tiistai 12. heinäkuuta 2016

Pesupallo..

Tarinointini lomassa on monesti tullut ilmi että kirjoittaja ei ole mikään langanlaiha kuikelo vaan luitten ympärillä on muutakin kuin lihasta!
Tokkeensa ei nyt väheksytä emännyyden lihaksia onhan niitä niin kuin muillakin mut piruako ne tuolla piilossa pysyy jonkun massan keskellä...mut ne on hei siellä kuitenkin! ;)

On tilanteita joista voi hyötyä pyöreydestään ja joka jumalan aamu kiroaa myös näitä ympärillään olevaa massaa..joka aamu sen voin teille sanoa että niin vain on.
Suihkukoppi...voi perse en muuta sano. Perseenikin sanoo varmaan saman että voi perse kun itteni tähän pesupalloon aamuisin ja iltaisin änkeän.
Kuka kumma moiset hienoudet on keksinyt?
Siinä minä rukoilen sen ovella että voitko jotenkin hävitä johonkin jos ummistan silmäni mut pirulauta aina se lasinen kaappi siinä napottaa taas kun silmäni avaan...ei häviä mihinkään.
Jos asunto olisi omani niin arvatkaa missä tämä pesupallo olisi...ei ainakaan minun kylppärini nurkassa viemässä tilaa, muistuttamassa kuinka hiton pyöreä sinä emäntä oletkaan.

Siihen lasiseen kaappiin kun itsesi työnnät, okei siihen asti kaikki käy kuin leikki, mutta ne varpaat...kuka pesisi varpaani??
Joka jumalan kerta kun kyyristyt että nyt pestään varpaat niin persuus on jo pesupallon seinämässä kiinni niin kuin imukuppi ääni mukana..mitä sitä kaunistelemaan aikuisiahan tässä ollaan.
Jokainen tietää millainen ääni tulee kun viemärin imupumpun oikein tuuppaat tukossa olevan aukon päälle niin voit kuvitella millainen ääni käy kun märkä takamus liimautuu samalla voimalla lasiseen seinään...siinä vaiheessa on pakko kirota avata ovea että iso ahteri pääsee taas pinteestään ja saat ne varpaat pestyä.

Minä niin kiroan tuota pesupalloani ja voin sanoa armas vuokraisäntäni että jos tilanteeseen ei tule muutosta niin mä niin viikkaan sen nätisti kasaan ja kannan varastoon..hitto aivan sairaan tyhmä keksintö vai liekö se on jokin kannustin?
Kannustin laihduttamaan...mut silti miten tuonne kaksi rakastavaista mahtuisi vaikka kuinka laihoja oltaisiin...kaatuu koko koppi tai lasit hajoaa...tyhmä keksintö sanon minä!

Nyt kun sitä ollaan sinkku ja intopinkeenä itteään käy ulkoilmassa näyttämässä niin miksi juuri minun kinttujeni juureen kaikki takiaispallot jää kiinni tai semmoset jotka ei muille kelpaa??
Oikeesti olenko niin ruma vai mikä hitto?
Olin ystäväni Eijan kera polttamassa nahkaa satamassa ja sain kuin sainkin herhiläiseksi Marokkolaisen tumman ison körilään.
Siinä se tepasteli kuin kukkopoika ympärilläni kävi alati kysymässä jotain, kuola tippui suupielistä, silmät oli niin vinksin ja vonksin kaikkien silmäniskujensa jälkeen että on siinä eukolle sellittämistä mikä viiraa?
Mä kattelin itteäni...ei perse tukka sekaisin, meikit valuneena hien takia, naama punaisena samoin rinnukset ym...mitä kummaa tää uros haluaa minusta? Ympärillä oli niitä brimadonnia pienissä topeissaan ja saameri se ottaa minut kohteekseen omalle teerenpelilleen..
Kolme tuntia sitä kesti..tunsin jo oloni tukalaksi pelottikin tovin. Sanoi tietävänsä missä ABC:llä käyn ystäväni kera kahvilla iltaisin...mitä hittoa..seuraatko sä mua??
Kun on innosta pinkeenä itteään esittelemässä ulkomaailmalle niin kaikenmoiset takiaiset sit takertuu kiinni ja vie viimeisetkin mahdollisuudet jutella jonkun muun kanssa...ai onko toi sun miehes se ainakin käyttäytyy niin kuin olisi? Joo..ei oo ei

Nyt taidan siirtyä seuraavaksi teen juontiin kaikenmoiset kahvittelut saa jäädä...johan toi kahvi alkaa mahaankin vaikuttamaan pahoin.. ;) 

Ei kommentteja:

Natsi aikaista kidutusta

On se kumma kun mikään asia ei koskaan mene tämän emännän kohdalla niin kuin normaalisti! Niin joku voisi tokaista että "mitä voisi o...