torstai 19. huhtikuuta 2012

Autotalli Osa 4

Kesä 2011 ikimuistoinen. Intiaanikesä käristynein olkapäin, hetki tajuttomana (kävelin suoraan lautaan)  ja  naula lävistäen jalkapöydän! Siis olenko kenties tapaturma-altis? Mieheni tokaisi että alan olla vaarallinen? Tulen kuulemma kalliiksi kun miulle ei saa edes henkivakuutusta otettua!
Mistä moinen tulee mieleen? Nainen jolle ei tapahdu koskaan mitään?
No ei vain olenhan kävelevä-skatastrooffi koko muija mutta mitäs tuosta..sattuu ja tapahtuu ja nahka kovettuu kovemmaks!



Hallia rakennettiin hartiavoimin eli pitkästä puusta..kaksin miehen kanssa.
Tässä vaiheessa blogini otsikko on aivan nimensä mukainen..valutin verta satuttaessani itseäni (unohtamatta mieheni kömmellyksiä), kesä oli kuuma liekö se aiheutti sen hikitulvan vai jopa se ruumiillinen liikunta mitä rakentaminen toi siinä sivussa, kyyneleitä ilon ja surun..suututti niin pirusti! Astuessani naulaan käänsin katseeni miehen ulottumattomiin ja itkin kyyneleitä sisälläni...kipu oli mieletön! Poltti särki ja vitutti suoraan sanottuna ja mies ei edes tullut puhaltamaan kun se pirun naula upposi kuin sulaan voihin jalkapohjani läpi..siinä menikin pari viikkoa nilkuttaen minä maailman potkima uudisraivaaja... Me saatiin se pirun halli tehtyä, mieheni sitkeän luonteen ja jumalattoman tahdonvoiman turvin. Minä kirota pajauttelin vierellä aika-ajoin johon ukkokulta sanoi että ainakin täällä oppii kaikki kirosanat sun kanssas jos ei muuta?! Mitä hittoa osaanko muka vielä kirotakkin?

Kattoa tehdessä oli mieheni apuna apuvoimia, koska voin myöntää minussa on yksi iso vika...korkeanpaikankammo! Täytyyhän jokaisen tunnustaa edes yksi virhe itsessään ja minä nyt myönnän korkeita paikkoja mie kartan kun ruttoa...
Minua ei saa katolle tai saa ihan taatusti saa mutta siinä sitten eleltäs emäntä katolla ja isäntä katon alla!
Joten annanpa hiukan notkeasäärisempien uroiden tehdä tuo työ vaikka...öhöm...olinhan minä johtajana paikalla ja homma pelasi!!
Talliin tuli katto ja seinät ja lämpökin aikanaan..me teimme sen! Hirret saivat kyllästeen iholleen jopa kahteen kertaan että ei varmasti näy sinistä tulevana keväänä homeen merkissä..me olemme ylpeitä..

ME TEIMME SEN!

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Huh heijaa. Kyllä se siitä alkaa hahmottuu. Hyvältä näyttää. Onnea rojektiin

The Sarppa kirjoitti...

Kiitos, alku on tukkoista mutta jospa toi "kynä" alkaisi tästä "laulamaan" :)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä rakenteluun!

Justiina kirjoitti...

Huhuu,näkyykö minuu nyt ? T:Justiina

The Sarppa kirjoitti...

Justiina näkyy hyvin :)

tv...sarppa

The Sarppa kirjoitti...

Kiitos sitä tarvitaan!! :)

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...