keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Rapatessa roiskuu..osa 46

Valu suoritettu ( VIHDOINKIN)  ja olinhan minäkin paikalla kuikuilemassa miltä se koti tässä vaiheessa näyttää?
Voin ilmoittaa että ei vielä en pääse roudaamaan tavaroita sisälle kovin on kosteat paikat ja upottavatkin...maltettava mielensä hetken vielä!!
Kyllä kun katsoo noita ammattimiesten töitä ja sen tekemistä niin ei sitä turhia askeleita ja liikkeitä suoriteta, meikä olisi taatusti saanut maalaisromanttisia kuvioita aikaiseksi mutta en tiedä olisinko kovinkaan tasaista jälkeä saanut aikaiseksi..
Betonia tuli ihan kahden auton voimin loppui meinaan ensin kesken ? Hyvin lattia firma laski menekin.. :)
Mies vaan tokaisi " olisi vaan taas pitänyt luottaa omiin laskelmiin" ! Onko tää sitä jälkiviisautta?

No mutta portaat halliin ja kylmälaitteen alustakin on nyt valettu eli hommat siltä osin ohi ja seuraavaa urakkaa kohti!! Soittelinkin jo tänään talkooporukkaa maalausta varten...minun huono puolenihan on tuo korkean paikan kammo joten ei oo meikäläisestä noihin korkeuksiin maalailemaan eli sovitaan että sudin alaostastoa!!


 Vierashuoneen lattia alkaa hahmottumaan...tuonne sitten on kiva lastenlasten tulla mummolaan vieraisille!! Ja voi että teenkin heille ihanan "pesän" sinne ja lellin piloille ne kaikki rakkaat !


 Sanoin pojille että saa sit ihan luvalla sotkea liejun kanssa!! Pikkupojat kuravellissään :)
Me ei sitten oltu ensimmäiset jotka tähän kotiimme muuttivat vaan pääskypariskunta ehti ensin!! Joo-o ne pienet piipertäjät olivat tehneet pesän terassin katoksen sisäpuolelle, tuolla katon rajassa ne pesäänsä vartioivat! Ihmettelin että mikä kumma sirkuttaa noin kamalasti niin nämä veijarit vastaili aina tasolaserin piippaukseen omalla viserryksellään...taisi urospuolinen pelätä suuren kilpailijan paikalla olosta ! ♥






Tässä suuri vastus pääsky urokselle...ei taida olla ihan samaa laatua taitaa olla jopa muovinen uros! :)













Talkooporukkaa vaille...seuraavaksi olisi maalausta tiedossa!! Kiinnostuneita...olisiko ?



www.vaajacontrol.fi


ps...muistakaa napsutella noita oikealla puolella vaihtuvia mainoksia auki! Näin autatte köyhiä rakentajia jokaisesta napsautuksesta saan merkinnän :)

Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...