

Kuunliljoja on muillakin kukkapenkissä.Se on mun yks lempikukkasia.ja niin helppohoitoisia,että jos mie osaan ne pitää hengissä,ni sitte niitä osaa ihan kuka tahansa!!!

Aika outoa se teidän raksamiehen kanssa,kun ei muista lomiaan ilmotella :/
No, kyllähän se lomakin joskus loppuu. malttia Sari,malttia.
Hyvää kannattaa odottaa :)

The Sarppa kirjoitti...

Joo lunta tupaan sanoi mummo lumessa! Ei tuu valuuta tällä viikolla lattiamiehet unohti aika oleellisen asian eli betonin tilata...
Joo ja kukkapenkistäkin voin taata että sitä ei oo eilisen myrskyn jäljiltä ollenkaan..tuore pehmeä multa ja kuunliljat mitään kerenny juurtumaan siihen eli varmaan liljat on menossa jo naapurin tontille......ÄÄÄÄÄÄH

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...