tiistai 19. kesäkuuta 2012

Synnytyskivut ...osa 36

 Käväisin pikaisesti ostoshelevetissä Ikeassa..Kuopioon vasta avatussa Ikeassa!
No eipä tuo kummajainen sen parempi oo kun muutkaan, tavarat varmaan prikuulleen samassa paikassa samalla tavalla. Siellä siis pystyisi sokkona kävelemään ja kun yhden jo on nähnyt niin on nähnyt ne kaikki!

No tuli sieltä taas jotain mukaankin ihan kotiin vietäväksi! Ostin toimistohuoneeseemme uuden jalkalampun, työpöytälampun ja mielettömän ison ja näyttävän seinäkellon!
Minulla on visioni  tulevasta toimistohuoneesta ja siihen visioon jopa seinätkin jo väreiltään sisältyy. Tuota visiota yritin tontilla miehelleni selittää (tohkeissani taas ) mutta eipä tullut vastakaikua..."miten kummassa uskot minun kiinnostuvan sisutamisesta kun koko talon sisustaa ole edes tehnyt?" Miehen poskilla alkoi jo olemaan sellainen kiukunpuna että päätin siirtyä ideoideni kanssa tontin toiselle kulmalle vaikka potkimaan niitä tunnettuja pieniä kiviä!



Ostelin jalat kipeäksi...no miten se onnistuu? Yleensä rahapussi tulee kipeäksi..no minulla tuli kintut kävelemisestä kipeäksi! No voin minä sanoa että rahapussikin huutaa HOOSIANNAA loppukuun mutta mitäs tuosta syödään sit vaikka kaurapuuroa useammallakin ruokailuajalla eikä vain aamuisin :)

Sivustollani (Maalaisromanttinen koti/facebook) on käyty kiivasta keskustelua ostaakko Ikean hyvää laatua omaavan sohvakaluston vai ei! Itse olen tuota Ei-kantaa ollut, koska mielestäni kalusteet on sellainen kohde jossa ei säästellä! Sohva joka maksaa 299 € herättääkö se sinussa millaista mielikuvaa laadusta?
Istuin tuon kovin tunnetun ja kehutun Ektorp sohvakalusteen. Istuinmukavuus oli kohtalainen, mutta jo kaupan sohvat näyttivät siltä että tosiaan niillä on monia pyllyjä saanut hetken seisahtaa.. Sieluni silmin jo näin ne persuuksen kuvat jotka siihen oli painaumaa aiheuttaneet! En halua en todellakaan...nukkavieru kummajainen saa jäädä edelleen sohvaksi jollekkin toiselle innokkaammalle ostajalle mutta se kokemus on nyt koettu ja jonkinlaiseksi havaittu! Edelleen olen sitä mieltä että laatu ja hinta kohtaavat ja nuorenparin ensinasuntoon erinomainen hankinta..siinä pääsee vanhemmat edullisesti lapsensa ensiasunnon sisustamisessa...ja hyvä niin!

Kaksi nojatuolia sai jopa kääntymään katseeni ja hintakaan ei ollut paha! Ne kun vielä saan sieltä roudattua niin alkaa sisutaminen vierashuoneen ja työhuoneen suhteen olla valmista! Voi iiik kulkaat armaat lukijani kun tietäisitte miten minua jo kutkuttaa se vaihde kun saan alkaa oikeasti sisustamaan? Meinaa pysyä nahoisaan koko emäntä! Talossa mennään vasta lattiavaiheessa ja minä jo sisustan seiniä ja ikkunoita.. Tämän tunteen voi varmaan verrata lapsen odottamiseen ja se odottaminen on tunnetusti pitkä ja "kuoppainen" kivulias tie! Heh millon alkaa ne synnytyspoltot..onko ne silloin kun viimeistä koriste-esinettä ripustaa seinälle?

Hittolainen ne poltot..onko se oikeesti sittenkään verrattavissa synnytykseen? Olen kokenyt kolme synnytystä joista kaksi mielettömän nopeaa  joten en ainakaan ala sohvan kanssa juoksujalkaan sille paikkaa hakemaan vaikka synnytyssalia hainkin juoksemalla kun pojan pää oli jo tulossa...
Voisiko siis tähän "synnytykseen" saada sit hoo-hetkellä jotain hidastavia tippoja? Kivut voisi kyllä viedä mennessään niitä en kaipaa mutta sitä vauhtia en toivo ainakaan...kuntokin kun on ihan rapajuopon tasolla..hädin tuskin jaksaa nostaa maitopulloaan tontilla suupielilleen osa valuu siitäkin kuitenkin rinnuksille! Sisustusintoilijalla alkaa olemaan etusormet taas kirjoittamisesta tunnottomat joten jatketaan "tarinaa" taas seuraavan kerran kun näppäimet alkaa minua taas kutsumaan...tässä välissä tunnetusti voi tapahtua ihan mitä vain koskaan ei tiedä aamulla mitä ilta tuo tullessaan!



Kun istun sinun vierellesi, en kysy, enkä vastaa, sillä tiedät jo, että pisaraakaan ei puutu. Olen kotona, riisun saappaani, olen pilven painoinen.

 - Tommy Tabermann -


2 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

Tuo viiminen lause..ettei tiedä koskaan mitä tässä välissä tapahtuu siulle on niin totta!!!
Aina kun alan lukea tätä siun blogia,niin oikeastaa kauhulla lueskelen,että mitähän siulle on nyt tapahtunut..onko käsi poikki, nilkat muljahtaneet, toinen ns. terveempi polvi myös tohjona..Ym.ym...Apua!!!!!

No, eipä siun Ikean reissu sitten ollut mikään turha reissu,jos ne nojatuolit saat sieltä joskus kotiin roudattuna (ps. ne saa myös ihan ovelle kannettuna postin kautta )

Siun mies on varmaan aika tyytyväinen toimistohuoneeseen,kun sinne tulee ainakin lampuista päätelllen ihan "normaali"-sisustus. Ei pitsiä ja härpäkkeitä. vai oonko nyt käsittänyt asian ihan väärin ???

Talon sisustukseen sitten tulee "ihan himpun verran" maalaisromanttista sisustusta :)
Jos joskus et tontilla keksi kertakaikkiaan mitään tekemistä,niin miuta kyllä kiinostais,että kuinka monta tavaraa oot jo aarrekammioon ostanut uuteen kotiin ????
ja osahan niistä taitaa olla jo yeidän nykyisessä kodissakin...ainakin Singerin jalat. Ja keittiön pöytä ja ja ja ja .......

The Sarppa kirjoitti...

JOo kuule innokas blogini seuraaja Justiina..varasto on tupaten täynnä ja myönnän että en edes itsekkään tiedä mitä siellä kaikkea onkaan..uudet pyyhkeet, sängynpeitot, verhoja, lamppuja ym ym ..mattoja avaamattomissa paketeissa ym ym..on kuule joulu meikäläisellä kun niitä avaan.. Joo tuo miehen toimisto huone..sitä en sisuta pitseillä enkä härpäkkeillä hiukan miesmäisemmillä tavaroilla..nyt etsin kuumeisesti pystyraita tapettia sinne...voi iiik lueppas Justiina mitä huomenna illalla kirjoitan..on taas "teurastus päivä" tulossa eli sädesairaala päivä..otan kameran ja räpsin kuvia... :)

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...