sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Väsymystäkö?...osa 62

Jo ooonnii ollu tosi reipas...taatusti olen ollut! Jalkaterät täysin paskana kiitos huonojen työkenkien!
Haukkarit tunnottomana ja takapuolessakin on kipua saatikka selkä!
Minä raihnainen talonrakenta mitä minusta kohta onnii muille jäljellä...koiralle kasa luita! No heh ei sentään..
Siivosin tontin, kaverini oli pari tuntia reippaana taas avustamassa....kiitos siitä ♥!
Me kaksi märkää uitettua eukkoa raahattiin kaikki moska pois tontilta siniseen lavaan jonka jätekuljetus toi pihamaalle talkoitamme varten..
Tuollaisen kasan saimme aikaiseksi ----------->

Nyt on piha puhdas joten talvi voi siltä osin tulla ei oo räävittömän näköinen niin kuin äitee aina sannoo...rääävitöntä! Heh..

Illalla raahasin itseni kotiin autosta..mies ei suostunut viemään minua ovelle asti autolla vaan ruoska vinkuen hoputti minut kotiin..sen jumalattoman mäen jonka joku pirun inssi on saanut päähänsä että sen mäen päälle on vielä talo laitettava. Saunaan ja suoraan petiin...voin sanoa suoraan menin sänkyyn! Minä kuiva korppu joka jäsen pakottaen kuorsasin alta 5 minuuttia sänkyyn menosta...
Kuorsasin ja kuorsasin..mies vieressä katsoi jotain laadukasta sarjaa töllöstä.. Ja mitä minä tein?? Otin luurin kouraani ( ei ollut puhelinta siinä kuulemma) sanoin siihen että " Kotihoito Haavisto" !! Mies oli siinä vaiheessa purskahtanut nauruun että "mitä sää oikeen teet??" ja mitä mää onneton olinkaan siihen vastannut..."mun oli ihan pakko ottaa se puhelu" ja olin vaan kääntänyt kylkeäni jatkaen äänekästä kuorsaamistani.. Voi samperi..väsynyt olisinko? Työuupumista...tonttiuupumista mitä lie mutta väsynyt olen. Takana oli 9 päivän työrupeama putkeen sitä aikaisemmin yksi ainokainen vapaa ja tuohon 9 päivään sisältyi vielä yksi 15 tunnin työpäivä eli tuplavuorokin...no ei kait kukaan moista jaksa...eikä se tähän loppunutkaan olihan se lauantai 7-19 asti tontilla hiipparoiminen vienyt loput mehut meikäläisen runsaasta vartalosta..

Huomenna taas töihin..takana hitonmoinen viikonloppu tontilla...lihakset edelleen puuduksissa, jalkaterät kipeät ja muistuttavat jokaisella askeleella olemassa olostaan.. Ei auta töihin on mentävä hankkeeseen jotta voi kerran kuussa edes hetken riemuita kun jotain liikehdintaää on jopa pankkitilillä...loppuhan onkin sitten alamäkeä sen suhteen..

Terassit...........valmistuvat hiljakseen!















Etuovi ja takaovi...



....ja ensimmäinen valmis seinä!

2 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

Ohhoh,koko lavallinen roskia kerätty tontilta pois !!! Ja kuinka paljon sitä vielä tuleekaan!!!Kyllä siulla on ihana ystävä,kun auttelee ihan talkoohengessä tontilla.

Voi vitsit kun tuo talo näyttää niiiiiiiiiiin ihanalta noissa ulkokuvissa. Sisältä ei oikein vielä saa selvää,että mikä huone on oikein missäkinpäin huushollia.Mutta kyllä se siitä pikuhiljaa alkaa varmaan jo hahmottumaan miullekkin,kunhan seinää nousee enemmän pystyyn.

Ja mie olen edelleen hengessä mukana aina kun jotain uutta tapahtuu tontilla :)

The Sarppa kirjoitti...

ja sit juodaan kaffet kun saadaan talo valmiiks..Justiina!!

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...