tiistai 29. toukokuuta 2012

Pysynkö housuissani?...osa 25

Mammutti saapui ja kovalla rytinällä saapuikin!! Ajelin aamulla tontille jo ennen kuin kukko pieraisee (ainakin mielestäni) muka vastaanottamaan tätä kauanodotettua mieslaumaa joka talomme harjakorkeuteen saattaa! Katin kotin..mää ilmeisesti itte nukuin pommiin siellähän oli kova touhu jo päällä!









Pikikaista kivijalkaa vasten..


Pellavat laitettuna hirsiin valmiiksi..pakkanen pihalla!






Ensimmäinen hirsi nousi sitten jo piakkoin eli jos nyt oikein tarkalleen katsottuna kellosta niin se oli 08:44 ja sekunnit päälle! No joo on se tarkkaa! No onhan se!
Tätä touhua sitten jatkui ja jatkui...nyt on sitten jo vuorossa kattotuolit eli homma etenee vaikka pomo ei alati olekkaan paikalla hoputtamassa! No ei vaan annoin pojille oman rauhan touhuta meinaan näytti niin vauhdikkaalta tuo eteneminen eli ei valittamista!













Nosturiautossa oli kommee kuva sain luvan kuskilta että saan ikuistaa tän blogiini...suomi jellona !
 Terassin alkua...katosta nousee itse terassi jatkuu vielä valokatteella pitkälle tuosta..mahtuu sit juhannuksena pistää polkantahtiin :)
Isäntä ihan ite...ajatuksissaan


Taistelevan tonttikoirat Sara ja Ellu ♥





Jahas ja eipäs unohdeta ikkuna-brojektiani! Maalasin sen aamulla heti tontille mentäessä ja lähtiessä oli kuiva niin hioin juuri maalattua maalia pois! Tästä tulee kuulkaas magee pääsee sit bravuuri paikalle kotimme seinälle!

2 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

Hirmu nopeesti nuo hirsitalot näköjään nousee :O
siinä ei kuule kauaa mene,kun talo on pystyssä...jeeeeeeeeeeeeeeee.

Tuota isännän kuvaa kun kattelee,niin kuinkahan monta ajatusta oli isännän päässä kun tuon kuvan otit??? Miljoona varmaan :D

Isäntä ja emäntä vielä varmaan monet,monet,monet kerrat katselee ja ihmettelee ja odottelee taloprojektin etenemistä.

The Sarppa kirjoitti...

No joo katseita on vaihdettu puolin ja toisin..ja kohtahan se meidän osuus alkaa. Miten kerkeän töihin siinäpä kysymys?

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...