maanantai 28. toukokuuta 2012

Varaslähtö ja pullavarkaita ...osa 24

No johan on pentele...ne raksamiehet tulikin päivää liian aikaseen ja mää kerenny mihinkään "valmiustilaan" kameran kanssa!!
Mies tuli tontilta ja sanoi että joo siellä ne ahertaa..."siis mitkä ahertaa ja mitä?" " No ne raksamiehet" Hetken katsoin hitaasti että ei sit se puhelin toimi silloin kuin pitäis?
Ette usko miten nopea olen tarvittaessa vaikka vedänkin toista kinttuani perässä...toiset kuteet päälle onks tukkahyvin systeemillä ja pikaspurtti autoon ja mänöks!!
Tuli Ruuhimäen pikataival taas vedettyä suoraa vasenta kirraaa no heh jotenkin kuitenkin..
Tontilla tosiaan touhusi kaksi tuikituntematonta urosta...MINUN MAILLA ONKO LUPAA POJILLA TALLUSTAA?
He olivat tulleet kuulemma sovitusti näin maanantaina ja nosturi tulee huomenna..hiukan olin ihmeissäni koska talotoimittaja ilmoitti meille aivan toiset päivät! No mitäs tuosta päästäänpähän ite hommiin paria vuorokautta aiemmin ja eipähän tarvii kotosalla pyöriä ampiainen persuuksissa alati..."joko jo joko vois eikö?" No joo taas joku tokaisee että " kyllä se hymy hyytyy" mutta mitäs jos ei?

Nää "uroot" oli tehneet talonpäätyjä valmiiksi niin kuulemma nosturi tullee ja pistää paikoilleen..huomenna on kuulemma kattotuolit jo talossa?! Siis se tietää pitkää päivää valokuvaajalle eli minulle! Klo 8 nosturi laskeutuu tontille ja meikäläisellä pitää olla Canon valmiina laukaisemaan kuvia työkohteista.. Mielenkiintoista sanoisin :)


 Nää on sotkusia nää raksamiehet ...höh..kengät pois jalasta kun astelet sen hirsipaneelin päällä!!
No ei tietenkään mutta kauhulla katselin että miten saan aikoinaan ne siistiksi? Otan poikien numerot muistiin niin voin soittaa heidät pesuhommiin aikoinaan..

Minä hiukan seurasin heidän työskentelyään ja nyt voin iloisesti myöntää että minulla on erittäin siisti mies! Meillä on totutti siivoamaan aina heti sotkut kun esim hallia rakennettiin kaksin...minä kannoin laudanpätkät ym hilppeet aina tiettyyn kasaan jne jne..näillä pojilla olisi meikäläisestä vielä mallia ottaa ja paljonkin. Olisko sellaiset sulkeiset mitään..vasen vasen vasen kaks kolme? 
Tiedänhän minä että ei se niin mene ei heillä ole aikaa moiseen siistimiseen koska se kuuluu meille. Onneksi on noita jälkikasvua 5 isoa miehenalkua kasvamassa jospa pienellä kesätyöpalkkiolla saataisiin taas tontii siistiksi!

Kyselin miehiltä että kuinka kauan tontilla vielä viettävät aikaa ja arvio on kuulemma 10-12 päivää sitten jäämme kaksin mieheni kanssa ahertamaan!!

         
Raksamiehet oli löytäneet minun pullat!!! Mitä hittoa?? Kuka on syönyt herkkuni? Perhana....












Täytyy ihan herätyskello kaivaa pölynkeskeltä ja ladata se latiinkiin tulevaa aamua varten ja kamera valmiiksi että riittää virtasta..tiedossa on etusormella kovasti töitä kun jokainen tilanne pitää saada ikuistettua! No ei vainen...katsotaan mitä saan huomiseksi aikaiseksi joko jo muuttokuormaa alan tilaamaan!!

1 kommentti:

Justiina kirjoitti...

Hulinaa on olut jo näköjään teidän tontilla :)

Varmaan tosi jännää,kun joka päivä projekti edityy ja edistyy ja edistyy....Ei malttauisi varmaan odottaa ja odottaa ja odottaa..


Koita nyt pysyä housuissas :)

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...