perjantai 3. huhtikuuta 2015

On se kauhiaa!!

Kun ikä alkaa olee lähempänä viittäkymppiä kuin neljää kymppiä niin ihmisen elohan on yhtä kriisistä kriisiin seilaamista!
Mitäs sit jos emännyydellä onkin 50:n villitys tulossa? Ihan pelon sekaisin ajatuksin itse emännyyskin pelkää mitä se vielä tietääkään?
Kuka kesyttäisi villikon? Ei taida olla muuta keinoa kun aika ja kun ikä painaa kohti 60:ä niin eiköhän akka paha jo ala istuu aloillaan.
Tuvan stereoista on aika-ajoin kajahtanut korkealta ja kovaa kaikkea muuta kuin iskelmä.. Puppua kanssa ei oo moisia soituja tuvan nurkilla kuulunut vaan kovaääninen työntää raskaan hevin tuottamaa jytinää emännyyden korviin. Paluu kasariaikaan olisi niin toivottavaa! Voi kun saisinkin viettää jonkun "estottoman" nuoruusajan viikonlopun jossain festareilla. Juhannuksena varmaan ostettava pussikaljaa ja rämmittävä lähimmän suolammen rannalle joikaamaan ja polttamaan kokkoa...sit varmaan tunnetusti vatsahuuhtelun kautta kotio...mutta olisipahan ainakin mitä taas muistella! Eipä oo isäpappakaan enään tukasta vetämässä että saa silmänsä hävetä päästä talon ainoan tyttären takia! Ken uskaltaa tulla mukaan ja matkaan se onkin arvoitus sinäänsä.

Kun silloin 20:nä huusi maailmalle että "oon kaiken jo nähnyt ja kokenut ja elää elämänsä parasta aikaa!" Voin sanoa että paskan marjat nyt sitä vasta on se paras aika!!

Emännyys on alkanut silmäilemään autojakin..Hitto ei ihan heti uskoisi! Pari amerikan lollaa lipui nenän edestä ja voin sanoa että olin myyty! Perhana kun ne autot ei oo myytävänä varmasti olisin alkanut hieromaan kauppoja. Nyt kun tätä ikää on sit karttunut ja työkin on jo vuosikymmeniä sitten vakiintunutta niin voi olla jo jopa varaa ajaa moisella lollalla. Kulutushan ei tietysti ole mitään 5 litran luokaa vaan siihen helposti voi sen kakkosen laittaa eteen, mut paskaakos tuosta. Joko sellainen on saatava tai sitten harrikka. Siitä on kyllä aikaa kun kaksipyöräisen selkään olen noussut ja varmasti voin sanoa että ensimmäinen pusikko voisi tulla hyvinkin tutuksi.Ajelinhan aikoinaan monttupyörälläkin mahapystyssä..oli se hullun hommaa mutta koska tämän tuvan eukko ihan normaali olisikaan ollut. Saako minusta edes sellaista edustusvaimoa? Hmm..minut tuntevat huutaa että ei hitto leninki tälle emännälle....heheheheheh


Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...