keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kurkihirsi....osa

Hirttä poikki pinoon.....huhu huhu ihan hiki tuli sitä asentaessa vaikka pysyinkin vallan kameran takana, mutta hengessä ollaan jätkät mukana ihan kypällä!!





Hirsipojat









 WC saa omat kalusteensa...vihdoinkin!



 Osaisko putkimiehet olla tallaamatta??

6 kommenttia:

Muori kirjoitti...

Hyvältä näyttää kyllä. Joko teillä on muuttopäivä tiedossa?

The Sarppa kirjoitti...

Joo viimeistään tämän kuun lopussa asustetaan vakituisesti mutta varsinaisesti olemme suunnitelleet että tavarat tulisi 23.2 uuteen kotiin.. Sit on mieletön siivoaminen väliaikaisessa kodissamme ja sit vasta voi huokaista helpotuksesta. Ps. meillä on tulossa Mammutti-esittely maalis-huhtikuussa silloin voi tulla kurkkimaan miltä livenä näyttää. Joitakin tarroja voi olla samalla myynnissä!!

Muori kirjoitti...

http://piparkakkutalossa.blogspot.fi/2013/02/haaste.html
Heitin pienellä haasteella.



Onnea uuteen kotiin. Enää ei kyllä mahtava hetki. Muuttamisessa on kauhia kaaos mutta on se kyllä mahtava hetki. Kiitos vinkistä ;)

The Sarppa kirjoitti...

Jahas mikäs vinkki nyt oli hyvä ;)

En todellakaan salaa mitään eli kaikki kuvat mitä laitan on lainattavissa eli kokeilemaan samoja "tekeleitä" kuin meikäläinen..vaihdellaan sit ajatuksia..

-sari

Muori kirjoitti...

Siis taloesittely vinkistä. Itse remontoidaan vanhaa niin mielenkiintoista seurata uuden rakentamista. Ja ainahan sitä on vähän utelias.

The Sarppa kirjoitti...

ihminen ei oo terve jos ei pientä uteliaisuutta omista...meikäläinen on ainakin TOOOOODELLA TERVE SIT..heh

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...