torstai 21. kesäkuuta 2012

Jussia...osa 39

Jussi eli juhannus korvilla! Mitä tehdä? Tai mitä tein viimevuonna? Olin tontilla rakkaa puolisoni kera ja nostettiin ensimmäiset runkotolpat pystyyn hallista.

Katsokaa tuota maisemaa ja samalla miettikää miten se onkaan muuttunut ja muuttuu alati! Nyt tuon tyhjän kivijalan paikalla on jo harjakorkeudessa talo asuttanvakin näköinen paitsi sisätila kertoo karua totuutta eli hommia vielä on...ihan kamalasti!

Huomennahan on tämän vuoden Juhannusaatto...luvattu hellettä!Sitä oli kyllä vuosisittenkin..eli kalkkunasta tulikin grillattu kalkkuna..

Mökki olisi joidenkin kilometrien päässä mutta miten sitä ei vaan oo saanu itteään sinne kammettua? Taitaa tämä kesä mennä "harakoille" mökin suhteen..niin ihana paikka kun se onkin..
Siellä on kiva napasiltaan polskia naapureiden kauhistukseksi ja omaksi ilokseen! Minun täytyy sanoa että kun kävin läpi sen aivoleikkauksen niin jätin jotain itsestäni sinne teho-osaston vuoteeseen...jätin sen ujouden ja elämän arvot kerralla kolahteli oikeisiin uomiinsa. Minä oon pyöreä ja silläpä sipuli! Ylpeästi kannan kiloni ja alasti polskuttelen sannoopi kuka mitä !
Mikä sen onkaa mukavampaa kun pienenä pyöreänä pallona kelliä kädenlämpöisen veden syleiltävänä ja hiekkana rannalla on ihan luonnon omaa muotoilemaansa hiekkaa eli ei millään moottoroidulla koneella kärrättyä. Siinä on minun kaikki "poikaset" opetelleet uimaan mitä ihmeellisimmillä vermeillä, varsinkin Riku keskimmäiseni tykkäsi kovasti uimaliiveistä jotkä löydettiin mökin vintiltä edellisen omistajan lapsien aarteina. Niillä nämä pienet prinssini oppivat pitämään itsensä tämän lämpöisen veden pinnalla....ääntä riitti! Nyt näitä miehen alkuja saa edes kanssani sinne, kuvioihin on astuneet jo toisenlaiset naiset jotka vetelee heidän narujaan ... Elämä siis etenee ja niin on parempikin!    

Huomiseksi aatoksi tiedossa siis uusia pettuja ja lohta grilliin tonttitöiden lomassa! Nahkaa poltellen ja hommia yrittäen tehden! Sellaista se elämä on uudisraivaajalla ja iteppähän tähän olen lähtenyt kettään muuta käy syytteleminen!

Sara pieni oli vasta joitakin kuukausia vanha tasan vuosi sitten...reppana löysi aina petipaikan vaikka aina se ei ollut niin pehmoinenkaan. Uni tuli usein ja se tälle karvaiselle tonttikoiralle suotiin.. Ihana pieni otus tuossa kuorsaamassa !



                       








Kesä alkaa päivänkakkarasta,
jussi kaljakorista ja makkarasta.
Molempia nauti, mut maltti muista,
ei tuu kippee otsaluista,
eikä täyty ykäpussit!
Siis hyvät jussit!

2 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

Oikein Hyvää Juhannusta Sarpalle !!!!

The Sarppa kirjoitti...

Justiinalle kans rauhaisaa jussia...ja eläs tee pahojas niin ei tapahdu mitään korvaamatonta! ♥ -sarppa

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...