tiistai 31. maaliskuuta 2015

Kevättä rinnoissa ♥ ja niiden allakin ;)

Nyt alkaa jo emännyyden poskia komistamaan komia hymy! Kevät on tulossa kovaa vauhtia ja emäntähän on tunnetusti aivan "kevät immeinen".
Koti tarvitsee suursiivouksen niin kuin emännyyskin. Elämäkin tarvitsee moisen...kunnon tamppauksen kertakaikkisesti.  Kunhan tietyt asiat loksahtavatkin omiin uomiinsa niin tamppaus saa alun...

Me Mimmin kera ollaan melkein muutettu paikalliselle punttisalille! Ainakin emännän bensalasku kertoo moista ja parkkimaksulippukkeiden määrä auton ikkunalla kertoo samaa karua tarinaansa. Noi kun voisikin vaihtaa valuutaksi!
Emäntä ei niin tiukkapipoisesti ole puntteja nostellut mutta kunhan saisi sitä peruskuntoa että jaksaisi tietyissä suoritteissa puhkumatta olla niin se olisi vallan loistavaa...ja toivottavaa!
Uskoisin että jokin toinenkin toivoisi emännän kunnon olevan tälläisessä tilanteessa edes siedättävällä tasolla ettei tarvii elvytystilanteeseen ruveta...vaikka heh ei emännällä ainakaan sitä suusta suuhun menetelmää mitään vastaan ole!

Me Mimmin kera ollaan haaveiltu pääsevämme paljuun..tästä saatiinkin tänään taas magiat naurut että on se kuulkaas näky! Jääköhän kyseiseen ammeeseen enään vettäkään kun me kaksi keijukaista sinne mullautamme oman kehomme tai no ainakin veden pinta hetkellisesti voi nousta kriisitasolle ja pienemmän uimakaverit voi jopa hukkua. Taidan ojentaa ämpärin jotta muutkin voi nauttia vedestä hukkumatta samaan aikaan..eli voivat istua sen ämpärinsä päälle niin vältytään mahdolliselta hukkumistilanteelta.
Voip olla että ei muiden ihmisten paikalla ollessa me ei kehdata kyseisestä ammeesta sit noustakkaan..jääkö sinne vettä pohjalle edes nimeksi? Tämä on kuitenkin kokeiltava...ainakin me saamme magiat naurut muista en tiedä!! Yksi kysymys kuitenkin...tarvitseeko paljuun kellukkeita???

Nyt on pääsiäinenkin ihan "korvilla" ainakin pajukissat on kommeilla korvilla pellonpientareella. Jotenkin on jäänyt kaikki tuvan komistamiset tekemättä ei vaan ole enään otetta moiseen. Onko emännyys heittänyt rukkaset naulaan vai mikä mielialan moiseen on ajanut?
Ennen emäntä kantoi kukkiakin vaasiin joka viikko uusia..punaisia ruusuja eri sävyissä mutta koskaan ei mitään KELTAISTA. Miten jokin väri voikaan olla yäkk jollekkin..eihän se kelleen pahaa ole tehnyt mutta se kyseinen väri ei emännän silmiä hivele.
Kukkia pitäisi aina tuvassa olla, nyt ne vähäisetkin saintpauliatkin vetelevät viimeisiään ne jäivät jälkikasvun hoidettavaksi vierashuoneen akkunalle ja hmm taisi nuorella miehellä unohtua kokonaan kastelu. Kunhan poika saa uuden kodin niin kiikutan hoidokit hänen mukanaan..elvytelkööt niitä sit siellä!
Olisi kiva joskus saada kukkia...ihan kun oikein pinnistelee niin näinpä onnettomasti on että ihan on emännyyden pitänyt kukat käydä ostamassa muuten niitä ei tässä torpassa olisi kuunaan ollutkaan.

Pääsiänen tosiaan..pitkät vapaat!!! WOW nyt on keksittävä jotain tekemistä ei ainakaan siivoamista eikä mitään järkevää...voi kun pääsis maalaa munia! Se se vasta olisikin jottain...





Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...