keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Koti ♥..osa 26

Aamulla oli kiva ajella tontille..mitä siellä onkaan tapahtunut ja onko pojat olleet ahkeria?! No nyt täytyy sanoa että näiltä miehiltä homma pelaa, vauhtia ja siistiä jälkeä!
En tiedä lie kuinka aikaseen mokomat turjakkeet on tontille jo ajelleet mutta siellä oli jo kattotuolit ok ja terrasinteko menoillaan..

Siitä hahmottaa jo missä on mikin...kotiovikin löytyy jo helposti! Voi vee että on jännää tää emäntä meinaa housissaan pysyä...no pysynpäs laitoin just uudet kuminauhat kun valahti kaupassa nää pökät kerran melkein nilkkoihin eli pysyy!!

Ikkunat saapuivat ! Kuka kumma halus noi ruudut? Taidan palkata siivoajan aina keväisin ja syksyisin ne pesemään...ai niin onhan minulla Kärtzer juuri sopiva kone siihen..














Miten se näyttää niin pieneltä? Taitaa tulla mummonmökki...no minähän rakastan maalaisromantiikkaa sisustuksessa joten..kelpaa kait?
Ilma oli taas tosi ihana joten taisin taas hiukan kärtsätä nahkaani. Tätä mukaa olen kuivunut rusina koko muija.


Sara koiruli sai taas päivän lenkitykset riehuessaan kärpästen ja pörriäisten perässä. Tuolla se vetää sikeitä raato notkeana soffalla ja ei tiedä tuon taivaallista tästä maailmasta tällä hetkellä! Oli ihan pakko ottaa pari kuvaa neidistä ....  


Noi nenä voi kiesus...tai siis kirsu! ♥ Suorastaan massiivinen kapistus



Sara mäykky alias neiti-nöppönen ☻ ☺


Huomenna uudet kuviot ja kujeet! Viikonloppuna sataa joten silloin tontilla alkaa savustus eli poltan roskia mitä olen kerännyt tämän päivää tontilta! Sen voin sanoa että kun maalle rakentaa niin ei tarvii jokaista paperinsilppua ja puupalikkaa heittää lavalle vaan tuli persuuksiin ja mänöks! Samalla kärtsyy makkarat ja muut  herkut..käykös katteeks?

Ps..tontilla voi tulla käväisemään !










2 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

Voi kun asuisin lähempänä,niin joku kaunis päivä seisoskelisin teidän tontilla suu ammollaan ja "herranjumalaa" hokisin monta kertaa,kun tuohan alkaa näyttämään jo talolta ja ihananalta sellaisielta.

Hyvät raksamiehet ootte saanu,kun noin ripakasti töitä tekeevät. taitaa ola urakka palkka ;)

Nuo siun ikkunat on SIIS NIIN IHANAT!!!!!!
Sopii tuohon taloon kun nenä päähän.

Tää toivottaa oikein hyviä rakennuspäiviä sinne tontille :) :)

Hengessä oon mukana ,vaikka en nyt niin hirveesti kerkee tänne kommentoimaan.

The Sarppa kirjoitti...

Justiina ♥ oot palannut! SInua ihan odottelinkin kommentoimaan blogiani.. :)
Kiitos aherrettu on siis meikä istuu puutarhatuolissa ja katsoo ruskeahipiäisiä raksamiehiä kun ne ahertaa ja he muuten ahertaa urakkapalkalla eivät edes kerkeä meikäläisen kanssa vaihtamaan ajatuksia....kummia miehiä ! :)

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...