tiistai 15. tammikuuta 2013

Kalusteet täyttävät kodin....osa 78

Mie en mahu nahkoihini...minun runsas xl-vartaloni ei saa pidettyä tätä rimpuilevaa mieltä kun intoa on niin paljon että sillä valaisisi pienemmän kylän!

Noita kalusteita odotellessa pesin sen pirskatin 200 kg kiuaskiviä ja asettelin mieheni kanssa ne kiukaaseen. Käsittelin myös suoja-aineella lauteet ja tiedättehän odottavan aika on niin pitkä. (nyt ei sit tarvii hetkeen kävellä jalka otti nokkiinsa moisesta urakasta!)

Kalusteet saapuivat vihdoinkin! Nyt tuo meidän pieni vajaa 40 neliön olohuone on tupaten täynnä mutta harvan olkkariin mahtuukaan ; keittiö, kodinhoitohuone, kaksi makkarin kalusteita, eteisen kaapistot, wc:nkin tavarat, kylmä sekä kuumakalusteet ym ym....voi iiiiiiik

 Puustelli saapui ja sai ihan oven eteen parkkeerattu...kiitos meidän kylän auramiehelle!!!!!















 Kodinhoitohuoneen tavarat tuli olkkarin yhteen nurkkaan..ehei tuossa vaan oli osa. Meikä puikkelehti siinä miesten välissä kameran kanssa, taisin olla vain tiellä mutta mitäs sit??

 Kylmäkaapitstotkin sai paikkansa lattialta....katso muuten miten hyvin peitin sen lattian ettei ihan jokainen kaluste naarmuttaisi uutta lattiaamme.



 Nyt alkaa olemaan jo ahdasta.....RINNAT SISÄÄN JA MITEN SE MENIKÄÄN...?
 Siis oikeesti..arvatkaa kuinka usein menin tuolle pienelle kuljetusmiehelle sanomaan että jospa auttaisin?! Ehei hän ei ottanut apuani vastaan....MITÄ HÄ??! Ei kelpaa köyhän apu ei..
Tää oli minua ainakin päätä lyhyempi ja onneton kantoi yksin kaikki isotkin kylmäkalusteet tuollai selässä...säälin tuota selkää. Missä on ergonomia?

 Helat....tämänkin piti avata..olenko kenties utelias??

Ja tämän kaiken sekamelskan keskelle meidän onnella sit huomenna tulee se 9 metrinen kurkihirsikin seikkailemaan sisätiloihin...hmmm mihin se laitetaan? Taitellaan kivasti kaappiin vai mitä...

Kotimatkalla ajelin vanhan voimalaitoksen ohitse...on se vaan niin kaunis! Ens kerralla jopa nousen ihan autosta pois ja otan kunnon kuvan.













2 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

No huhhuh,mikä määrä kalusteita !!!!
Mutta missä on keittön kaluusteet ??? Tahtoo nähdä ne !!!!!

Mulla tulla tupsahti yks päivä mieleen se ilta,kun aloitit tämän blogin kirjottamisen.Vedet silmissä nauroin silloin, siis aivan mielettömän hauska ilta :) :) Muistatko ???

Ja kyllä sie olet ahkerasti tänne jaksanut kirjotella töitten ja tonttihommeleiden välissä.:)
Mutta loppuhan se jo häämöttää ainakin talon puolesta. No,kunhan kevät tulee ja lumet sulaa,niin sitten onkin jo pihahommat edessä.

Sitäkin uteliaana ihmisenä odotan,että mitä kaikkea sinne pihalle tuleekaan ????

Ainiin,tuleehan tuohon ennen pihahommia se torpan sisustus....siinä on Rouvalla pähkäilemistä,että minne kunkin tavaran sijoitaa ja aivan varmasti moneen kertaan pyörittelet niitä siun aarteita nurkasta A nurkkaan B.
Se tietää mukavia hetkiä meille tänne blogin puolelle :)

The Sarppa kirjoitti...

joo ja Justiina kun saan kaikki kuntoon joskus niin sit blogin nimi muuttuu ja alan kertomaan parisuhteen koukeroista...

Muistan toki kun aloitin kirjoittamaan blogia itsekkin nauroin ensimmäisille kirjoituksilleni että minä olen tuo joka kirjoittaa noin? VItsit mutta muistan kyllä ne useat aiheet joista myös sain kirjoitettavaa ja naurattaa vieläkin... Hitto mitähän se mieheni oikeasti nyt sanoo kun avaan salaisen varastoni ja kannan tavarat esiin...en pöllö itsekkään muista kaikkia tosiaan! Heh siinä kuule voi olla oma kirjoituksen aiheensa kans ja arvaa kuinka paljon tulee tavaraa vielä myyntiin? Mietin että pidänkö pihakirppiksen vai myynkö jossain täällä netissä mutta ylimääräisestä on päästävä eroon..

ps...menkin elettiin siinä asematunnelissa joka on muuten nyt jo rauhoittunut...nyt jopa kaipaa sitä hälinää ympärilleen jopa soittelen kakaroille että tulkaa rääkymään tänne tunniks :)

Mut kiitos sinulle Justiina ja muut pitkäaikaiset lukijani..uutta tulee ja eihän tämäkään aihe vielä ole valmis...fanfaaria ei oo vielä kuulunut..!!

-sari

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...