torstai 24. toukokuuta 2012

Pitkin isänmaata...osa 21

Nii-in..juuri niin! Pitkin isänmaata.. Minua voi nyt kuvata rouva-X asentoni oli ainakin samanmoinen tänään!
 Vein innokkaasti poikani roskat hänen asunnoltaan ( lue avulias ja innokas äiti ) ..minä toheloiden kuningatar en tunnetusti katso eteeni mihin astun!

Kävein hienoissa valkoisissa capreissani ja tunikassani komiasti aurinkolasit silmilläni kohti roskiskatosta.. Olin juuri muuten hissin peilistä ihaillut ulkomuotoani että tuollahan on kuin joku filmitähti...kiharapilvi olkapäillä ja näyttävät aurinko pokat silmillä...vau!!
 Astuin siis varmoin askelin kaksi roskapussia käsissäni pojan juostessa tyhjät limpsapullot pusseissa kauppaan vietäväksi...KOPS!! Perkele..saata...na...johan on Juman...kka! Kaikki tuli mitä silloin oli sanavarastossani tuosta nenänalla olevasta aukosta!   Kovaa ja korkialta! 

Itse en muuten muista mitä olin sanonut tai huutanut mutta juoksujalkaa tullut nuorimies (poikani ) kertoi että elä kirroo muori ei hätä oo tämän näköinen! ♥ Tuo 18-vuotias liki 190cm miehenköriläs pidätti nauruaan katse maahan kohdistettuna kohti silmiäni..."mitä hittoja sää siellä teet! Tuu ny paskaselta lattialta edes pois!" Varovasti jo alkoi kysymään vointiani ja hiukan pettynein katsein sanoi minulle "eikö me nyt mennäkkään..ei tästä taida tulla nyt mittää !" Tulee tästä auta mut ylös perhana!

Olin siis notkealla 180 cm pitkällä kropallani pitkin pituuttani siinä roskiksen betonilattialla...itku kurkkua kuristaen!
Rääkyäkkö se samperin kipu pihalle mutta ei purin hammasta! Polvi ei toimi meni lukkoon...hetki hellää hieronta ja koettaen ylöskampeamista. OIkean käden sormet meni nurinniskoin, katkennut verisuoni kämmenessä muistona tästä väkisinväännöstä...mutta se polvi! Se paisui...siihen sattui...se oli reikiä täynnä ja niiiiiin jumalattoman kipeä!
Näikö tässä sitten kävi? Juuri olin tuntia aikaisemmin ilmoittanut töihin työnantajalleni että aloitan ensiviikolla kesäloman että tää sairaslomailu saa olla nyt tässä! Miten nyt suu pannaan? Taitaa sairasloma jatkua uusin diagnoosein...polvi mäskänä, sormet poikki, ylepys karisseena siihen likaiseen betoniseen roskiksen lattiaan..ei minusta tälläisenä ole lomalle!!





kuva lainattu


Vettä polvessa..lekuri keikka edessä!



Missä mun polvilumpio on kun kuvaa katsoo? Joku on varastanut sen ?

Kampesin sitten itseni lekuriin enään ei oo normaali tuo polvi...liekö koskaan ollutkaan?
Arvatkaa mitä lekuri sanoi kun katsoi kuvat ja yritti saada hengen minusta polveni kautta?
Nivelside vaurioitunut polven vasemmalta puolelta ja nivelpussi verta täynnä nyt ei puhkaista 
koska hematooma melkoinen niin on paras suoja? Ei halunnut tehdä suoraa yhteyttä niveleen tulehduksia varten.. Kertoi että hematooma melkovarmasti valuu jalkapohjan alle no alemmashan tuo lie ei voi enään vajetakkaan? Eli saikku jatkuu uudella diagnoosilla ja maanantaina takas lekurille ja kuulemma vuosilomaa ei vietetä jos ei olla kunnossa?! No kahta käskyä en tarvii... eli saikulla ollaan edelleen ja lomaa ei vielä aloitetakkaan...
Täytyy sanoa että oli lääkärin ilmeessä näkemistä...yritti koskea polveeni kun jo minulla tuli huuto suustani...et varmasti koske siihen! Lupaatko? No ei pitänyt lääkäri Sopasen lupaus hellästä kosketuksesta...sattui niin saatanasti (anteeks kiroaminen) . Polvilumpiosta oli huolissaan se ei liikkunut ollenkaan..no ei kait on niin turvoksissa varmaan sekin.. Hiki valui norona pitkin otsaani ja nenäalustaani viiksikarvoissani :) Täytyy sanoa että kiertoliike oli jo liikaa meinas mennä taju..ääntä tuli en voinut sille mitään ja verhon takana oleva mummeli ei voinut kuin nauraa! Arvartkaa korpesiko minua? Mitä hä? Sopanen yritti sopertaa että jos rouva olisi hetken paikoillaan? Miten olla sanokaas se? 
No nyt parantelen siipiinsä saanutta nivelsidettä ja turvonnutta polveani..saatikka kolahduksen saanutta itsetuntoani..minä aikuinen akka pitkin pituuttaan ja vielä ihmisten ilmoilla!


 





4 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

Ei herranjumala siun kanssais :D

Sori nyt hirveesti,mutta ei voi muuta kun nauraa :DDDDDD
nenäliina meni naurukyyneliä pyyhkiessä :D

Ootko koskaan ajatellu sellasta asiaa,että sie saatat olla syntynyt Perjantaina 13:sta päivä????


Toi polvikuva on kyllä hyvä :D On se kyllä varmaan "vähä" kipee :(

Koitahan nyt pysyä pystytssä , suosittelen kohtapuolin jo rollattorin ostoa,jos illä pelillä jalka nousis vähä vetreämmin askeleita ottamaan.
Voi luoja,että naurattaa :D :D :D

The Sarppa kirjoitti...

No joo olen ilmeisesti syntynyt perjantai 13:sta päivä ja Aku Ankka on setäni ♥

kohellan ja kovaa välillä..nauru huulillani eli osaan myös nauraa itselleni..
Tälläistä tää elämä on savolaismuija emäntänä...

The Sarppa kirjoitti...

ja näkisitpä nyt jalan...vettä on varmaan litra nivelessä!

Anna kirjoitti...

Näyttää kipeältä! Joskus sitä vaan pääseekin sattumaan.. Itse kaaduin muutama vuosi takaperin. Vasen polvi alkoi myös reistailemaan. Etsin nyt uutta ammattilaiselta jolta löytyisi apu polvivaivoihin, se kun ei koskaan parantunut entiselleen. Enkä kyllä käynyt sitä näyttämässäkään missään, kun ongelmat taas alkoivat.

Kalana kuivalla maalla

 Miten tämä voi olla mahdollista? Tuo kysymys on monen ystäväni suulla kun kerron tekemisiäni ja touhuamisiani. Ne jotka ovat lukeneet kirjo...