torstai 7. heinäkuuta 2016

Netin tarjontaa...ota oma uros ja nauti...joopa

Emännyys on seikkaillut!
Tehnyt semmottisia seikkailuja joita ei koskaan olisi uskonut tekevänsä ja yksin vielä!
Näihin seikkailuihin ei mukaan ole päässyt edes paras kaverikaan paitsi tietysti aina jonkun saavutuspisteen jälkeen yhteisen tarinoinnin merkeissä..onhan sitä kaverille kerrottava kaikki!

Nämä seikkailut saa jäädä mutta voin sanoa että onpahan sekkii sit tässä elämässä tullut tehtyä.
Seikkailut joita emännyys on nyt omatoimisesti yksin touhuskellut ei kovin saa hymyä kasvoille mutta jotain tuli opittua ja rankimmankin kautta!

Nettihän on täynnä houkutuksia...on lihaville keinoja päästä pikaisesti kiloista eroon tai jopa toisinkin päin miten saat massaa sinun takkatikkumaiseen kehoosi...houkutuksia joihin ei ihan kaikkiin kuitenkaan kannata ottaa osaa tai ainakaan tosikkomielisesti.

Emännyys sai ämpärillisen jäitä niskaan ja lopetti moiset houkutukset...otti opikseen!

Sivustothan on täynnä sinkut sitä, sinut tätä sivustoja...tule ja hae omasi...varmasti löydät sen lopunelämän onnesi maksa nyt 39e kk niin saat laatua petikaveriksesi muita sivustoja ei toki kannata edes koluta...meillähän on ne komeimmista komeimmat uroot.
Näitä houkutuksia kun akkapaha ittekkeen sitten koluaa, päässä takoen sanonta että minunkin pedissäni tehdän kohta jottain muuta kun sahataan sahapukilla pölkkyä poikki...ja paskan ja marjat sanon minä.
Edelleen akkapaha ittensä yksinäiseen isoon sänkyyn peittelee ei oo mainoksien houkutukset tuoneet mukanaan minkään laista otusta joka vierelle jäisi.
Tein siis ittestäni treffi-ilmoituksen ja siitä se elo alkoikin neliömallista kuvaruutua tuijottaen..siinä meni arki ja pyhäkin mutta ei sieltä pulpahtanut esiin sitä prinssiä joka vierelle ois emännyydelle jäänynnä.
Sain satoja viestejä ja voin sanoa että niiden joukossa ikähaitari oli 20v- 70v...eikö ihmiset lue mitä ilmoituksissa lukee?? Ilmeisesti ei tai sitten lukutaito on heikonmoinen...en todellakaan ole kertaakaan himoinnut satiinisten lakanoideni väliin mitään pojankollia jolla ei vielä karvat ole kasvaneet kaikkialle vain ylimmäiseen...siis päähän.
Omat kakarat kun on reilun 20v niin ei siinä  tosiaan tulisi mieleen alkaa imeskelemään lemmen iloissa jottain samanikäistä koltiaista johan se olisi jonniinmoinen häväistys...saisi hävetä taas itteään ja kaivautuisi vieläkin syvemmälle ku mitä ny jo on..
Niin ja nämä papparaiset...huh huhu jos tyttö kulta tulet minun lemmeksein niin käyn pikkaisesti läääkärin pakkeilla hakemassa "sinisiä sisuaskeja kourallisen"....mitä hittoa mä haluan miehen jolla pysyy järki molemmissa päissä ilman lääkitystä!!

Hetken kolusin tarjontaa, katsoin itteäni peilistä ja totesin että olen yksin ennemmin kuin levitän jo levveetä persuustani istumalla tämän abaraatin kanssa koko lomani ja epätoivoisesti kuuntelisin niitä lirkutuksia joita sen saloista sain.
Varmasti joukossa olisi se hiomaton timanttikin ollunna, mutta kun nainen laittaa omaan ilmoitukseen kroppansa / ulkomuotonsa kohdalle että ne kolme kovaa...rintava, reitevä ja persevä niin voin sanoa että takavaloja vilkkuu ja kummasti!!

Se timantti on vielä jossain...tunnen sen syömmeissäin ! Tulisi vaan jo esiin alkaa päiväys kohta menemään noissa ostamissani tuotteissa joista olen tässä useasti kertonutkin...ne alapään hajusteet meinaan...uusia en osta jos nyt et ala tulla ja joutuin!




Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...