lauantai 26. toukokuuta 2012

Tapetaan aikaa seiväin...osa 22

Näin kulutan aikaa maatessani alla tämän taivaan..♫ ♪

Tontille sinne on ajettava vaikka mitään "töitä" ei vielä olisikaan..no ohan aina jotain jos ei muuta niin keittää pullakaffet ja potkii pieniä kiviä edestään.
Tänään meillä oli jopa jotain pientä tekemistä, ei liity rakentamiseen mutta saapahan aikaa kulumaan ja voi käyttää omia käsitaitojaan!

Tehtiin kolme kappaletta heinäseiväs tikkaita tilaajille..yhdet tosin lupasin äitmuorille tekaista...siis kuuntele mitä sanon tekaista? No hittolainen enhän minä niitä itte vaan tuo armas karvainen lemmikkini joka makkoo nyt soffalla elpaten kovan koitoksen jälkeen eli tämä rakas mieheni!

Hiukan nikottelin aamusella puhelimessa kun äit muori soitti että mitä ne maksais ne seivästikkaat hänellekkin? Siis oikeesti sinulle? Tä?
Äitini ei todellakaan pidä samasta "tyylisuunnasta" kuin minä, vai liekö vain on huijannut? Nyt kun tarkemmin ajattelen ja muistelen niin seivästikkaathan komisti meillä jo kolmisen vuotta sitten ison koivunrunkoa vasten kukkatelineenä siitä tämä emännyys on ideansa ammentanut..minulle vielä viikko sit kehtas tokaista " tontilleni ei seipäitä sit nakella" ! 
Eli yksi "käännytetty" lisää maalaisromanttisessa sisustusryhmässämme ♥



 Tosiaan tikkaat vein äidille ja laiton hänen haluammalleen kohdalle, mutta se mitä hän seuraavaksi kommentoi nosti karvani pystyyn?! Mitäs jos mää maalaan ne mustaksi tai punaiseksi? Siis oikeesti ei ei ei ei missään nimessä et maalaa ja varsinkaan noilla väreillä!! Menköön ja pilatkoon tikkaat uusia ei saa tilalle..miehen piti ihan "ärähtää" että äitees tekkee niin kuin halluu ja piste!



 Käytiin menomatkalla tallille myös Erkki-papan luona...Erkki ei ole oikeasti minun pappani mutta voisi hyvinkin olla. Luonteet meillä on samanmoiset eli pilke silmäkulmassa ja hyvä huumorintaju molemmilla!! Erkki lupasi minulle aarteen jo viime syksynä mutta nyt sen vasta sain aikaiseksi hakea itselleni. Tästä voin sanoa aarre ! ♥ En tiedä mitä te siinä näette mutta minä näen sen juuri...AARRE ♥
 Tämä ikkuna on ollut jonkun vanhan tehtaan harjan korkeudessa oleva ikkuna...näen jo sieluni silmin mitä tämä kapistus on saanut elämänsä aikana nähdä ja kokea! Nyt se on turvassa tallilla ja heti kun aikaa on niin alan sen kimppuun eli kunnostamaan sitä. Tämä tulee joko makuuhuoneen sängyn yläpuolelle tai vierashuoneen seinälle, laseihin tämä komistus saa jotain pientä kivaa..se jää nähtäväksi teille vielä hetkeksi!



 Kerrankin muuten muistin hatun ottaa mukaan eli ainakaan ens yönä ei tarvitse auringonpistoksen takia " ottaa yhteyksiä" alamaailmaan wc pöntön kautta....hyvä minä!! ps ps ps ...tuosta samalla näet yrityksemme nimen eli googleen vaan hopi hopi..vinks! ♥


www.vaajacontrol.fi
Elvis






Käpsyttelin tontilla ja talliin sisälle mentäessä hymy korvissa kun huomasin että mies on sisustanut..miehisellä tavalla mutta kuitenkin! Hei minulla on erittäin maalaisromanttinen mies ainakin artisti joka kuvassa komeilee on jonkin tason romantiikkaa onhan tuo jo "luuvarastossa" maannut joitain vuosia..eli työkamppeet saivat verhon eteensä!!




Sara ♥ alias Nöppönen Nöpösti
 Oli meillä koiruli mukana...tietysti! Enään et pääse tontille ettei pikinokka tunge itseään mukaan ja mitäs tuosta saapahan helposti päivän lenkityksen...ps katsokaa minun turkkiani olenko huonolla sapuskalla olenko?? Kiillän kuin naantalin aurinko ♥
 

2 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

Jaahas, aarrekammioon taas lisää tavaraa :)

Tuo ikkuna on kyllä ihana....
Ja Elvis "Love me tender" oiiiih,ihuna Elvis (sydän,sydän,sydän)

Vaikken mie oikee koiraihmisiä olekkaan,mut jotenkin tuo teidän koira niin kiltin näkönen,että EHKÄ EN pelkäis sitä :)Noi korvat on yliveto (pistetääs sydän tähänkin)

Hyvät oli tarinat taas tässäkin jutussa, sana on sulla edelleen hallussa :)

The Sarppa kirjoitti...

No hiukan tökkii mutta arvaa onko intoa täynnä ainakin tontilla notkumiseen..joo-o vielä tulee surupuseroon kun ei aina jaksais sinne mennä mutta...
Toi Sara on sellainen kiltti haluaa vaan antaa pusuja ei hauku eikä pure..ei tarvii pelätä tuu käväseen niin tutustut ♥

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...