maanantai 10. syyskuuta 2012

Koti ovi ♥...osa 60

 Jaa että tarvittaisiin apua ovien kantoon? No jopa kerkesin pyytämään mutta sitten rohkaistuin ja tartuin tiukalla otteella ovemme kahvaan ja totesin miehelleni; " mie en oo sit mikkään heinänkorsi että otappa poju kii ja rossua toisen etteen niin saadahan tuppaan tuuletus loppumaan!" No eipä siinä romanttisella miehelläni muuta virkamista ollu ku alakaa touhuun tomeraan, jahas kukas se kaapin paikan meillä sanoikaan viimeisenä??
Kannettiin rystyset valkoisena mutta me tehtiin se...mutta mitä hittoa niiden sisällä on kun noin syötävän paljon painavat? Joku bodari-hemmo olis huutanut hoosiannaa että ei jaksa ei jaksa ei kunto kestä!!!
                                                  Onks pojat teillä HABAA??



 Etuovi...se painoi varmaan 500 kg...no ei nyt sentään, mutta nyt voin sanoa että kun ostettiin edelliseen taloomme ulko-ovi niin se painoi puolet tämän painosta mutta ei se maksanutkaan kuin puolet....heh rahalla saa paksuutta ja lämpökin pyssyy sisällä!


















Tulee kylään meille.....odotan sinua ystäväni!
































Kodinhoitohuonekkin sai oman ovensa...nyt ei tuule kuin yhdestä ovesta ja sen voin sanoa että siinä kantamisessa voi jopa meikäläisen haba huutaa hooooosiannaaaa!! AUts.....














Raksa-rakki Sara ♥ joka kerta kun mahdollisuus niin meidän neiti lähtee autoilemaan..
Monesti ollaan jopa naurettu kun tää valkkaakin auton millä haluaa mennä...ai miten niin no..
Meillä on se city-maasturi niin se ei neidille kelpaa kun joutuu kuljetuslaatikkoon ajon ajaksi mutta pakussa saa temmeltää ja olla vaikka jokaisen sylissä vuorotellen ja ajamaankin pääsee joskus!!
Kyllä koiran pitää kestää autoilu varsinkin näinkin menevällä pariskunnalla...




Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...