sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Kahden kodin väkeä...osa 84

Loma alkoi ja uurastus siinä samalla!
Uudi koti sai puhtaan pinnan ylleen mutta toinen rapistuu silmissä ihan kohta sanonko monenko tähden sikalaksi? Ei kerkee maalaisromanttisen talon emäntäkään nyt ihan joka paikkaan vaikka niin kehuiskin...ja pyh!

Lauantaina "korkattiin" sauna...ensimmäiset löylyt takana ja voi sentään en voi muuta sanoa! Suosittelen lämpimästi! Minä uin hiestä! " No eiks saunassa yleensäkkin?" No en minä...kun käyn tässä sähköisessä laatikossa lämmittelemässä niin lopputulos on tunne kuin uunista vastaotetulla sianpotkalla posket yhtä punaisena.. Ei irtoo hiki ei mutta tässä löylyttämössä meikäläinenkin olisi päässyt ihan uimaan kohta ..

Suihkukin oli kuin vesiputouksen alla olisi lökötellyt...nautin olostani ja naapuritkin sen varmaan kuulivat! Ulos en vielä kehdannut mennä kirmaamaan mutta odottakaa sekin päivä vielä koirraa kun meikäläinen vettää "lintunen" paljaana siinä äksää eestaas eli enkeli lumihangessa... Se jos mikä on näky..pahin painajainen jolleenkin mutta phyiiii mitäs noista? Kukin tavallaan ja eipä sitä tarvii meikäläistä tulla ihan kattelemaan siihen nurkille ja jos tullee niin oma on häppeensä! Toivottavasti saat näärännäpyn silimiis...heh

Eli sauna korkattu, jääkaappi ja pakastinkin jo surrautettu toimintaan, mikrokin kokkeiltu. Uusi sohva paketistaan purettu samaten tv-taso. Voi armaat olisittepa oikiasti nähnyt...kaksi tosi väsynyttä rakentajaa saunasta juuri tulleet pyyhkeet olalla tuijotti löhöillen soffalla tv-tasoa ja kuvitteli siihen telkkarin...hiljainen hetki mutta se sanoi paljon! "Me rakkaani teimme sen"...ajatus lenti sinne soffan toiseen ääreen toisen väsyneen ajatusten sekaan ja vastasi "niin me teimme sen" !!
Kaiken se kestää ja kaiken se jaksaa....ja mikä ei olisi jaksaessa kun kivijalka on niin vankka?

Nyt seuraavat kaksiviikkoa on maalaisromanttisen kodin emännyydellä talvilommaa...hmm..lomaa? Autolla satojen kilometrien ajamista, pakkaamista, kantamista sisustamista ja poiskantoa...ja kaiken kruunaa julmettu siivoaminen! Nyt jatkossa muistan ottaa jopa kameran mukaan niin saan ikuistettua kuvia "minulle tärkeistä" hetkistä...

2 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

No sulla ei ole lomalla ainakaan tekemisen puutetta :) :)

Voi hitsi, nyt se h-hetki on jo noin lähellä !!!!

Suojelusenkeli kyllä pitää olla joka pihalla, sinne vaan rohkeesti ulos enkeleitä tekemään :) Antaa naapureitten katsella ihan vapaasti vaan,että mitä te siellä touhuatte :)

Ja taas mie odottelen täällä silmät kiiluen niitä uusia kuvia.

Mie lähetän täältä miljoona voimahalia muuttopuuhiin. Mutta muista nyt edes muutama tunti yössä malttaa nukkua ;)

The Sarppa kirjoitti...

Juu nyt vietiin rottikikalusteet sinne eli Big mama ja ne kuusi uutta ruokailupöydän tuolia...olohuone alkaa näyttämään tosi makeelta jos itse sanon. Kattokruunua yritettiin väsertää kattoon mutta se tekemäni pöytä pitää olla mallina mille korkeudelle se laitetaan... Hitsin kamera on ollut hukassa niin kuvat on jääneet vähille mutta tulee niitä uso pois!

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...