perjantai 21. joulukuuta 2012

Mietteitä ja jopa hiljentymistä... osa 74

Niin se joulu lähestyy jo meidänkin maalaisromanttista kotiamme. Laattamies keräsi kimpsunsa ja kampsunsa oli tehnyt mielettmän hyvää ja tarkkaa työtä...kiitos siitä!
              

...jälkeensä oli jättänyt kiitos kirjeen! Voisin sanoa että huomaavaista ja erittäin miellyttävää! Onneks sentään joku palkkaamistani työmiehistä on ollut reilu..tämäkin uurastaja teki annetun työn loppuun ja ei juossut ympäri mualimmoo niinkuin muurar tek...phyii

Joo se joulu...rauhoittumisen aika! Koti ei vielä valmis mutta koti se jo on! Vuoden päästä vietämme suuren perheemme kera kunnon oikean joulun siellä...näin me "vanhukset" ainakin toivomme olevan! Lapsiahan on 5 (poikia kaikki) ja heidän kumppaninsa, isovanhempiamme unohtamattakaan! Sen tiedän että siitä tulee vielä jotain mikä jää muistoon jokaiselle meille... ♥

Maalaisromanttinen koti ei ole mitään ilman omaa lintulautaa...nyt vihdoinkin saimme sen laitettua esiin. Onko lie jo myöhäistä? Pidetään peukkuja että visertäjät osaisivat paikalle sillä me kumpainenkin ollaan intohimoisia eläimien ruokkijoita. Suunnittelin jopa akaa kauriita ruokkimaan omassa metässä mutta en tiedä mitä noi naapurit siihen mahtaa sanoa?








Ystävä hyvä, relaa jo vähän, pysähdy hetkeksi vaikkapa tähän. Jouluna turha on höösätä suotta, sitähän kerkeää pitkin vuotta. Teetpä sinä sitten tuota tai tätä, joulun aika ei tulematta jätä. Unohda siis turhat kiireet ja juoksut, istahda nauttimaan tunnelma ja tuoksut!
o vähän, pysähdy hetkeksi vaikkapa tähän. Jouluna turha on höösätä suotta, sitähän kerkeää pitkin vuotta. Teetpä sinä sitten tuota tai tätä, joulun aika ei tulematta jätä. Unohda siis turhat kiireet ja juoksut, istahda nauttimaan tunnelma ja tuoksut!
Katsokaa noita puita kuvan taustalla! Siis mieletöntä! Miten luontoi voi olla kaunis vaikka sen puiden oksat notkuvat painavista lumimääristä....♥ 
Saraa palelee...ei meinaa ulos taas tulla. Neiti pitää aina hakea sisältä koska "Nöppösen" tassut jäätyvät ja neiti sitkeästi meinaa aina jäädä sisälle..miettikää mikä koiravalinta meikäläisellä onkaan ollut? Tuuria sanoisin koska en itsekkään kovilla pakkasilla niin himo hilluja ulkon olekkaan..

 Maalaisromanttinen koti tietysti tarvitsee kuusen! Tänä vuonna sen virkaa hoitaa nuori taimi mutta mitäs tuosta! Tunnelma ja tuoksu se on tärkeintä..


Laattamiehen aikaansaannosta...siistiä jälkeä sanoisin! Voin suositella tätä uurastajaa..

Niin se joulu sitten on jo maalaisromanttisenkin kodin nurkantakana odottamassa oikeaa hetkeä saapua. Kesällä alkoi rakentaminen ja syksy menikin siinä uurastussa että välillä oli niin väsynyt että kissaa ei jaksanut sanoa. Nyt levätään viimeistä "rypistystä" varten. Koti ei vielä ole valmis mutta mielessäni ja ajatuksissani näen jo itseni siellä leivinuunin vierellä touhuamassa. Sisustaminenkin on jo selvää mikä menee minne ja minä taas sinne. Ei vielä ei kinkku päässyt leivinuunin syleilyyn, mutta lupaan käsis syrämellä ensi vuonna maalaisromanttisen kodin väki viettää oikian mualais joulun! Ken sen tietää niin osaa kuvitella mitä silloin kaikea on tiedossa!

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille lukijoilleni...olette mielessäni ♥


pysähdy hetkeksi vaikkapa tähän. Jouluna turha on höösätä suotta, sitähän kerkeää pitkin vuotta. Teetpä sinä sitten tuota tai tätä, joulun aika ei tulematta jätä. Unohda siis turhat kiireet ja juoksut, istahda nauttimaan tunnelma ja tuoksut!



4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa joulua teille <3
T. Pia

The Sarppa kirjoitti...

Kiitos ♥

Justiina kirjoitti...

OIKEIN IHANAA JOULUNAIKAA SARILLE (sydän,sydän,sydän)

ps. en ole vieläkään saanu aikaseksi kirjottaa sitä kirjettä siulle :/ (ikävä on ollut kova)
teen jo etukäteen Uudenvuoden lupauksen,että kirjoitan sen viimeistään ens vuonna :)

JOULUHALEJA MILJOONA KAPPALETTASARILLE :) :)

JOULUTERVEISIN Justiina

The Sarppa kirjoitti...

Voi Justiina et tiedäkkään kuinka sinua on kaivattu "joukkoomme"...paa ja kirjoita se kirje pikaisesti ja poista minun mieleltäni että minä aiheutin sen että katosit... :(

Hyvää Joulua Liisa sinullekkin ja perheellesi ♥

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...