sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Hirttä ...osa 28

Olohuoneen ikkunaa..
















Ajeltiin taas ( lue me malttamattomat ) tontille no joo talolle!! Siellä työmihet painoi auringon paisteessa pitkää päivää.
Takana oli eiliset vesisateet ja kuulemma pojilla oli työpäiväkin lopahtanut vain kuuteen 
tuntiin kun oli sähköt menneet. He ei siis pidä viikonloppuisin vapaata vaan urakalla homma loppuun ja kohti seuraavaa kohdetta joka on Kajaanissa..



Löysin tontilta 4 jotain 2,5 metrin pituista hirttä....vau noistahan saa vaikka mitä!!
Miepä vienosti kysäisin pojita jotta joutaako noi 4 niin ylimääräisen näköistä hirrenkuvatusta minun kätösteni käyttöön...joo-o ylimääräisiä ne on! No ei muuta kun patistamaan miestä kantoavuksi ja raahattiin...sanan varsinaisessa merkityksessä me raahattiin ne katokseen suojalta kosteita säitä.. Jee ette arvaa mitä meinaan niistä tehdä? Ulkoterassille tulee kookas pöytä ja hirsistä niihin kansi...vau minun idea!! Minuuuun...siinä kuulkaa kalpenee Viron tuonti pöydät ja poly-rottingit ym vermeet kun meikä vetää 27mm hirttä pöydän kanteen! Jalkatarpeetkin tontilta löytyi tolppaa ja jyhkeetähän se ollakkin pitää kun pöydän kansikaan mikkään rimpula tule olemaan..
Olen siis tosiaan unohtamassa sitä poly-rottinki kalustetta joka olisi niin kaunis mutta miltä ne penkit näyttäisi moisen pöydän rinnalla? Ne voisi olla mageet tai sitten ostan rottinkiset tuolit...mutta sen tiedän että hirttä pitää jäädä muistoksi ja mikä onkaan oiva paikka kun pöytä?




Eli tuota hirttä ( ne on jo puolikkaita) hiukan työstetään niin saadaan tosi makee pöydänkansi joko kolme tai sitten neljä hirttä vierekkäin. Sen pinnan käsittelen sitten sellaisella aineella että siitä tulee  heti vanhan näköistä puuta...näen jo sielunisilmin mitä tästä tulee...hehehhe mies voisi tuohon jotain tokaista mutta vaikeneminen on taitolaji!!

Ei kommentteja:

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...