lauantai 25. elokuuta 2012

Seinillä...osa 56

Nyt voisin avata vaikka pullon kuohuvaa ja poksauttaa armaan mieheni kanssa sen naatiskellen ja tuumaillen mitä kaikkea olemmekaan tämän päivän aikana saaneet aikaiseksi!

Tontille hurrautettiin jo klo 7..no mihinkäs muualle? Tontille eli kotiin..tunne on jo semmottinen että siitä tulee se meidän oma koti jota ollaan odotettu jo jonniin aikaa..

Ensin sai tuttu kapistus kun harjavarustukseni kyytiä....muurari oli ja meni ja voi ei mikä pöly ja laastijäte kaikkialla! SE ON AIVAN NORMAALIA muurauksen jälkeen en mitenkään syytä vain tätä meidän muuraria joka tunnollisesti tekkee työnsä!
Emännälle luuta kouraan ja ensimmäinen tunti vierähtääkin sumun peitossa joka tällä kertaa on pölyä tuosta kaikesta peestä mitä siellä lattialla olikaan! Tahtoo siistin raksan...harjanvarsi heilumaan ei sitä muuten...

Keittiön lattiaa..laudat vielä pihalle niin sit!






Flunssa päällänsä ja kurkku kipeänä...arvatkaa mikä yhdistelmä se onkaan tomun ja sotkun keskellä? Suuta et voi sulkea kun henki ei kulje nenän kautta ja millainen se suu on noin 5 min hengittelyn jälkeen sitä pölyä? Köh köh....atmaatikon keuhoille ei tee hyvää! Piiputkin jäi kotio..siellä ne auttaa kivasti emäntää ettei saa astama-kohtausta :)

Saunan seinät valmiina ja lattiakin lakaistuna...köhh köhh puuttuu enään kiuas ja jumalatonta löylynheittoa...voi iik kaipaan jo puulämmitteisen kiukaan lämpöä!!














Saunan jälkeen suoihkuun.... tuohon tulee vesiputos toiseen suihkuun ainakin...

Nyt on kaikki joka ikinen väliseinänrunko valmiina...vihdoinkin! Koti hahmottuu siihen malliinsa mihin on menossakin tai mitä piirustuksiin itse toivoimme! Miks vaan kaikki näyttää niin pieneltä? Riittääkö nää neliöt mihinkään? Miten saan sen ison pöydän olkkariin mahtumaankaan? Voi iiiik pää on kuin kusiaispesä kaikkine ideoineen yritä siinä sit olla rauhallinen ja tyyni...pyh sanon minä!





 Makkarin seinä valmiina... ♥
 Sara muutti jo Ruuhimäkkeen...otti petinsä ja kävi kotoisesti makkoomaan..




Maisemaa Ruuhimäeltä joka on yli 200 metriä merenpintaa ylempänä!!

HUIPULLA TUULEEEEE JIIIHAAA ♥

2 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

Siis mitä!!! Mie kyllä jo kerran kommentoin tätä,mutta nyt sitä ei näy missään !!!!

Siispä uusiksi: Noninoni,siellähän on jo seinää pystyssä :) :)

Mie olen taas niin ilonen ja malttamaton siun puolesta :) :)

The Sarppa kirjoitti...

Siis nainen kaikki väliseinien rungot on pystyssä...muuttoauton valot kajastaa jo kotitiellä...No ei vainen!

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...