sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Hullu kiihkeä nainenko ? ♥

Nyt on ääntä tullut emännän tupaan niin paljon että herkemmät kaivaa jo korvakuulokkeita korvilleen...emäntä meni ja toteutti pitkäaikaisen haaveensa! Jo pienenä vaahtosammuttimen kokoisena oppi emäntä kuuntelemaan erillaisten soittimien vingutusta kulkihan hän jo silloin mielellään mukana kun isä kävi soittamassa erillaisissa tapahtumissa.
Ennen vielä kakarat uskallettiin kuljettaa mukana nykyään noi markkinat ja torit on aivan erillainen maailma kun silloin kun emännän kengän koko alkoi kakkosella ei nelosella.

Ikänsä jotain soitinta vinguttaneena kuitenkin mielessä oli eräs soitin jonka vielä halusin saada ja oppia jopa sillä soittamaan.. Ystävän sanoin...se on soittimien ferrari! No perskeles ilmankos se emännyys on allensa halunnut valkoisen mersun ja käsiinsä ferrarin ja petiin sit saa tulla vaikka se pantteri ♥ vai oliko se puuma??

Lainaten laulun sanoja....
...mä joskus jos saisin haitarin..semmoisen tv:n kokoisen ...vaatteisiin sen vaihtaisin valkoisen tai punaisen..iik alastikko sitä vinguttaisin?

Niin haitarihan se haaveiden kohde oli tälläkertaa.
Aina ei haaveilla pantterista lakanoiden keskellä, eikä monilitraisesta bensahirmusta persuuksien alla vaan semmottinen peli joka nöyrästi kuunteelee antajansa käskyjä jopa toteuttaa ne jotennii.
Vielä kun abaraatin sais semmottiseks että se korjais myös ne lukuiset soittovirheetkin...niitähän on enemmän kuin oikeita soituja!!
Mut on emännyydellä kivaa..saa kerrankin rääkätä toisia sanomatta mitään painaa vaan pianohaitarinsa valkoisia tai mustia näppäimiä niin johan on tupa täynnä ääntä ei tarvii kuin välillä emännyyden ojentaa runsaan vartalonsa seisomisasentoon muistuttaen olemassa olostaan talossa...se tällä kertaa riittää!
Tottelisikohan se pantteri yhtähyvin emännyyden mielihaluja ja vinguttaisiko itseään aina kun oikiasta nappulasta painaisi...hmm en ihan usko siihen mutta ainahan sitä olisi hienoa jos näin olisi.

Taito soittaa...no heh ei sitä ei saanut postimyynnistä, ei tullut äiteen kautta äienmaiossakaan vaan se on tää hiton utelias luonne.
TIEDÄN EI MIKÄÄN PARAS HANURI MUTTA JOSTAIN ON ALOITETTAVA!
Kaikkea on kokeiltava vaikka sitä kansantanhuja joita emännyys onkin jo kokeillut. Jotennii tuo "pianopuoli" luonnistuu hyvinnii mutta sit kun sormensa ojentaa tuonne bassopuolelle niin perhana siinä vaiheessa sormet, palkeet ym on jo solmussa! Ei tuu mittää ei..tahtoa on enemmän kun taitoa! En ole koskaan pitänyt liian helpoista asioista rakastan siis haasteita, mut tää haaste taitaa jäädä ihan omaksi salaisuudekseni..kunhan ittekseni lurittelen kun on semmottinen fiilis.
Eli en siis vieläkään ole kipuamassa estraadeille eikä tarvitse alkaa nimmareita kortteihin alkaa rukstailemaan..mut perskeles on se kivaa joskus pistää mielikuvitus valloileen ja leijailla jossain hetki - tovi..

