lauantai 6. lokakuuta 2012

Synttärit...osa 65

Syntymäpäivä tuolla rakkaalla ahertajalle se päivä on tänään!!

             Paljooon onneeaa rakkain paaaljoooon onneeeaa vaan!!

Eli mietin kuumeisesti mitä tuolle armaalle ahertajalle lahjaksi? Vaikeaa tosi vaikeaa...arvatkaa mitä mies vastasi lahjasta ja toiveesta?
"kun minun kanssani kannat ne 50 levyä ja ne puutarvikkeet siitä pihasta niin siinä on minulle jo monta lahjaa!" Voi iik tämä toteutukoon ja niin toteutuikin..mitä jäi muistoksi? Helekatin kiepeät lihakset, jänteet, iho, raajat siis koko akka on paketissa! Mutta mää tein sen..laskin että pelkkien levyjen takia talssin tontin toisesta päästä taloon sisälle ja ulos 100 kertaa ja sit paneelit kattoon ja saunaan, saunan lauteet ja muut tarpeet, listat, villat ym ym kaikki tuli kannettua sisälle ja askelmittari olisi varmaan räjähtänyt...no ainakin seonnut laskuissaan!

Oli se päivä..raadantaa ja välissä jopa sai nauraa! No siinä vaiheessa kun kaneetiin terassille menevää panssarilasista ovea niin silloin meinattiin hermostua toisillemme.....ENSIMMÄISEN KERRAN ! Mieskin nosti ääntään...helevata ei minusta ole mihinkään mutta se hiivatin ovi painoi ainakin tuhat kiloa! Mies muistutti että "sää itte ihan itte halusit tälläisen ison ikkunan tähän ovveen"! No niin halusin mutta halusi hänkin ei vaan kehtaa tai uskalla myöntää että näin on tai ainakin on varmasti tyytyväinen vaimon valintaan taas kerran!

Vesiosuuskuntakin kävi tontilla..toi pumpun siihen meidän jätekaivoon joko me kohta saadaan ihan oma posliininen pönttö taloon ettei riu-ulla kovin kauaa tarvii notkua?? Ei vaan samalla saa ihailla maisemia mutta nyt alkaa olee kovin vaarallista istua riulla metässä kun tänään kuuntelin luotien viuhtovan muutenkin korvan juuressa! Joo-o ne kaatoi hirven meidän tontin kuppeeseen mutta tällä otuksella ei sarven kärkikään kolhassut tonttiamme että olis lavasta saanut maistaa...voi perskeles sentään niin meikäläisen tuuria taas!
Meikäläinen jo siveli huuliaan että nyt tippuu kilo jos toinnennii lihhoo pattaan mutta ei se varmaan viimeisellä kuolin kouristuksessaan vaihtoi kylkeään tai äännähti ja otti askeleen poispäin...senkin osaan kuvitella mielessäni näin tapahtuneeksi!

Kadonneesta muurarista ei oo kuulunut pihaustakaan...ei oksan heivahdustakaan! Missä mies luuraa ja mihin on joutunna koko otus? Odotimme hiukan aamulla että jospa olisi käynyt paikalla ja tehnyt työnsä loppuun mutta ei ja jatkossa hänellä onkin suuri ongelma päästä toimintapaikalle...ovet ovat lukossa? Tiirikoimaan joutuu alkamaan jotta pääsee sisälle tai sit käyttämään reippaasti teleffooniaan että oon tullut ja tahtoo sisälle...no laattamies on siitäkin sit innokkaampi!! Tää hemuli on vieraillut ny jo kolmena viikonloppuna peräkkäin muistuttamassa olemassaolostaan... vannottaa että on sen ajan mitä siinä menee kokoajan saatavissa ja palveluksessa kuulemma voi hoitaa muutkin työt raksalla....MMM SISUSTAMISEN! Antakaa mun vaan nauraa....ei tuu kauppoja! Tulisiko meidän laattamies sisustamaan meidän koti? Ehhei niele kieles ei oonnistu... :)






Nämä kannettiin sit sisälle.....




















Laitettiin viimeinenkin aukko sitten lukittuun tilaan eli nyt ei oo tuulella tillaa tuivertaa tuppaan!


 Terrasiovi joka painoi mielettömästi mutta siinä se nyt on!
 ärräpäitä....mitä ne on?

Tässä on terassi sit sivu-brofiilissaan! Aita siihen vielä ja päähän loput laudat niin vot! Tuohon tulee tolppiin valot sekä lattiaan upotetut valot sekä valokate ym ym ....voi iik siinä sit mennään polokantahtiin jotta!

 Keittiö....
 Olkkarin seinämää...
 Olkkarin seinämä toiselta puolelta...
 Keittiötä taas.... linssi on hiukan pölyinen ei siis sada lunta sisällä!!

4 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

Onnea vaan Isännälle täältäkin :)

Voi hitsi sie olet kyllä sellanen "työmuurahainen" että oksat pois !!!
Siinä saa lihasrelaksanttia varmaan ottaa muutaman ennekun helpottaa.Huhhuh,hiki tulee pelkästä ajatuksesta,että kantais tuollasen määrän tavaraa yhtenä päivänä.

Mutta omaa kotiahan sie siinä samalla valmistat h-hetki kuntoon :)

Mutta muista nyt välillä huilatakin. työtahti ....juu tiedän,että nyt aattelet"kyllä mie jaksan"

Täältä taas tulee sellaset voimahalit,että jaksat taas uurastaa töissä ja tontilla :) :)

ps. tuo terassin ovi on niiiiin nätti.

The Sarppa kirjoitti...

KIitos voimahaleista Justiina taas ♥..ei kun ommaa tekkee niin jaksaa ja tammikuun lopussahan sitten saadaan olla vaan hetki paikoillaan ja nauttia! Sitä kohti mennään kovaa vauhtia!
Tuosta ahertamisesta; jokainen jäsen, koipi ja kädet ym ym on niin samperin kipeitä en liiku kohta mihinkään enään...

Valoblogin Taru kirjoitti...

Heh, tiedän tosi hyvin tuon tunteen. Välillä vaikuttaa siltä kuin olisi noin kahdeksankymppinen tai jotain, kun ei aamulla meinaa päästä sängystä ylös tai linkuttamaan portaita alas, koska joka paikkaan sattuu niin kovasti :D Jotain lievää hulluutta tällaiset hommat kai vaativat.

Tottahan välillä saa (ja pitääkin) hermostua! Viisi minuuttia kun kiljuu prkl:ttä mettään niin johan helpottaa ja voi taas jatkaa kuin ei mitään :D

The Sarppa kirjoitti...

...ja tuolla voi huutaa niin kuin sielu sietää!! Ei tuu kukkaan vastaan naputtamaan jos ei mettän eläimiä lasketa mukaan!! :)

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...