lauantai 21. helmikuuta 2015

Kelpaanhan sinulle?

Jumalaton kehonmuokkaus on päällänsä! Näin emäntäraasu on ajatellut viimeviikot ja yrittänyt juosta kilpaa ajan ja sovittujen menojen kanssa.
Tänään sai sitten vanha suhde uutta kipinää ja yhteiselo sai taas uuden alun....emännän omat kävelysauvat!
Joo joku ajattelee että hullua hommaa mutta niinhän emäntäkin pitää esim golffaamista ihan homojen hommana! Minä en sentään pukeudu ruutuvillapaitaan, polvimittaisiin housuihin ym ym...vaan vedän rispaantuneet suomiverkkarit ylleni ja juoksen auringonnousuun..

Lunta sataa...ei oo todellista! Eilen ei ollut lumen hiventäkään enään puiden oksilla ja tänään ei muuta tainnut ollakaan..koko puita ei nähnyt lumen paljouden alta..
Ollaanko tosiaan kesää kohti menossa? Ei auta kukaan ei peltilemääni minulle kaiva esiin sen on emäntä itse tehtävä jos meinaa kyseisellä lihanliikuttimella kulkea tänään.
Treenatun näköinen emäntä kyytiin ja kohti lenkkipaikkaa.
Voi helevetti kun voi olla rapakunnossa..jaksaa jaksaa välillä tuntui että tää ei oo tottakaan tälläinen. Mikkelintien pinta sai kyytiä piikkiterävistä sauvoista ja autoilijat vilkuttivat ohimennessään kuin olisin ollut parempikin markkinakohde?! No taidan olla näky...täällä maalla siis elää joku? Ajakaa vaan päälle minusta saa saman kun ihmisestä!

Lenkki takana, hikinoro selässä, lippiksen alla tuhat muurahaista kun hikipisarat valuvat kohti otsaa. Vide mää tein sen! Tiedän että kun ensi askel sauvojen kera tehdään niin nyt ei hetkeen loppua näy.
Hikisenä istuin autoon, lasini olivat huurussa samoin auton...voi perkele tästä ei enään puuttunutkaan kuin crohnintaudin runteleman suolistoni avunhuuto...tahtoo veskiin! Se tunne kun voisit olla jossain ja et ole..ei auta auton ovi auki ja lähimpään puskaan..onneksi täällä maalla ei todellakaan liiku niitä muita....ihmisiä!! :)

Onko tässä mitään järkeä oikeesti? Juosta salilla, töissä ja nyt pitkin katujakin. Kelpaanhan sinulle sellaisena kuin olen?


Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...