tiistai 9. joulukuuta 2014




Tuo Joulua armas taas kolkuttaa myös Willa Jussilan ovenpieliä. Tuoden mukanaa kiireen ja omanlaisen stressinsä sen sujumisesta.
Miksi moinen stressi voisi yhdessäolosta, hyvästä ruoasta ja lahjoista tulla? No tästäkin emäntä raasu sen stressin itselleen kehittelee kuinkas muutenkaan..?
Mistä rahat kaikkiin herkkuihin ja lahjoihin?
Mistä aika herkkujen tekoon saati taito?
Kaikkea pitäisi ja kuitenkaan ei pidä mutta miten se takoa emännän aivolohkoon?
Kaikkea ei tarvii olla, ei joka ikistä kalalajia ainakaan saatikka salaattia.
Nyt on jotain jo liikettä emännyyden aivolohkossa tapahtunut..rosolli jää tälle vuodelle tekemättä!
Iik nyt joku huutaa jo kauhussa ROSOLLI...ilman sitä ei tuu joulua!
Ei varmaan ei mutta arvatkaas kuinka usein emäntä ne on viskannut bio-roskiin? Liian usein..

Savukalaa..hmm...graavia...hmm On tämä vaikiaa! Kertakaikkisesti on..
Jotenkin asioita helpottamaan emäntä otti koko joulun pyhien ajaksi itselleen töitä, siis ei noita edellä mainittuja vaan ihan sellaista mihin verokorttia ja omaa aikaa oikeasti vaaditaan.. Hoiturin töissä menee emännän joulu !



Mikä sen mukavampaa kun olla töissä jouluna? No oikeasti on ollut ihania jouluja myös töissä. Vanhustentalolla ollessa sen käsin voi kosketella sen tunnelman mikä leijuu jokaisen yllä, jokaisen mielessä. Jotenkin ihmisetkin aistivat että mikä merkittävä päivä silloin on ja kivut ym vaivat jättävät hetkeksi rauhaan. Se hiljainen sointi taustalla cd-soittimen uumenista, hoitureilla tonttulakit otsalla ja jollakin jopa ihan kokonaista asustetta yllä....heh ja nyt tarkoitin ihan vaan tontunvaatteita tokikin me hoitajat pidämme edes jotkut vaatteet yllämme kun ollaan töissä !
 Onhan se harmi että oman perheen yhteisestä ajasta jää niin moni asia kokematta jotka voisi omaan muistojen sopukoihin lokeroittaa, mutta vuoro se on emännänkin olla palkallisessa joulunpyhät.

Joulun alla emäntä on saanut inspiksen! Ahaa siis jotain tapahtuu otasalohkossa hälläkin?
Inspis nimeltä punttisali.. Mitä helekattia? Vastahan toi toitotti että ei ennää koskaan phyii ei koskaan?
Joo pakkohan se jotain on alkaa tekemään muutakin kuin kävelyä sohvalta jääkaapille ja kodista autoon jne jne vaan ihan sellaista ruumiillista rasitetta!
Eikö sitä muka töissä saa? No ei ei ei voi verrata punttisaliin työntekoa.. Siellä on emännyys nyt väännellyt rautaa solmuun ja voin myöntää hiki päässä on pakerrettu!
Minulle niin rakas ystäväni on siihen hurahtanut niin vallan että oli pakko ittekkin kun muuten kamun kanssa saa olla yhtään yhdessä. Niin me kaksi akkaraasua motivoimme toisiamme..LISÄÄ LISÄÄ NOUSEE NOUSEE...PERKELE! No jätetään noi mahtisanat sinne salille.. Arvatkaa vielä yksi asia se on NAISTEN KUNTOSALI! Ei jummi ja jammi..mää niin vihaan akkain kanssa vetkuttamista. On kuule David rintamerkein varusteltuja treeni-paitoja, on tiukkaakin tiukempaa toppia saatikka juuri ja juuri pakarat peittäviä jumppapöksyjä...ja emäntäraasulla on vinuneet verkkarit, kauhtunut t-paita päällä. Sovinko joukkoon? Taidan olla kuin huutomerkki tuon kaiken merkkitietoisuuden keskellä...JUNTTI se on minun oma treeni-merkkini :)

Kerran erehdyin
Pumpsteppiin tunnille..
Voi sitä hien määrää. Tanko, painot, alusta, lauta jne jne jne juomista, iso pyyhde tahtoa ja tarmoa. Mä selvitin sen tunnin.
Kaikin tavoin pidin piruissani tangosta kii kuin se olisi liimautunut siihen.. vai oliko lihakseni niin jämähtäneet että eivät osanneet päästää enään irti?
Sitä kivun määrää mitä tämä "nautinnollinen" tunti toi päivän päästä minulle! Voi helevata..ei kävelty rappuja kunnolla alas ylös ei nyt ainakaan, ei voinut aivastaa pieremisestä puhumattakaan, miks minun haaravälinikin voi olla kipeä?! Aivan uskomatonta mitä se eukko raasulle sai aikaiseksi. Siinä se emäntä viuhtoi tangon kanssa omaa humppaansa välillä vesipullo sai kyytiä ja hapuili sivuliikkeellä myös pyyhkeen kulmaa kun ei hien määrän takaa meinannut eteensä enään nähdä. Tuo kiduttava tunti se tuotti kovan kivun mutta tätä tahtoo lisää! Iski sellainen pumppi-kärpänen että lomalla mää niin varaan kaikki ajat itelleni.. Ei tarvii emännän istua persuuksillaan joulupöydän ääreen kun trimmatut pakarat siihen ei edes anna myötä.
Mä niin lupaan että ens kesänä mahdun hiukka pienempiin treenivaatteisiin vaikka niihin David-logolla varusteltuihin! ;)






 




 Mitä akka duunaa??
Taas vuosi yksi jäännyt taaksemme on ystäväin. 
Kai kuuluu ilot surut eloon ihmisen?
Vaan synkimpäänkin pimeään mä valot joulun jälleen nään, rakkaus täyttää taasen ihmis sydämen! ♥

Mä sulle toivottaa, nyt tahdon joulun tunnelmaa, sen lämpö voimaa antaa jatkaa eteenpäin.
Näin sulle tunnustaa ei ole enään vaikeaa, olet mulle tärkeä sä rakas ystäväin! ♥

Hyvää ja rauhaisaa joulun odotusta kaikille lukijoilleni ♥

Takana ei ole ollut elämäni helpoin vuosi, mutta rakkaiden ystävien tuella niistä on selvitty! En voi kun ristiä kädet yhteen ja kiittää näistä oikeista ystävistä..olette sydämessäni alati vaikka emme näekkään alati ! ♥

Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...