tiistai 26. kesäkuuta 2012

Paluu ahkeraksi...osa 41

Takaisin töihin paluuhan on aina ankea ja raskaskantoista kulkua! Kaksi ensimmäistä työvuoroa takana ja voisin sanoa olevani hengissä ja hitsin hyvinkin vielä!
Ei ihan vielä oo veto pois vaikka koville välillä ottaakin varsinkin aikainen aamunousu.

Opin sairaslomani aikana nauttimaan pitkistä aamuista aamupalan jälkeen takaisin petiin ja tunnin torkut niin johan oltiin täynnä ENERGIAA...nyt tää varasto on sit kulutuskannalla! Kuinka kauna Duracvel-paristot sisustuksissani kestääkään..toivottavasti on ladattavat malliset. Heh lataa akkujaan...no eipä siinä mitään sitä ei oo vielä tullutkaan kokeiltua!


Töiden jälkeistä elämää...



Töiden jälkeen pakkasin taas rakaan raksa-rakin ja kaverini autoon ja nokka kohti tonttia / rakennusta! Voi iiik onhan siellä jotain tapahtunutkin!! Rööriroopet ovat ahkeroineet ja saaneet lattialämmitysputket asennettua eli kohta saadahan meidän torppaan jo lämpö! Ei tarvii Haaviston rouvan varpaitaan kipristellä pakkasen puriessa vaan voi viehkosti sipsutella parkettilattiaa kevein askelin... no joopa senkun näkiskin. Nää nitkuvat ja paukkuvat nivelet eivät ainakaan suosi kovinkaan leijuvaista liikehdintää..taitaa moinen jäädä haaveeksi.

Hirsiseiniämme suojasi suojamulvi tulevaa moska-auton saapumista! Olisi se kamalaa kun uuden karhealla hirrellä olisi kilonklänttejä betonia lattiasta roiskuneena...ei kehtois esitellä rouva Haavisto torppaansa naapureille ehei. Iiik talo-brojektimme edistyy vaikka kuinka vetäis jarrua...ja hittoja tässä mitään jarruja tarvita nyt antaa palaa ja täys tohina päälle...

Anna palaa Frank!!!    ♥


Sähkötyöt toimittaa meidän oma yritys: www.vaajacontrol.fi suositteln soittamaan tälle ahertajalle jos sinulla on pulmallinen tilanne sähköjen kanssa tai muuten tarvitset apua koneiden toimimisessa...

Tänään tuli tieto että lattiafirman betoniauto tehnyt tenät ja korjaamolla on..ens viikolla tehdään tämän viikon työt eli meidän lattian valuu siirtyi viikolla! Ei ooooo todellista!!!

4 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

Kiva lukea,että paluu työhön siulla sujunut ihan hyvin :)

Voi että muistan sen päivän ,kun miun nuoret muuttivat pois kotoa. olin niin sata varma että ne palaa kotiin häntä koipien välissä muutaman viikon päästä.Mutta ei...eivät ole palanneet.
Huoli on lapsista aina,vaikka ne olisivat kuinka vanhoja tahansa.
Joka ilta laitan kädet ristiin ja toivon,ettei mitään sattuisi ja muutenkin heille pyydän kaikkea hyvää elämään.
Tottakai moni asia opitaan vasta kantapään kautta,mutta niinhän sitä itekin on joutunut kokemaan yhtä sun toista nuorena ja nyt näin vanhempanakin. Kun ei ne asiat aina menekkään,niinkuin on ajatellut.
mutta mie aina vaan sanon,että kaikki mitä meille tapahtuu,niin on tarkotettu tapahtuvaksi ja aina asioilla on tapana järjestyä.

ja tuo teidän taloprojekti...mahtavaa,kun asiat edistyy siellä ihan hirrrrween kovalla vauhdilla :)
Muuttopäivä on aina yhden päivän lähempänä :) JEEEE :)

Mie nyt edelleen hehkutan sitä,kuinka paljon miekin odotan teidän talon valmistumista!!!
Mie jopa tänään saunanlauteilla istuessani ajattelin tuota teidän taloa !!! Mietin,että millaset tapetit se Sari sinne laittaa ja millanen on keittiö ja se takka/leivinuuni-yhdistelmä.
Mie jopa vähä oikeestaan stressaan siunkin puolesta..niin paljon olen hengessä mukana.Hulluhan mie olen,mutta tää on ihan sellasta toisenlaista hulluutta...positiivista hulluutta :) :)

jaksamisia työelämään ja taloprojektiin :)

Seuraan kyllä ihan aktiivisesti täällä blogissa,mitä kaikkea siulle taas sattuu ja tapahtuu :) :) :)

The Sarppa kirjoitti...

ja Justiina sinä muuten tuut käymään sit kun se on valmis! ♥

Justiina kirjoitti...

Juu, johan mie olen "itteni kylään kuttunutkin " :)

The Sarppa kirjoitti...

joo muistutuksena vaan tokaisin :)

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...