lauantai 5. toukokuuta 2012

Mammuttia odotellessa osa 13

Joululahjani rakkaalta mieheltäni
Aika rientää ja lumetkin ovat vihdoin saaneet kyytiä jättäen jälkeensä vain suuren vesilammikon meidän kivijalan päälle...siis ei nyt kivijalan vaan sen päällä olevan pressun päälle. Tätä tyhjentämään laitettiin uppopumppu joka toimikin vallan mainiosti työssää. Pesin autot..hmm nyt voin sanoa että pesin myös itseni ainakin kovin märkä olen.

Koskaan muka ei kerkeä peltilehmäänsä pesemään nyt oli jopa siihen aikaa...naapurit varmaan sai taas aihetta keskusteluille " On noi Haavistot ihan pöljiä ne vesisateella pesee jopa autojakin!"
Kukas meitä kovin normeiksi koskaan olisi luullutkaan?







Nyt on lumet tosiaan pressun päältä pois mutta vettä on ja sitä oli taatusti joitakin tuhansia litroja...no ainakin lähelle..








Näitä oli kaksi kappaletta...kummajaisia!
Nyt se on tyhjennetty ei tarvitse sitäkään murehtia! Pressun päältä löytyikin sitten jotain tosi mielenkiintoista tai no ei minusta niinkään mutta mäyräkoira Saraa nämä viipeltäjät tuntuivat kovastikkin kiinnostavan! Yääk ne liikkuu ja niillä on monta jalkaakin..hyi hitto!

http://www.youtube.com/watch?v=IH3EHAvLEwc&feature=youtu.be
Sara ja koppis

Sara turvaliiveissään
                            


Tehtiin me jopa valmisteluja mammuttirekkaa varten. Kirjoitin kyltit ja tietysti väärin...eihän niihin sukunimeä pitänyt edes laittaa!! "No laatu on taattu tai tulee rahat takaisin! " Perhana joskus voisi jopa lukea ohjeet ja sitten toimia ei niin että toimii ja sitten lukee :)
Osaatko varmasti perille?



       
Se niistä asennetuistamme kyltistä!! Tänään ajoin tontille niin joku on sitten päättänyt ottaa kyltit pois ja poimia ne muualle!! On tää uskomatonta touhua ei auta muu kun meikäläisen mentävä passiin tienposkeen jotta talorekka osaa perille kun opasteet on viety!



MUISTAKAA KLIKATA SIVUSTOLLANI OLEVIA MAINOKSIA AUKI....NÄI AUTATTE KÖYHÄÄ RAKENTAJA PARISKUNTAA "TAISTOSSAAN" !! KIITOS!!






Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...