tiistai 29. syyskuuta 2015

Emäntien turhakkeita ♥

Nyt ei auta kuin nauraa...ja toki naurankin!
Kaikkeen sitä emäntä raasukin ittensä työntää..koekaniiniksi esimerkiksi.

Olen aina pitänyt tiettyjä asioita turhakkeina, tuotteina joita en todellakaan koskaan tarvitse....miksi tarvitsisin sillä minullahan on jo semmottiset itsellänikin?
Taas tuo sanonta...ei koskaan! Sitä olen viljellyt alati ja perhana niin se on myönnettävä että taas siihen on langennut että aina manaamani tuote tai siis se turhake joko komistaa kroppaani tai osaa ainakin siitä.

Mitä Mimmi edellä niin emäntä raasu perässä!
Kerrannii se olikin näin päin jotta emäntä lompsii mainoksen uhrina perässä eikä olekkaan se ensimmäinen heikoille jäille kipuamassa.
"Tahtoo kans tommottiset räpsyttimet" piti hihkaista kun ihaillen kamun silmäripsiä tuli ihailtua. Mä olin niin kade...
Näytti kuin kilon punnukset olisi kaverin silmäkulmia painanut niin pitkät ja komia ripset että näkyi jo luomien liikkeessä kuinka ne painaa.
Voi vimma mä niin oon sanonut että niitä en koskaan ota ja niinhän ne sit kehumisen ja ihailun jälkeen komistaa nyt emännyydenkin jo pitkiä ripsiä vielä pidemmällä olemassa olollaan.

Kyllähän näillä turhakkeilla huomiota saa sen olen jo parin päivän käytön jälkeen huomannut, jopa naiset ovat ihmetelleet että mitä kummaa sää oot menny tekemään...mitä ihmettä sun naamallasi on kun oot niin ouon näkönen? Ethän sää ny koskaan meikkaa edes töihin...sullahan on ripsivärii!! No ei kuulkaas ookkaan kottaraiset ne on minun uudet turhakkeeni!

Näillä turhakkeilla vaikka huomiotakin saa niin on niissä huonoja puolijakin jo ilmaantunut...jopa niin hauskoja tilanteita että varmaan minulla ja Mimmillä kohta asiaa käyttämällemme punttisalillekkaan koska olemme saaneet sielläkin aikaiseksi melkoisen metakan ja aivan yksien ripsien takia!
Ollaan mekin kaks akka pahaa.. Istutettiin leviät persuuksemme kuumille lauteille ja aloimme vimmatusti veden lappamisen kiukaan punaisille kiville. Hiki valui jo norona pitkin selkäpiitä kunnes myös otsalohkokin alkoi sen saman veden juoksun...kohti niitä meidän turhakkeita! Jos ne kuivana ovat painavat niin mitä ne on kuulkaa märkänä? Voi hitto sitä huutoa ja kiljumista...onneksi olimme salin ainoat saunan käyttäjät sillä hetkellä,  liekö syynä siihen se meidän kantava mylvimisemme vai muutenko kanssa sisaret olivat päättäneet jotta saunaan nyt ei ole asiaa.
Siinä me sokeina koplasimme seiniä pitkin ittemme saunan kuumuudesta ulos jotta suihkussa varmasti tilanne paranee.. Paskan ja marjat sanon minä siinä se vasta olikin, kaksi enemmän ja vähemmän sokiaa emäntä raasua alasti huusivat ja nauroivat aivan syrämensä pohjasta tätä kokemaamme tilannetta. Kukaan muu ei varmaan edes tajunnut mitä saunassa oikein tapahtuu, mutta joka paikassa oli aivan hiljaista kuin kaikki olisivat vain keskittyneet kuuntelemaan mikä lehmälauma pesuhuoneen puolella onkaan?
Emme suorastaan säästäneet ääniämme..Mimmikin nauraa kätkätti aivan soikenaan melkein kontaten lattialla koska ei nähnyt eteensä mitään luomia ei voinut nostaa kun ne samperin räpsyttimet vielä sekaantuivatkin toisiinsa sen taistelun tiimellyksessä! Ei vimma kaikkea sitä ihminen naamansa länttääkin!
Naurun lomassa ja seiniä pitkin käpälöiden löysimme pyyhkeemme ja saimme pian helpotuksen oloomme ja näkökyky palautui, mutta ääni jäi vielä jäljelle! Se tilanne varmasti lähensi kahta kaverusta taas niin että varmasti tilannetta naruamme vielä vanhoina akkoinakin piiput suussamme jonkun talon rappusilla että ollaan mekin kaks emäntä raasua olleet kaikkea kokeillut mut mukavaa on ollunna. Nauru ei vaan meinannut loppua, hiljaisempi Mimmikin nauraa rääkyi melkein kuset housussa että Sarppa sää olit ihan pöllön näkönen! No mitä voi odottaa naiselta joka silmät ummessa huitoo kun vimmattu pitkin seiniä ettien jotain jolla saisi turhakkeitaan kuivattua ja silmänsä auki?
Mistään muualta ei kuulunut mitään ei edes punttisalin rokin pauhukaan kuulunut enään..tuli tunne kuin kaikki olisivat hiljentyneet ja odottivat kauhulla mikä oven takana tulee esiin..meinaan pesuhuoneen oven!
Joo-o oli ne ilmeet naisimmeisillä. Osa katsoi nenänvarttaan pitkin että pyh kaks pullukkaahan siellä vaan oli osa kuitenkin otti osaa iloomme ja nauroi kanssamme tilannetta. Varmasti maineemme taas kantoi etiäpäin ja tiedän että joidennii suussa se ei todellakaan ole mitenkään positiivistä mutta paskaakos tuosta..jos ei osaa elämässään nauraa ja ilakoida niin ostaa jo itselleen hautapaikan ja alkaa jo sen sinne pääsyn odottamisen jos muuta ei keksi.

Mitä nainen ei tekisi oman ulkomuotonsa eteen..ravaa pitkin katuja ja metsiä, nostaa jumalattomia painoja moninkertaisin sarjoin jotta saisi persuuksensa miesten silmiin sopivaksi, yrittää epävimman tavoin laihduttaa jotta armas voisi häpeämättä kulkea julkisillakin paikoilla armaansa kanssa...unohtamattakaan toki niitä turhakkeita joita emännyyskin ittelleen taannoin osti alapään hajustimia joita sillä nimellä kutsuu...huh huh kaikkea sitä onnii...turhakkeita vai onko ne sittenkään?

On vielä paljon mitä emäännyys ei ole kokeillut ja  jotennii on alkanut tuntumaan että mitä enemmän ja enemmän lähempänä on maaginen ikäluku kuin 50 niin sitä hullumakksi emäntä pahakin käy.
Toivottavasti saa rinnalleen samanmoisen kokeiluintoisen kumppanin joka pilke silmäkulmassaan hyväksyy emännän kaiken kokeilun ja osallistuu jopa intoa puhkuen kokeiluihin mukana...meinaan tosikko ei tämän emäntäpahan rinnalla kauaa kuitenkaan jaksa..


Mimmi...minä en sit mitään huulten turvotuksia ym turhakkeita niitä sit en koskaan meinaa kokeilla!!
Niistä meidän ABC..kahvi-illoista meidän kans pitää alkaa puhumaan tai muuten emäntäpahan persuus leviää entistä enemmän ja kohta joudun siihenkin alkaa käyttämään jotain uutta turhaketta. Pitäisikö meidän keksiä jotain muuta ABC kahviemme tilalle...olisiko jokin kiva turhake?


Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...