torstai 22. tammikuuta 2015

Kummilapsi tilauksessa ♥

Emännällä on vauvakuume!!

No ei tarvitse säikähtää...tekijäpuolena ei emännyys itse olisi. Ei tähän elämän tilanteeseen enään vauvoja tehdä ei vaikka oltaisiinkin nuorempiakin siltikään ei enään itse emännyys täyttäisi yhdelläkään lapsella tätä maata.
Toiveissa olisi sellainen vauva jonka voisi koliikin ym kiukkua aiheuttavan tilan takia voisi vauvana taas luovuttaa vanhemmilleen hoidettavaksi. Sellainen jonka kera voisi nauttia niistä parhaista hetkistä.
Emännyys haluaisi jo olla mummo! Sellainen ihana pullea pullalle tuoksuva mummo.

Kun nyt hetken miettii ja katsoo omia kupeittensa  hedelmiä niin ei...ei vielä kuitenkaan mummoksi. Vaikkakin jo esikoinenkin täyttää 26-vuotta niin silti hänelläkään ei vielä isäksi tulo aikeita taida olla vaan menojalkaa vipattaa vieläkin...alati.
Nuorimmainen "hedelmistäni" sanoi kerran..."rakas äiti..usko vain joskus olet mummo siitä pidän huolen, mutta elä saameri odota että nyt juuri 20-vuotta täyttäneenä alan isäksi!
Eli unohdetaan se mummous.

Hmm nyt alkaa keinot olemaan vähissä, mutta onhan minulla vielä Mimmi! ♥ Rakas ihana ystäväni jonka kansas olen saanut viettää monen monta mahtavaa vuotta..
Meidän "tarina" sai alkunsa joskus 80-luvun alussa, nuorina ja niin elämisen intoa täynnä.
Opeteltiin yhdessä juomaan viinaakin sisu-askit käsissä! Niin minä vanhempana ja muka viisaampana opastin Mimmiä hyvällä krapulan kaikkoamis keinolla...pari askii sisua ja pullo kirkasta niin sinulla ei oo krapulaa...TAKAAN SEN!
Hmm no keino taisi olla todella huono..Mimmi teki aamulla hidasta kuolemaansa ja taisi jäädä poloinen vanhemmilleen kiinni luvattomista juomista jo heti ensimmäisellä kerralla ja minun maine sen kuin kasvoi...se Sari juuri se on sellainen!
Niin ei se keino meikäläistäkään hellin hanskoin sipaissut..niin otti emännyys yhteyksiä "alamaailmaan" wc pöntön kautta ja tuntui kun sisuskalut olisi enemmän olleet ihmisen ulkopuolella kuin niiden oikeilla paikoillaan.Eipä tullut juomaria meistä kummastakaan joten unohdettiin Sisuaskit ja kirkkaat viinat, pysytään vaan viinilasillisessa silloin tällöin niin vältetään se krapula.

Mimmin kanssa ollaan vietetty laatuaikaa niin monella tavalla. Ei varmaan päivää etteikö jotenkin yhdessä olla tai ainakin ääni toisesta pitää kuulla että tietää kaverin olevan vierellä..hän on minulle niin tärkeä!
Tästä tärkeydestä on jo merkkinä sekin mitä kerran tokaisin hänelle..."Mimmi..jos mää vaan olisin mies niin mä niin kosisin sinnuu!" Sai ainakin makeet naurut kaverin huulille!

Niin kun on hyvä ystävyys niin toiselta voi toivoa melkeinpä mitä vain ja näin ollen uskalsin tilata häneltä vauvan!
Niin ei tässä mitään lainakohtua olla etsimässä vaan tosiaan kummivauvaa. Mä niin haluaisin nyt "aikuisiälläkin" tulla kummiksi.
Kaikki kummilapset on saatu joskus kun tuskin itsekkään aikuinen kunnolla on ollut joten nyt olisi omanlaista elämän tuomaa rauhallisuutta ja jopa viisauttakin kasvattaa kummilasta tähän maailmaan..
Rauhallisuutta ja viisautta...tuopa sai emännyyden kasvoille hymyn!  Kattia kanssa joku sanoisi mutta onhan se todettava että ikä on tuonut jo jonkinlaista rauhoittumista.
Nyt ei alati olla "hötkyämässä" johonkin vaan jopa hetken miettimisen jälkeen taas voi mennä. :)

Olisi se vaan kiva seurata pienen lapsen kasvamista ja kehittymistä hänen elämänsä taipaleella. Niinhän sitä sanotaan että omat lapset on rakkaita, mutta lapsen lapset ne vasta rakkaita onkin.


Pieni vauva sylissäni nukkuu suloista unta.
Lapsellani on niin lämmin, vaik´ ulkona sataa lunta.
Laitan lapsen pieneen kehtoon uniansa katsomaan, Miten äiti voikaan niin paljon lastaan rakastaa?
Miten noin pieni lapsi muka kasvaa vois?
Aikojen päästä lapsen laulu pihamaallani sois?
Mikään mahti maailmassa ei kaltaistani lasta lois. Vauvani on täydellinen.""

Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...