sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Yrittäjyys ...





Uusin sana joka on jokapäiväisessä keskustelussamme mukanan on sana ...yrittäjyys! MItä hemmettiä eiks ole jo yritys? No onhan toki mutta emäntä meinaa pistää isolleen!
No isolleen laitosta ei ole kyse vaan se mitä kaksi keski-ikäistä rouvasimmeistä on pyörittänyt jo kaksi vuotta niin laitetaan ihan kirjoihin ja kansiohin! Meistä tulee yrittäjiä! Hip hurraa tätä työn määrää.. Vasta itkin kun ei siis isoa takamustaan jaksa emäntä raukka penkistä nostaa ja uutta vaan saatava...mutta mitä hittoa teet tällä päällä joka on täynnä ideoita ja ajatuksia jotka pitäisi toteuttaa? Heitänkö sen biolaatiikkoon vai annanko jollekkin ohikulkijalle että "että ota sää tää mut se vetää jo ihan veteläks"!
Meillä on visio..suuri kirkas visio! Tää visio on nyt toteutettava ja voin kuulkaas armaat lukijani sanoa että me kaksi kohta eläkeiän kynnyksellä olevaa rouvasimmeistä me ei voida jättää käyttämättä tätä tilaisuutta hyväksemme...harvalla käy tälläinen mäihä!! Mikä mäihä? No siitä sitten tuonnenpana eli tiedossa on maalaisromanttisen kodilla jatkoa ei lopu tarinat tähän...Pidin muuten ne sisustuskutsutkin täällä meillä..tuvassa oli yli 20 kaakattajaa ja olisittepa nähneet mieheni ilmeen kuinka helpottunut hän olikaan työmatkasta joka lankesi juuuuri sille päivälle kun ystäväni tulivat kylään!! Mies aurinkoinen oikein, pirullinen katse silmissä ja ilo poskissaan...ryökäle! Takkien laittamisessa ja yllepukemisessa olis tarvittu häntä...



Oli naista kuin pipoa pipohyllyllä...ihanassa sekasorrossa keskenään keski-ikäiset ja nuoret vasta naiseksi kasvaneet naiset.. Nämä nuoret tulivat hiljaa paikalle ja kuulemma jännittivät iltaa että millaista se on tämänikäisen akka lauman kanssa....arvatkaa mikä oli kommentti kun ilta oli jo lopuillaan?
Me halutaan toistekkin teidän kans bilettämään kerrot vaan ajankohdan jne jne että ei me oltais koskaan uskottu että tuon ikäisistä emmännistä lähtee noin paljon ääntä ja vielä mitä härskimmät jutut! Ei taida nää keskenkasvuiset vielä hokasta että heillä on se elämä vielä niin aluillaan kaikki on vielä kokematta..sitten joskus 25-vuoden päästä voivat kans heittää ronskia huumoria kuin tukkijätkät konsanaan kun tietää mistä puhhuu...
Minusta piti tulla tämän sisustusyrityksen yksi myyntitykki, mutta nyt kun saatiin ystäväni Mari Turpeisen kanssa männä viikolla iloisia uutisia niin kaikki jäi pois mielestä...onneksi nimi ei kerennyt vielä blankettiin silloin se olisi jo ollut sitovaa..

Voi kuulkaa nyt se vasta meikäläisen rinnoissa se aurinko paistaa täytyy varmaan avata pairan napit ja päästää paistetta myös teillekkin!!

Onhan meillä muutakin iloista odottamista!! Heta Haaviston Heta saapuu meille reilun kolmen viikon päästä.. Arvatkaa onko meillä silloin ääntä ja vilskettä tassuissa ja kintuissa?
Sara kävi tutustumassa uuteen kaveriinsa ja kiinnostui kovasti mutta talo olikin täynnä suuuuuria isoja petoja niin neiti istuikin joko takkini alla naulakossa tai meidän jommankumman sylissä turvassa...turvassako ? No ei neidin mielestä kun ne pedot tunki sinnekkin..
Eli me päätimme että perheemme jäsenmäärä on epäsuhta numero kolmosena joten nelonen se ainakin pitää olla...nyt pidän tiukasti kii että vitoseksi ei nouse koskaan!!

 Haaviston Heta  17.3.2013 ♥
 Oooonn niin pieni ja mahtava ruttunahka että minusta ei voi olla pitämättä... vai mitä?
Heta kasvanut jo nääääin pitkäksi. Voi meidän pieni putkilo sentään..
 Hetan isä nimeä en muista enään

Hetan äiti Toffe...

Perheessä oli siis näiden vanhempien lisäksi kolme pentua yksi ruskea Heta ja kaksi mustaa. Myös yksi vanhempi narttu oli kanssa. Näitä isompia otuksia se Sara väisti näyttävästi oltiihan heidän reviirillään...hyvin se meni kuitenkin!!

Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...