keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Tasamaa...osa 38



Minä se vaan seikkailen alati sivustoja ja aina löytyy jotain uutta ja ihanaa mitä ainakin meille pitäisi hankkia! Nyt uusin löytämäni sivusto olikin www.tasamaa.com.

Ilokseni huomasin että kyseinen sivusto järjestää myös ryhmävierailuja heidän yritykseensä ja tunnettehan moinut millainen harakka olen kaiken kiiltävän ja uuden tuotteiston perään! No sinnehän on tämänkin kottaraisen liihoteltava käymään...auto täyteen samanhenkisiä neitokaisia ja jumalattomasti rahhoo takakonttiin ja suuria ostoksia kohti!

Olenhan niin moneen muuhunkin sisustusliikeeseen tehnyt tuttavuutta ensin netin kautta ja sit työntämällä nenäni ja esittäytymällä : " tässä mää nyt oon se innokas soittelija ja tuotteistanne alati kyselevä emännyys" ! Tutavuuksia on tullut ympäri suomea eli jos reissuun tässä lähtee niin eipä tarvii kahvirahojaan itte tuhlata kun änkiää tutun kauppiaan luokse kaffelle !


Minulla on joku ihme vimma myös sisustaa jopa saippuoilla! Omalla sivustollani tuolla naamakirjassa jo huutelin mistä saisin itsetehtyjä saippuoita mutta niitäkin oli tällä sivustolla...vau taitaa tulla taas tilauksesta moninumeroinen :(





Jee löysin munilleni uuden korin..pyörään menisi yksi ja kanahan söisi niitä sisuksiinsa ihan vaikka kennollisen...olisiko kuitenkin kanaan laittaa ennemmin valkoisia höyheniä kuin heinää?







No joo jos nyt tyytyisi pelkkään seikkailuun vielä..hetki huilimista tuolle rahapussille maanantaisien Ikean reissun jäljiltä..sivuston nimi on tallennettu vankasti mieleni sopukoihin ja jotainhan aina tulee hankittua sitten kun sitä tarvii! Ideoita on pää täynnä kun joku vaan avaisi sen luukun ja kurkkaisi sinne ja toteuttaisi ne...määä oon niin laiska!!!
                                                         www.tasamaa.com.
        

Nyt on aika varata kesäinen yritysvierailu! Kerätkää n. 5-15 hlön porukka ja varatkaa aika. Tarjoan kahvit tunnelmallisessa aitassa ja samalla voitte tutustua Tasamaan tiloihin. www.tasamaa.com Tervetuloa!




2 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

Ai hyvät hyssykät kuinka ihania tavaroita tuolla tasamaassa on myynnissä !!! KÄÄK.
Siis aivan ihania !!! Liian ihania!!!

Pistäppäs juu kanalle höyhenpeite päälle, siitä tulee varmasti kiva.

Kyllä taas hymy tuli huullille,kun Sari-rouva on nyt innostunut saippuoista :) :)
Siulla on varmaan ainakin sata innostuksen kohdetta ollu tuon teidän taloprojektin aikana.
Ja aina sie vaan jostain sivuilta löydät aina uusia.
Jännä seurata,että mitä sie seuraavaksi "tarvit välttämättä ostaa tulevaan uuteen kotiin"
No, tuleehan siitä onneksi iso talo,ni mahtuuhan sinne vaikka mitä kivaa.
Mie vaan täällä niin innoissani ootan sitä,kun se on valmis ja sisutettu.

Sitten kun se on valmis,ni mie kyllä hyppään junaan joku kaunis päivä ja pimpotan teidän maalaisromanttista ovikelloa ja sanon "Moi,mie olen se Justiina , saiskos tästä talosta kupin kahvia? " (ja pullaa,tai edes joku leivän kannikka)
Aivan varmasti tulen !!!!! kääk, en jaksa oottaa, että me istutaan naamat vastakkain ihan livenä ja parannellaan maailmaa. Siinä saataa mennä muutama pannullinen kaffeeta :)

Jos asuisin lähempänä,eikä ois noita kesäduuneja,ni nuo ryhmäkaffeetkin kyllä maistuis.
Oikein hauskoja kahvihetkiä teille sinne tasamaan aarrekammioon :)

The Sarppa kirjoitti...

Justiina me muuten tavataan joskus uso se!! SIitä pidetään kii!
Kahvit saat ja uida pulputtaa pajussa saunan jälkeen..

Ai seuraava brojekti..no se on koiran uusi peti..sotin jos siihen tarpeita...en kerro enempää otan huomenna ilmeisesti tarvikkeet mukaan ja alan hommailee...jee mahtavaa! Aika vaan loppuu pitää mennä maanantaina töihin....hö mitä se on jotain syötävää?

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...