lauantai 19. toukokuuta 2012

Tontilla notkuilua..osa 18

Vietettiin aikaa tontilla...tahtoo jo rakentamaan!! No joo, kuinkahan moni tuhahti juuri nyt luettuaan tuon, että kyllä se hymy myytyy tuollakin muijalla vielä! Niin siinä tietysti käykin mutta intoa on ja voi kuinka haluaisin alkaa jo pihaa laittamaan mutta kun ei oo taloa jonka ympärille sitä laittais !

Vedettiin sähkökaapeleita miehen kans urakalla putkia pitkin ja minä tunsin itseni niin tärkeäksi kun mieskin sen ääneen sanoi että " on niin paljon mukavampi kaksin näitä vedellä!" Se on miehen suusta paljon se !

Koira oli ihmeissään kun mies huuteli putkenpäästä minulle varastoon että onko oikea putki vai ei?! Neiti oli tassutellut ihmeissään korvat höröllään että mistä se mamman ääni tuli..missä mamma on? Tuttu ääni mutta missä äänen tuottaja..voi sitä ilo kun meikä vihdoin tulin "kaapista ulos" että mitä se koira huutaa?








Sara aivan ihmeissään mitä se minun isäntä oikein touhuaa?










Tontilla tulee aina nälkä...tai no joo ei tainnut nälkä olla mutta onhan pakolliset makkarat grillattava siitä ei pääse yli eikä "ympäri"! Miltä tää emäntä näyttää loppukesästä? Voi pyhä jysäys taitaa vaatteet mennä tätä menoa uusiksi.

Saran oma makkara kylmänä kiitos!



Ostin koiralle uuden pallon kun edellinenhän sanoi POKKSSSsss... Nyt vaan neiti nirppanokka ei tykkää kun ei saa hampaitaan pallonkylkeen upotettua..ähäkutti!

















Olen suunnitellut että satsais ihan työkenkiin! Se tunne mikä oli kun astuin viime kesänä naulaan ja menetin tajuntani lyötyä pääni lautaan...voi per..le en muuta sano!! Mut croksithan on tosi hyvät työkengät!






Ilma oli aivan ihana. Se fiilis mikä sydämessä on että tähän tulee jotain meidän kahden omaa..meidän oma "lapsi" se jota en ole voinut miehelleni tuottaa...kiitos kaikkien 9 persussairauteni jota kannan kropassani.. No me rakennamme meidän oman pesän ja aloitamme oman elämän kahden..lapset käy ja menee menojaa me vanhat vaan olla möllötetään!




2 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

Toivottavasti teidän tulevat naapurit ei nähnyt,kun huutelitte putkenpäistä toisillenne :D

Pysyykö tuo koira tontilla kiltisti ? Kovasti näyttä olevan hengessä mukana :)

Vähäkö nauratti tuo tajuttomuus-juttu :D Todellakin kannataa siun ostaa turvakengät ja kypärä !!!

The Sarppa kirjoitti...

Joo koira pysyy tontilla, kävelee oman "reviirinsä" aina ympäriinsä ja jos kuulee jonkun koiran haukkuvan jossain niin hiukan murisee..tuo onneton pieni rääpäle yrittää äänellään isotella suuremmille naapurin koirille.
Noi kengät olis kyl varmaan kohta vaihdettava oikeesti oikeisiin kenkiin..noista kyseisistä crokseista naula meni kuin sulavaha läpi ja se kipu se oli jotain aivan kamalaa..joo otsassa oli aikasmoinen patti kun hivelin otsanahallani laudanpintaa..pelkäsin että se olisi sattunut siihen leikkauskohtaan kun siinä on minulla kaksi reikää niin olisi ollut "suora yhteys ytimeen"...

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...