Olen kuunnellut musiikkia..semmottisen artistin musiikkia että Mimmi joutui jo puuttumaan musiikin kuuntelemiseeni kun olin sen kyseisen artistin biisin ladannut omaan kännykkääni jopa soittoääneksi...sanoo sitä jopa itsemurhamusiikiksi..
 Ehei en pidä koko artistista ihmisenä yhtään, sovinisti possu ym ym kaikkea kamalaa, lipevyys ym ymm..lista olisi niin pitkä että joutuisin ottamaan uuden sivun tähän joten jääköön moisen kuvatuksen selittäminen nyt tähän..kukin joka tunnistaa tuosta ketä tarkoitan niin ok  Onhan meillä kuuntelijoilla kuitenkin oikeus sanoa mielipiteemme artisteista.?.
Miks ihmeessä sitten aloin edes kuuntelemaan moista se on tarina sekin aivan eri en sitä ala tässä riepottelemaan, mutta kun sitä nimeä niin hehkutettiin ja jokaisesssa keskustelussa aikoinaan oli mukana niin pitihän emännyydenkin kuunnella pari biisiä ja tehdä se oma arvionsa kyseisestä niljakkeesta...
Mut tämä biisi jotenkin on jopa hyvä tältä laulujen lurittelijalta joka on myös emännyyden mieleen jäänyt sanojensakkin takia ...

.... Kiihkeyttä kuumaa
Hulluutta huumaa
sait mut tuntemaan
Katso mua pitkään
Miksi sytytitkään roihun riehumaan ♫ ♪

Loma meni, meni niin lujaa että ei paljon jarrua kerennyt painamaan. Ei viikon lomasta tule kuin kipeäksi...niin emännyys olikin koko viikon kipeä.
Sinne jäi sovitut salireissut, Jyväsjärvilenkki ym hikijumpat. Ei uskalla ettei kohta tosiaan ole niin kipiä että itteään liikuta taas mihinkään.
Keväällä emännyyshän oli niin kipiä että tek hidasta kuolemaa sohvan pohjalla joten samaa ei nyt niin kokea uudelleen haluaisi.
Teki emännyys jotain jopa ihan mainittavaakin, leipoi sämpylöitä, kävi syömässä Mimmin kera (röyhhh) kiersi parin kaverinkin luona, olla möllötti piti jopa pyjamapäivänkin...mut haaveet kaatui biisiäkin tuli kuunneltua tässä männä päivänä kun korpesi eräs asia niin kovin että ei tiennyt mihin päin pomppisi.
Roudattiin me Mimmin kaa minun pikkiriikkisessä autossani pirtinpöytäkin minulle uudeksi kirjoituspöydäksi kun entinen jäi jo pieneksi (tavara paljouden takiako).


Tässä kuvassa näet kuinka sain tungettua pirtinpöydän, kolme koiraa ja sanoisinko kaksi näyttävän näköistä naisimmeistä samaan tilaan!
Hyvin mahtui ja tunnelma oli huipussaan.
Hyvin me mahduttiin, koirulitkin löysivät paikkansa pöydän jalkojen väleistä jopa vanhin mäykkyseni ei tunkenut syliisi kuskinpaikalle kun kerrankin sai vapaana autossa olla..normistihan paikka on kontin puolella verkkojen takana.
Tästä puuttui vaan huuruiset ikkunat kun jo muutenkin näkyvyys oli välillä melkein nolla.






Tämmöttinen siitä sitten tuli. Tästä pöydän ääreltä minä teillekkin tarinoitani näpyttelen...ja paljon muutakin "ohjailen" vink vonk!! ♥
Pöydän kansipinnan käsittelen vielä vahalla...sormet syyhyään pieniin muutostöihin jo.

Mimmiltä sain tuliaisia Kuopiosta...se samperi pujahti sinne ilman minnuu!! Ei vainen onhan sitä armaalle aviopuolisollekkin suotava yhteisiä aikoja..mutta minnuukin muisti kuitenkin reissullaan. Reissu jolla olisin ollut niin mukana...no toiste sitten !  ♥ ♥ ♥

Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...