sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Haaveilua ♥

Emäntä on laiska tai muuten vaan vetämätön.
Tänä jouluna koti ei kiillä kimalteista, ei siisteydestä, ei hyvästä mielestä ei laulujen luritteluista....plääh tarviiko joka vuosi panostaa?

Voisin sanoa olevani joulu ihminen täysin! Ihmettelen perheitä jotka kasaavat matkalaukkunsa täyteen retonkeja ja nappaskenkiä ja hikipäissään jonottamaan lentokentälle jotta kaikkea joulun töhötystä pääsisi karkuun!?!
Ei ymmärrä ei, mutta ihmisiä on niin monenlaisia ja onneksi ajattelemme asioista eritavoin.

Emännyys on yleensä jouluihminen...sydämestään kaikesta. Onhan se vuoden paras juhla ♥ läheisten kanssa yhdessäolo sehän se tärkeintä ja parasta on.

Joskus minäkin haluaisin pakata kimpsuni ja kampsuni, täyttää pieni autoni kaikella turhuuksilla ja suunnistaa nokka kohti oikeaa maaseutua.
Keskelle korpea erämaamökille jouluksi.
Sisustaa mökki kodikkaasti, takkaan tuli ja tietysti jokin risukko joulukuusta korvaamaan jotta saadaan tupahan se paras tuoksu joulukuusen tuoksu! ♥

Olisi niin ihana lämmittää pihasauna, kaivaa lapiolla polku lumensekaan ja laittaa lyhtyjä perätysten pihapolkua valaisemaan...se olisi jotain.
Vetää lämpöiset villasukat kinttuihin kaivaitua kainaloon...olla ihan lähellä ja nauttia olemassa olostaan.
Voisin katsoa ikkunasta ulos, näen laittamani lyhtyrivin pihamaastossa.
Haaveilen samalla raaputtaen ikkunan pinnasta jäätä ja sormeni piirtäisivät siihen varmasti sydämen...ajatusen hänelle jolle sen sillä hetkellä suon. ♥

Kun nyt katson ikkunastani ulos...ei ole lunta, ei valaistua pihapolkua, ei omaisia ympärillä..sanoisin aika karua!
No joskus se yksinäinenkin joulu on vaan kestettävä...mutta silti ei saa jättää toivomasta..haaveilemasta..
Joskus minä se teen..pakkaan kimpsuni ja kampsuni ja ahtaan itseni ja rakkaimpani samaan peltilootaan ja toteutan unelmani..piirrän akkunaan sydämen lähetän sillä ajatuksen sille jota silloin ajattelen jos häntä en vierelleni ole silloin saanut..
Olet minulle tärkeä...tiedät sen ♥

Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...